Protectie pentru sufletul tau

Dacă atunci când întâlneşti anumiţi oameni te simţi brusc obosită, vlăguită, fără bucuria de a trăi, ca şi cum ţi-ar fura din energia personală, e necesar să iei măsuri de protecţie. 

Imaginează-ţi că între tine şi ele este aşezată o oglindă. În felul acesta orice energie negativă pe care o emană aceste persoane se reflectă în oglindă şi se întoarce la ele. Tu n-o s-o mai poţi absorbi. Şi orice energie pozitivă pe care o emani tu se întoarce la tine, astfel că nu vei mai avea cum să te simţi stoarsă de energie. 


O altă măsură de protecţie, extrem de eficientă, este să-ţi vizualizezi corpul înconjurat de un halou de lumină alb-strălucitoare. Urmăreşte să percepi această lumină protectoare cât mai mult timp cu putinţă, pe parcursul întregii zile. Efectele benefice nu vor întârzia să apară şi chiar te vor ului - lumina alb-strălucitoare oferă nu doar protecţie împotriva energiilor negative, ci şi o stare generală de armonie, puritate, bună dispoziţie, aspiraţie. 


Poţi realiza o altă tehnică binefăcătoare întinzându-te la sol, cât mai relaxată cu putinţă. Respiră încet, inspiră şi expiră abdominal. Fii conştientă de ritmul respiraţiei, fără a încerca să-l modifici. Imaginează-ţi la nivelul abdomenului un soare strălucitor, care te încălzeşte. Simte cum lumina soarelui emană din plexul tău solar şi îşi răspândeşte în tot corpul energia debordantă, dinamică, efervescentă.



autor: Elena Godeanu
Sursa: http://venus.org.ro/
******************************
 Iar in continuare as dori sa va inspir sufletul cu  un videoclip incantator, ce are darul de a trezi spiritul liber din noi insine:


** ************************
Anima

Comentarii

  1. foarte interesante sfaturile la fel si videoclipul

    RăspundețiȘtergere
  2. SI eu intalnesc zilnic "vampiri energetici", unii chiar reusesc sa-mi strice dispozitia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Not anymore, Cezar, aceste remedii sunt foarte eficiente!

    Da, Baluarita, sunt indragostita de acest videoclip descoperit astazi, imi deschide inima si simt cum curge in mine libertatea de a vibra ascultand chemarea acestui spirit misterios din mine si din toate cate sunt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am permis sa-ti "fur" videoclipul si sa-l pun pe facebook, ma regasesc in fiecare cuvant! Iti multumesc ca l-ai scos la lumina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sperba postare!Imbina frumusetea cu utilul intr-un mod desavarsit!
    Iti doresc o zi superba!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)