Ce este sufletul pereche?


Suna perfect: sufletul pereche. Cati oameni il intalnesc? Ce rol are in viata noastra? Cum il recunoastem? Cum ne schimba viata? Ce este sufletul pereche? Sa fie o personalitate ingemanata, copia noastra fidela? Sau dimpotriva, ar putea fi oglinda greselilor pe care le facem, aparut in viata noastra pentru a ne ajuta sa devenim mai buni, in timp ce traim cea mai mare pasiune?
Avem in continuare cateva citate despre sufletul pereche, care exprima diferite pareri si care pot sa-ti confirme ca nu esti singurul care simte intr-un anume fel, indiferent ce crezi tu despre sufletul pereche.
„Sufletul pereche nu este o persoana care vine in viata ta si te iubeste asa cum vrei tu sa fii iubit, ci o persoana care te iubeste asa cum ai nevoie sa fii iubit.” (Terra Wolfe)
„Sufletul pereche este, daca ar fi sa-l definim, persoana in preajma careia poti sa fii cu adevarat tu insuti si, cand te uiti in ochii ei, sa te simţi acasa, in siguranta.” (Arielle Ford)
„Legatura dintre sufletele pereche merge mai departe decat “pana moartea ne va desparti” pentru ca dragostea adevarata nu moare niciodata.” (Richard Webster)
„Atunci cand are loc intalnirea fizica dintre cele doua suflete pereche, il recunosti pe cel care iti este ursit ca facand deja parte din tine, chiar daca il vezi pentru prima oara. Se creeaza o legatura magica, despre care ai impresia ca a existat dintotdeauna, chiar daca acum o constientizezi. E vorba de o contopire totala.” (Lee Ann Wiseman)
„Sufletul pereche este ceea ce aspiram noi si am vrea sa intelegem despre noi, este ceea ce consideram a fi perfectiune, puritate si nemarginire la propria noastra fiinta.” (Sorin Cerin)
„Relatiile intre suflete pereche sunt intense, strans legate pe partea spirituala si de comunicare. Partenerii sunt devotati, deschisi, onesti, au perfecta incredere unul in celalalt.” (Arielle Ford)
„Sufletul pereche este acela care te face sa simti ca traiesti.” (Richard Bach)
„Poate prietenele noastre ne sunt suflete pereche si barbatii sunt doar acei oameni cu care te distrezi.” (Candace Bushnell)
„Ne vom intalni sufletele pereche cand ne vom urma calea sufletului nostru.” (Karen M. Black)
„Sufletele pereche sunt acele persoane care te fac sa fii mai bun. Nu sunt oameni perfecti , insa sunt mereu perfecti pentru tine.” (Anonim)
„Nu cred ca iubim o singura data in viata, desi mi-as dori nebuneste sa fie asa. Cred in iubiri care se nasc si cresc valvataie si accept implacabil ca uneori ne moare dragostea. Stiu ca exista povesti zvarcolite care vin si se duc si apoi se intorc, mai vii, mai acute, mai pline de tipat dulce si de dor. Si stiu ca exista vorbe, amintiri, gusturi de care nu ne vom dezice niciodata.”  (Alice Nastase)
„Ce-ti poti dori mai mult decat sa ai pe cineva cu care sa poti vorbi ca si cu tine insuti?” (Cicero)
„Sufletul tau pereche nu e cineva care intra in viata ta linistit. Este cel care te face sa-ti pui intrebari, care-ti modifica realitatea si care creeaza in viata ta un marcaj pentru „inainte de” si „dupa”. Nu este omul ideal, ci un om normal care reuseste sa-ti dea peste cap intreaga lume intr-o secunda.” (Anonim)
„Nu inteleg cum de imi esti atat de familiar si de ce nu simt ca urmeaza sa te cunosc, ci mai degraba ca imi amintesc cine esti. Cum fiecare zambet, fiecare soapta ma aduce mai aproape de concluzia imposibila ca ne-am mai cunoscut candva, ca te-am mai iubit si inainte, in alt timp si loc, intr-o alta existenta.” (Lang Leav)
„El este „eu insumi” mai mult decat mine. Indiferent din ce sunt facute sufletele noastre, al meu si al lui sunt la fel.” (Emily Bronte)
„Uneori intalnesti un om si va simtiti atat de confortabil impreuna, de parca v-ati cunoaste de-o viata. Cu el te simti „acasa”. Si nu trebuie sa pretinzi ca esti nimeni si nimic altceva decat esti.” (Anonim)
„Uneori cand intalnim anumiti oameni, chimia dintre noi este atat de puternica, incat amandoi suntem transformati.” (Priya Sher)
„Ceea ce gasim la sufletul pereche nu este ceva salbatic pe care sa-l imblanzim, ci ceva salbatic cu care sa mergem inainte.” (Robert Brault)
Cel mai frumos film pe care l-am vazut pe tema sufletului pereche este „The Notebook”, pe care ti-l recomand cu multa caldura.
Preferatul meu este ultimul dintre citate. Al tau care este?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)