CoachingImagineaza-ti ca saptamana de saptamana te deconectezi de la stress si probleme si iti oferi timp pentru Femeia din tine!  Timp pentru inima, pentru a te reinventa, trezind in tine energia feminina. Intuiesti cat de fericita te-ai simti si cat de completa? Puternica, dar si relaxata, vie, devenind tot mai stralucitoare de la saptamana la saptamana!


Regenerandu-te si conectandu-te la sufletul feminin, incepi sa traiesti exprimand zi de zi prin toata fiinta taputerea fascinanta a feminitatii, emanand prin toti porii frumusetea, iubirea, pasiunea si gratia asa cum sunt prezente IN MOD UNIC SI INIMITABIL in tine.
 • Te iubesti mai mult pe tine insati si te simti profund implinita din interior
 • Forta ta de atractie creste odata cu increderea in sine, ca o expresie a comuniunii cu adevarul inimii tale
 • Nu te mai indoiesti de tine, nu ii mai critici pe cei dragi, nu te mai incarci peste masura cu energii negative si stress, pentru ca stii cum sa iti lasi energia feminina sa curga liber si sa te sustina, regenerandu-te si exprimandu-ti forta sufletului
 • Relatia cu barbatul iubit se clarifica si se armonizeaza, pentru ca in viata ta este din nou loc pentru iubire si pasiune; simti ca prinzi aripi si ca si el le vede si te adora
 • Devii cu adevarat o femeie de succes, caci inveti  sa creezi din inima viata si relatiile extraordinare pe care le meriti din plin!

Daca semeni cat de putin cu mine, ti-ai pus deja multe intrebari despre calea cea mai potrivita pentru tine de  a  simti ca esti cu adevarat  vie, fericita si implinita. 

Sunt aici pentru a facilita drumul tau catre inima ta si pentru acea intensitate a trairii in momentul prezent, care da cu adevarat sens vietii. Sunt aici sa facem lumina impreuna in inima si viata ta pentru a atrage irezistibil si a manifesta ceea ce ai nevoie cu adevarat in viata ta, chiar acum. 

Prea multe femei au renuntat la fericire! Nu-i asa ca simti in inima ta ca vrei sa traiesti, sa traiesti cu adevarat si nu doar sa supravietuiesti? In inima ta se afla esenta care  face diferenta! 

"Viata este fie o aventura fascinanta, fie nimic" -Helen Keller

Simti ca aceasta trezire a feminitatii autentice iti este necesara si doresti sa o descoperi in tine insati? 
 
Te simti atrasa sa explorezi viata pe calea aventuroasa si bogata a inteligentei intuitive a inimii tale?
 
Iti doresti sa ai parte de sustinere si inspiratie pe aceasta cale aurita a descoperirii de sine si sa lucrezi direct cu mine?  ALINA DOSPINESCU
  Psiholog
  Heart Intelligence Life Coach
           Specialist Evolutie personala si
           spirituala in Academia Femeilor

           dospinescu.alina@yahoo.com
  Comentarii

  1. "Ask yourself this one question. “Why not you?” Why not you to do something for what you love? Why not you to have a healthy body? Why not you to have healthy love? Why not you to be, have, or do anything you have ever dreamed!? We are so quick to think others are deserving over ourselves. The truth is that we are all deserving SO WHY NOT YOU!?"

   RăspundețiȘtergere

  Trimiteți un comentariu

  Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

  Postări populare de pe acest blog

  ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)

  Marirea si tonifierea sanilor

  ESTI FRUMOASA !