Contact
Alina Gabriela Dospinescu 
F, 35, Psiholog, Coach Inteligenta Inimii, Specialist Academia Femeilor 
In calitate de facilitator de Workshopuri pentru Femei (fata in fata si online), Alina ajuta femeile sa faca loc din abundenta in viata lor bucuriei, iubirii, placerii si implinirii sufletesti. Prin intermediul a ceea ce ea frumos numeste "exercitii de feminitate", Alina ofera femeilor care isi doresc o transformare in bine in viata lor, nu doar consilere si coaching, ci si caldura sufleteasca si incredere in sine, lucrand nu doar cu mintea, trupul si energia feminina, ci si cu inima, deoarece este convinsa ca orice transformare porneste in primul rand din inima femeii.  

 CONTACT: 
dospinescu.alina@yahoo.com

 

Comentarii

 1. ..arta ca orice arta se masoara in capodopere...sau ceva echivalent. sansa de a intilni una-un produs al artei pomenite de dvs e asemanatoare unui cistig la .."4"/ 49 (la 6/49 mai sint sanse).In rest ..sigur..vorbele suna bine.O sa zic ca sint pesimist sau misogin? Posibil..poate am crezut cindva vorbele alea..

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru comentariul sincer Adrian. Apreciez foarte mult oamenii care isi exprima deschis parerile, asa cum ai facut tu. Inteleg de ce ai scris aceste cuvinte, suntem oameni in continua transformare si putini oameni reusesc sa fie opere de arta. Pentru mine feminitatea mea este forma de arta in care imi doresc sa ating maiestria. Nu sunt inca nici macar pe aproape, dar lucrez in fiecare zi la asta, la a ma cunoaste si desavarsi. Si de va dura toata viata mea, tot as fi fericita, daca macar la 70 d eani as putea transmite ceva esential femeilor, care sa le ajute sa fie cu adevarat ele insele in toata splendoarea si puritatea sufletului. Acesta este idealul meu, sa fac din feminitatea mea o arta, o capodopera in desfasurare, in fiecare zi un pic mai aproape de Frumusetea dintai...Stiu ca nu este ceva obisnui si ca drumul are multe obstacole si umbre, asa cum are si multe bucurii si inaltimi, dar pentru ca sufletul meu sa fie in pace asa este bine, sa traiesc crezand in tainica putere a idealului...Iar pe acele femei care simt ca ceva in sufletul lor se lumineaza si se umple de viata citind ceea ce scriu sau participand la workshopurile de ARTA-FEMINITATII doresc s ale ajut cu tot ceea ce descopar in calatoria mea spre Femeia Ideala, arhetipala...Tot ce am de daruit este puterea exemplului si le multumesc tuturor acelora ce ma sustin pe aceasta cale, dupa cum le multumesc si celor care imi pun intrebari, asa cum faci tu, ajutandu-ma sa imi clarific si mai bine de ce am ales sa pornesc pe drumul spre sine.
  Te imbratisez si putem comunica mai mult pe adresa de email pe care comunic cu cititorii, arta-feminitatii@yahoo.com. Primesc cu drag intrebarile tale, caci uneori sunt si intrebarile mele..:), recunosc. Si cred ca e bine asa, caci intrebarile noastre ne jaloneaza drumul si ne conduc mereu un pas inainte, spre raspuns.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua ,de la noul editorial proaspat lansat cooltrends.ro ,am dori sa va invitam daca aveti placerea sa ne faceti onoarea sa scrieti cateva articole si pentru noi in limita in care va permite timpul ,binenteles cu link-ul de rigoare catre site-ul dumneavoastra pentru o mai buna expunere in mediul online.Va multumesc si astept un raspuns cand puteti dumneavoastra.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)