PREZENTARE - Despre acest blog



Suntem aici, in spatiul feminitatii pentru a sarbatori Femeia in tot ceea ce are ea intim si sublim.Pentru a crea nu o comunitate, ci o comuniune de suflete feminine ce se conecteaza la Sursa Feminitatii, iar astfel infloresc si isi daruiesc roadele dulci lumii.


Acest blog este locul unde putem sa invatam impreuna, sa ne cunoastem, sa ne oglindim, sa ne lasam sufletele noastre feminine sa straluceasca. Sa invatam sa facem ca aceasta lumina plina de iubire,gingasie si frumusete sa lumineze oamenii,viata si propriul nostru drum spre noi insine.


Cred ca prin deschidere launtrica si incredere in sine toate femeile pot cu usurinta sa devina fascinante si sa faca sa fie vazuta stralucirea lor radianta.

Cei din jur vor fi cu siguranta incantati !


Si mai exista un mic secret...

Acest blog este in acelasi timp caietul meu de exercitii si studiu si totodata sursa mea de inspiratie pentru ceea ce doresc sa realizez in continuare:
workshopul "ARTA-FEMINITATII".
Acest workshop are ca scop atingerea maiestriei in arta de a fi femeie prin modalitati simple si ingenioase, care fac cu usurinta posibila accesarea arhetipului Femeii Universale si te pun in legatura cu sufletul tau feminin.


Pana cand tot ceea ce este necesar pentru a organiza acest workshop (locatie,resurse,etc) va fi pus cap la cap, dar si dupa aceea si tot timpul :) acest blog este panza pe care ne vom "picta" capodopera: starea de Feminitate. Femeia dezvaluindu-si sufletul si impregnand totul in jur cu lumina sa - nu este acesta cea mai fascinanta opera de arta?


Vino si tu la Sarbatoarea feminitatii!

Feminitatea este darul nostru si vom face din ea o adevarata Arta.




***************************************************************************

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)