Obiectivele tale pentru cel mai bun an din viata ta ! :)

-->

 

Pentru mine Anul Nou este un moment magic..momentul cand privesc in viitor, dau drumul viselor mele sa zboare libere si imi concentrez INTENTIA pe ceea ce imi doresc sa creez.
Descopera-ti dorintele din adancul sufletului, savureaza tablourule pictate de imaginatia ta aprinsa, bucurandu-te si fiindu-ti cu putere dor ca acele vise sa devina realitati. Sarbatoreste faptul ca transmiti Universului, prin deschiderea inimii tale, ceea ce iti doresti sa iti aduca . Apoi asteapta in mod activ ca semintele sadite acum de tine sa rodeasca in viata ta. Atunci cand ne concentram puterea intentiei, insufletita de dorintele sufletului si bucuria anticiparii, multe din schemele subconstientului nostru se schimba in bine, capatam entuziasm si forta, ne descoperim resursele interioare, iar viata noastra este cu usurinta transformata in bine.
E vorba de mai mult decat notiunea de gandire pozitiva. Sute de lucrari stiintifice bine documentate si bazate pe cercetari amanuntine au dovedit deja, dincolo de orice umbra de indoiala ca puterea intentiei constiente si imaginatia activa orientata spre dorinte benefice izvorate din suflet transforma realitatea materiala, fara eforturi egotice ale vointei indarjite si fara a forta. Sufletul tau stie ce e bine pentru tine. Lasa-l sa iti vorbeasca.

**********************************************************
Anima


  Concentreaza-ti intentiile 

In fiecare moment, sadim semintele viitorului, prin intermediul gandurilor si intentiilor noastre. Un mod mai bun de concentrare a intentiilor este notarea lor pe hartie. Desi acesta este primul pas, multi oameni nu il fac si, drept urmare, intentiile lor raman vagi si neindeplinite.
Dupa trecerea in noul an, rezerva-ti timp pentru a te gandi ce doresti cu adevarat. Fii cat mai precisa si nu-ti impune limite. Iti plantezi semintele in solul fertil al INTENTIEI.


1.Abundenta materiala: Ce iti doresti la nivel material? Casa cu gradina? Noteaza pe hartie. Ia in considerare si recompensa senzoriala a dorintelor – sunet, pipait, vaz, gust si miros. Cum vrei sa arate casa, camera ta? Ce resurse materiale iti sunt necesare? Cum le poti accesa? Cum vrei sa traiesti in acest an/?Ce vrei sa vezi/sa auzi si sa simti in 2010?

2.Relatii: Rezerva-ti timp acum sa iti lasi inima sa vorbeasca. Scrie despre sufletul tau pereche. Despre omul pe care il iubesti. Cum iti doresti sa creasca iubirea dintre voi in acest an? Ce iti doresti sa daruiesti, cum iti doresti sa il iubesti/ Ce te face sa te simti iubita? Ce iti umple inima? Ce va face fericiti? Noteaza-ti toate dorintele in materie de relatii – iubit, prieteni, copii, parinti si toti cei dragi tie.

3.Spiritual: Ce iti hraneste inima si sufletul? Vrei sa te retragi pentru meditatie? Incepi sa tii un jurnal? Te rogi zilnic? Vrei sa faci un pelerinaj la un loc sfant? Cum faci loc divinului in viata ta anul acesta? Programeaza-ti un interval de cateva minute zilnic in care sa comunici cu Dumnezeu, orice nume sau forma are el pentru tine. Vei vedea ca in mod uimitor, vei simti ca intri astfel in contact cu cele mai sublime parti din tine insati, din chiar propria ta fiinta.


4.Dezvoltare personala: Ce domenii ale vietii tale doresti sa le dezvolti in acest an? Doresti o noua provocare intelectuala, de exemplu invatarea unei limbi straine, sau sa participi la un workshop de feminitate? :)

5.Contributie: Cum doresti sa iti aduci contributia la dezvoltarea mediului in care traiesti, a familiei  tale sau a lumii?

6.Sanatate: Care iti sunt obiectivele in materie de sanatate pentru anul viitor? Sa inveti sa meditezi? Sa ai un somn normal, odihnitor? Sa incepi sa te hranesti sanatos? Sa iti schimbi regimul de viata? Vindecarea ranilor emotionale mai vechi? Noteaza tot ce iti doresti pentru bunastarea fizica si emotionala.

7.Sufletul tau: Care iti sunt visele sufletului? Viseaza. Doreste. Ce idealuri ai? Cum poti fi bucuroasa,fericita, implinita in acest an? 
La ce ar fibine sa renunti? Si ce aidori sa faci pentru implinirea inimii tale? Poate sa iei lectii de dans? Sa reiei un proiect mai vechi la care renuntasei? Sa iti indeplinesti un vis pe care nu ai avut pana acum curajul sa il implinesti? Sa iti rasfeti sufletul cu iubire, mangaieri, poezie, clipe romantice? Spre ce te chiama sufletul tau? Care sunt dorintele secrete ale inimii tale ? Meriti sa fii fericita ! Daruieste sufletului tau feminin iubirea de care are nevoie, daruieste-ti tot ce-i bun !


In practica

Pastreaza lista  la tine si citeste-o o data sau de doua ori pe zi, de asemenea inainte de meditatie (este bine sa meditezi zilnic la visurile si idealurile tale). Atunci cand meditezi, patrunzi dincolo de eu-minte, in campul tuturor posibilitatilor. Detaseaza-te de exterior si lasa puterea creatoare infinita sa aiba grija de detalii. 
Crede ! Deschide-te ! Fii libera ! Puterea sufletului tau este infinita !



   LA MULTI ANI , FEMEIE DIVINA!!!



Comentarii

  1. Hi there to every single one, it's really a pleasant for me to go to see this site, it includes important Information.

    my website hip to waist ratio calculator

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)