Manuscrisul Mariei Magdalena -partea a VIII-a



Simpla învăţătură a lui Isus era că noi toţi suntem Dumnezei – că noi toţi avem în noi puterea de a iubi şi vindeca – şi a demonstrat acest lucru cât de bine a putut.

În primele zile ale Bisericii – însemnând comunităţile acelora ce s-au strâns în jurul învăţăturilor lui Isus – cel mai frumos ritual a apărut.

Cei care doreau să continue a se simţi în prezenţa sa trebuiau să împartă pâine şi vin. Câteodată bărbaţii împărtăşeau ritualul, câteodată femeile. Acest simplu act al împărţirii de la unul la celălalt era în concordanţă cu intenţia lui Isus dar cum anii au trecut simplicitatea acestui act s-a pierdut şi doar acei numiţi de Biserică puteau da împărtăşania (comuniunea), ceva ce Isus ar găsi dezagreabil. (Cunoscându-l aşa cum v-am povestit, vă pot spune aceasta.)

Adevărul şi puterea învăţăturii lui Isus au fost denaturate de Biserică.

Şi secretele elevării conştiinţei prin Sexul Sacru, aşa cum l-am practicat eu şi Isus, au fost furate de Biserică.
Realizez în împărtăşirea poveştii mele că doar o mână vor înţelege – dar atâta este suficient.

Douăzeci

Aş vrea acum să vă împărtăşesc câteva din secretele Sexului Magic al lui Isis.

Cum am spus mai devreme, este posibil să atingi cele mai mari niveluri de conştiinţă singur, fără partener; şi în acest mod, Alchimiile lui Horus sunt desemnate s[ asiste Iniţiatul.

Cu toate acestea, pentru acei care se află în parteneriat – Relaţia Sară – Sexul Magic al lui Isis a fost revelat. Sunt câteva aspecte referitoare la acesta pe care vreau să le discut.

Primul dintre acestea se referă la înţelegerea că în momentul orgasmului, câmpurile magnetice sunt generate. Într-adevăr, aceste câmpuri sunt create prin ceea ce voi numiţi preambul – stimularea simţurilor prin atingere. Această stimulare senzitivă începe procesul construirii câmpurilor magnetice şi este crucială pentru practica alchimică a Sexului Magic.

Sunt mai multe metode disponibile Iniţiaţilor, şi voi discuta câteva dintre acestea – dar esenţial pentru practică este înţelegerea naturii interacţiunii celor două elemente alchimice din bărbat şi femeie. La nivelul lumesc, sperma bărbatului poartă informaţia liniei sale genetice, care este trecută copilului. Când spermatozoizii din sperma sa se unesc cu ovulul feminin viaţa este creată iar viaţa este o interacţiune completă a câmpurilor magnetice. Copilul în creştere din uter dezvoltă organe şi sisteme, dar la nivelul magnetic acestea pot fi văzute ca interconectându-se, câmpuri magnetice si vibraţionale complexe. Şi astfel la nivelul terestru, actul sexual creează noi structuri magnetice.

Iniţiaţii antrenaţi în alchimie folosesc energia sexuală de asemenea pentru a crea câmpuri magnetice complexe – dar aceste câmpuri nu devin o nouă fiinţă, un copil; ele devin încorporate în corpurile Ka ale celor doi Iniţiaţi, întârândindu-le şi elevându-le. Acesta este primul punct esenţial ce trebuie înţeles. Totul se învârte în jurul acestui punct.

Sarcina Iniţiatului în acest sistem în care Isus şi eu am fost antrenaţi este să întărească corpul Ka dincolo de limita formei fizice, a lui Khat.

Următorul nivel al înţelegerii are de-a face cu acordarea emoţională a femeii Iniţiate – pentru că receptivitatea femeii Iniţiate depinde de starea ei emoţională. Aceasta este parte din natura ei şi nu poate fi evitată dacă aceste tehnici sunt funcţionale.

Esenţial pentru femeia Iniţiată este sentimentul autentic de siguranţă şi iubire sau apreciere măcar. Când acestea există, ceva din fiinţa ei pleacă şi permite ca alchimia să aibă loc.

Alchimia este creată prin unirea corpului Ka al Iniţiatului masculin cu corpul Ka al femeii Iniţiate. Cum ei fac dragoste corpurile Ka interacţionează şi aceasta determină ca femeia să-şi deschidă Podeaua Magnetică. Acesta este un termen ciudat. El vine din limba folosită în Templele lui Isis.
Podeaua este fundaţia pe care cineva stă. Când vrem să aşezăm ceva să fie în siguranţă noi îl aşezăm pe podea. Astfel, podeaua a fost folosită ca un termen de jargon în Temple, referindu-se la cea mai de bază piesă ce este cerută. Astfel, când spun „Podeaua Magnetică a femeii”, spun că aceasta este piesa fundamentală ce trebuie să se întâmple.

Cum cei doi Iniţiaţi continuă să facă dragoste şi pasiunea unirii lor creşte, chimicale puternice sunt eliberate în creier şi în corp. Acestea duc Iniţiaţii într-un alt spaţiu decât cel normal în care se află ei de obicei ca fiinţe. Aceasta deschide mai departe câmpurile magnetice şi generează o creştere în acestea.

Sunt două opţiuni pentru Iniţiatul bărbat în momentul orgasmului. El poate ejacula sau poate să-şi păstreze sămânţa. Dacă barbatul nu ejaculează şi condiţiile anterioare sunt îndeplinite, apare o reacţie instantanee ce se realizează în uterul femeii- are loc o explozie de energie magnetică – lumi în interiorul lumilor, învârtindu-se. Şi în măsura în care Iniţiatul bărbat a obţinut o înaltă stare la fel ca şi femeia, energiile magnetice eliberate dintr-un asemenea contact dintre fluidele sexuale poate fi enorm. Astfel, este important de înţeles că aceasta creează câmpuri magnetice complexe pe care atât femeia cât şi bărbatul le pot trage în corpurile lor.

Un fenomen secundar se întâmplă când femeia Iniţiată poate începe să tremure fără a se putea controla. Pe măsură ce ea tremură, centrul acestui tremur este de obicei uterul însăşi, care scoate în evidenţă o cascadă, un efect oscilant în pelvis. Această acţiune creează, de asemenea, câmpuri magnetice foarte complexe, din nou, pe care bărbatul şi femeia Iniţiată le pot trage în corpurile lor Ka. Aceasta este înţelegerea de bază sau fundamentală.

Ca Iniţiaţi, este posibil ca, de asemenea, să cauzeze ca Serpentinele Puterii să urce pe coloana vertebrală în timpul actului sexual şi oriunde cele Două Serpentine se întâlnesc, vor conduce spre magnetizare acea chakra şi abilităţile sau puterile sale aferente.

Mai mult de atât nu mi se permite să spun, din moment ce deprinderea acestei practici poate conduce la o creştere semnificativă a puterilor cuiva. Las acest lucru în seama celor care citesc acest manuscris pentru a vedea printre rânduri. Dacă eşti pregătit pentru această practică, vei şti cum se face.

Douăzeci şi unu

În antrenarea atât în Sexul Magic al lui Isis cât şi Alcmiile lui Horus, Iniţiaţii vor fi antrenaţi în exerciţiile de bază ale celor Două Serpentine.

În această practică, Iniţiatul singur generează energie prin puterea lui Ra sau focul intern, pentru acrea câmpuri magnetice complexe în propriul corp- şi apoi pentru a aduce acestea în Ka.

Aş vrea să împărtăşesc această metodă. Este inima practicii atât pentru cei care vor să lucreze singuri cât şi pentru cei care vor să lucreze în parteneriat.

Practica fundamentală cere să stea aşezat drept, respirând într-un mod ritmic, calm.

Apoi Iniţiatul devine conştient de baza coloanei sale vertebrale şi pe respiraţii trage Șarpele/Serpentina Neagră urcând de la stânga şi Șarpele/Sepentina Auriu de la dreapta, sus pe coloana vertebrală.

Cum cele Două Serpentine intră în fiecare chakra, ele traversează chakra, făcându-şi drumul lor sus spre coroană. Dar în această practică, cele Două Serpentine sunt aduse sus în centrul capului în preajma glandei pineale.

Apoi Iniţiatul, folosind puterea respiraţiei, trimite energia inspiraţiilor în Serpentine şi apoi cu expiraţiile trimite energia respiraţiei mai adânc în corpurile serpentinelor, determinându-le să devină „vii”, ca să vorbim aşa.

În cele din urmă ele se vor răsuci sau mişca prin puterea respiraţiei şi intenţia Iniţiatului.

La acest punct, un caliciu este imaginat în interiorul capului cu cele două serpentine stând faţă în faţă la buză, glanda pineală odihnindu-se la baza caliciului.

Următoarea fază trage energia lui Ra în sus. Iniţiatul îşi imaginează o minge vie de foc, asemănătoare cu soarele, în plexul solar şi cu fiecare expiraţie Iniţiatul repetă în tăcere sau intonează sunetul Ra.  Acesta cauzează lumina, focul lui Ra interior să fie activat şi spontan el începe să se mişte în sus.

Cum această lumină şi căldură se mişcă în sus ea trece prin centrul Caliciului printre cele Două Serpentine, sus spre coroana capului. De aici, cel mai remarcabil fenomen se întâmplă.

Din partea stângă a coroanei o energie coboară ce se aseamănă cu lichidul prin natura sa. Acest lichid este numit Serpentina Picăturilor Roşii. Din partea dreaptă a coroanei un alt lichid asemănător energiei se mişcă jos în Caliciu, numit Sepentina Picăturilor Albe. Este căldura şi lumina Ra-ului intern ce determină coroana să secrete aceste substanţe.

Serpentina Picăturilor Roşii are legătură cu mama biologică a Iniţiatului. Serpentina Picăturilor Albe se referă la tatăl Iniţiatului. Pe măsură ce cele două se amestecămai multe lucruri se pot întâmpla. Poate fi senzaţia unui gust dulce în spatele gâtului – ceea ce yoghinii şi yoghinele numesc Amrita – dar ceea ce noi în Cultul lui Isis numim Apele Ţâşnitoare, pentru că ele par să vină de la izvorul din cap.

Câteodată aceasta este prima prezentare; şi dacă un Iniţiat se concentrează pe senzaţia Apelor Ţâşnitoare, un fel de extaz soseşte. Câteodată Iniţiatul simte lumină în capul lui. Din nou, dacă el se concentrează pe această lumină, un fel de extaz soseşte.

Câteodată pe măsură ce cele două serpentine (Roşie şi Albă) se amestecă, apare un extaz spontan. Acest extaz, nu are importanţă ce-l cauzează, este crucial pentru alchimie. Pentru că extazul este mâncarea şi alimentaţia pentru corpul Ka.

Există o tendinţă pentru acest extaz să rămână în centrele superioare, din moment ce aici este locul unde el a luat naştere prin această practică. Dar în această metodă, pe prima sosire a  extazului, Iniţiatul trebuie să-şi mute conştienţa sa spre întregul corp Ka. Aceasta determină extazul să se împrăştie în întregul corp fizic, Khat şi este apoi absorbit de Ka, întărindu-l şi revitalizându-l.
Aceasta este practica de bază, fundamentală.
Pentru cei care se află în parteneriat practicând sexul Magic al lui Isis, starea extatică soseşte natural. Pentru acei care practică individual, extazul trebuie auto-generat.

Cu toate acestea, ambele practici, cer ca Iniţiatul să devină conştient în timpul momentelor de extaz astfel încâtcorpul Ka să poată lua parte la bogăţie (comoară), câmpuri magnetice create de asemenea beatitudine.

Douăzeci şi doi

Într-un sens foarte real, bărbatul Iniţiat înfruntă cele mai mari provocări în practicarea Sexului Magic al lui Isis, pentru că aceasta cere, după câte s-ar părea, să meargă împotriva propriei naturi. Prin natură, bărbatul este electric dintr-un punct de vedere alchimic, în timp ce femeia este magnetică.

Este în natura electricităţii să se mişte şi să acţioneze în timp ce în natura magneticului este să umple, să îmbrăţişeze.


În practică, concentrarea devine întărirea corpului Ka prin incorporarea câmpurilor magnetice eliberate prin actul sexual. Imediat după orgasm, câmpurile magnetice generate de femeia Iniţiată continuă spiralat şi circular. Acesta este timpul pentru odihnă şi a fi cu energia magnetică, dar de obicei, din pacate bărbaţii tind să se scoale şi să facă ceva sau să meargă la culcare.

Un alt aspect de care Iniţiatul bărbat trebuie să fie conştient este ceea ce se cheamă Adorarea Iubitei.
Pe măsură ce alchimia Sexului Magic devine mai puternică sunt semne sigure ce se întâmplă. Unul dintre acestea este că Iubitul (Iubita) devine adorat şi preţuit.

Aceasta se întâmplă atât pentru bărbatul Iniţiat cât şi pentru femeia Iniţiată.Când Adorarea Iubitului se întâmplă la amândoi partenerii, alchimia şi sexul Magic se intensifică şi mai mult, pentru că armonia şi magneticul create de o asemenea emoţie sunt benefice pentru magic.

~ VA URMA ~

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)