Manuscrisul Mariei Magdalena -partea a VII-a

Cincisprezece 

Pentru el fiecare uniune cu mine a însemnat o întărire a Ka-ului său (CORPUL SUBTIL ENERGETIC). De aceea am spus mai devreme că el a venit la izvorul meu, pentru că izvorul pe care o femeie Iniţiată îl oferă bărbatului este un izvor nesfârşit de potenţial magnetic. Dar el este deschis doar când femeia se simte în siguranţă şi iubită. Doar atunci practicile vor funcţiona. Pentru că practicile fără hrana iubirii devin doar tehnici şi nu vor da rezultatul cerut sau dorit.

Când Isus şi eu am făcut dragoste, noi am determinat Serpentinele noastre să urce pe coloanele noastre vertebrale. Am făcut acest lucru simultan şi în momentul extazului reciproc încărcătura eliberată din prima chakră în zona pelviană a corpurilor noastre a fost trimisă sus, în Tron (centrul spiritual ), care se află în partea superioară a capului – stimulând centrii cei mai înalţi ai creierului.

În acelaşi timp, în timpul acestui moment al extazului senzual noi am plasat conştiinţa noastră complet în corpurile noastre Ka, deoarece Ka este întărit de extaz. Stările extatice hrănesc şi întăresc corpul Ka şi, după cum am spus mai devreme, cu fiecare întărire Ka devine mai magnetic, atrăgând Iniţiatul spre ceea ce el sau ea îşi doreşte.

Magia lui Isis are de-a face cu abilitatea internă a fiinţei feminine de a utiliza energiile magnetice pentru a deschide nivele mai adânci ale conştiinţei, prin actul de predare a energiilor sexuale căilor ce sunt deschise.

Când o femeie este profund îndrăgostită şi preţuită, cum am fost eu de Isus, ceva lasă energia să meargă la cel mai adânc nivel al ei . Dacă ea se simte în siguranţă şi permite cutremurului iubirii si orgasmului mistic sa o cuprinda, ingaduind ca acest tremur să o poarte, există un vortex magnetic impresionant ce deschide centrul ce se află în uterul ei.

Doi Iniţiaţi angajaţi în Magia Sacra lui Isis se pot întări pe ei înşişi şi să-şi expansioneze rapid conştiinţa prin puterea acestui câmp magnetic.

În practicile avansate ale Magiei Sexuale a lui Isis, bărbatul Iniţiat determină amândouă Serpentine ale sale să urce prin corpul Ka al femeii Iniţiate, iar femeia determină Sepentinele sale să urce prin corpul Ka al bărbatului. Puterea colosala a acestei practici este asemenea energiei eliberate de o bombă atomică. Amplitudinea masivă a valurilor câmpului magnetic pot întări corpul Ka dincolo de orice imaginaţie sau pot să-l distrugă, dacă nu este pregatit si purificat cum trebuie.

Aceasta a fost acea practică avansată pe care Isus a angajat-o în acea noapte înainte de Grădina Gethsemane. Pentru el această creştere grozavă a potenţialului magnetic în Ka-ul său l-a întărit pentru munca sa grea şi pentru sarcina pe care a înfruntat-o în Iniţierea sa finală prin portalul morţii; astfel încât, când corpul său fizic s-a dizolvat în elementele sale constitutive, aceasta s-a petrecut astfel într-o fulgerare de lumină şi căldură – ceea ce Biserica numeşte Înviere. Dar aceasta a fost doar un efect a ceva mult mai profund ce s-a întâmplat în el. A fost determinată de magnetismul corpului său Ka, pentru că a fost posibil prin Ka-ul său să călătorească prin lumea sa interioară, dincolo de moartea însăşi.

Cum Isus şi eu am angajat Practicile Sexuale ale lui Isis în relaţia noastră, noi am înţeles amândoi că acesta era scopul.

În ceea ce mă priveşte, eram atât femeie cât şi Iniţiată. Am fost antrenată ani şi am ştiut ce să fac cu căile, dar am fost surprinsă să mă simt cucerita total si ca femeie.

M-am găsit pe mine însami aşteptând cu cea mai profundă anticipare o privire sau o atingere a lui Isus, şi timpurile noastre petrecute împreună au fost cele mai preţioase timpuri pe care le-am experimentat vreodată. Ceva din atingerea lui şi din ochii lui – felul în care îl simţeam – a determinat  o deschidere în mine şi mă găseam uneori aproape râzând de mine.

Eu, care am fost antrenată în cele mai secrete practici ale Sexului Magic al lui Isis şi am fost apreciată de Preotesele mele ca fiind foarte avansată – ca Iniţiată – m-am găsit pe mine, ca pe o simplă începătoare în prezenţa femeii indragostite din mine.

Pentru că ce vă spun acum este că, în inima şi mintea şi corpul înţelepciunii feminine se află cele mai mari secrete şi cele mai mari puteri – şi ele aşteaptă să fie revelate.

Şi toate acestea sunt scoase la iveală de atingerea altcuiva!

Şi astfel în clipa în care vorbesc de Isus sunt străbătută de iubirea mea şi de sentimentele pe care le păstrez pentru el prin toate timpurile.

~ VA URMA ~

Comentarii

  1. Exceptional! Astept cu nerabdare continuarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația dvs. Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)