Manuscrisul Mariei Magdalena -partea a IX-a





Aş vrea să vorbesc despre termenul magic în acest moment.

Motivul pentru care termenul magic este folosit se referă la transformarea individului uman într-un Dumnezeu. Aceasta este într-adevăr magic.

Un alt motiv pentru care termenul magic este folosit este acela că sunt metode, odată ce Ka este întărit, pe care Iniţiatul le poate folosi pentru a afecta realitatea în moduri foarte directe prin metode ce par magice. Luaţi, de exemplu, inima de bază ce se practică în Achimiile lui Horus – ridicarea Serpentinelor Negre şi Aurii sus pe coloana vertebrală, crearea Caliciului, activarea focului intern al lui Ra şi întâlnirea Serpentinelor Picăturilor Roşii şi Albe – toate sunt acte de magie, acte ale intenţiei şi voinţei atât personale cât şi spirituale. De aceea se referă ca la magic.

Întorcându-ne la paradoxul înfruntat de bărbatul Iniţiat, găsim că natura sa lucrează împotriva lui într-o anumită măsură în aceste practici, în mod deosebit Sexul Magic. Pentru că, odată ce Ka-ul unui Iniţiat bărbat este încărcat, el, prin natura sa, vrea să acţioneze, să facă ceva. Însă dacă, el se poate disciplina, antrena el însuşi să continue să stea aşezat alături de Iubita sa, el se poate adăposti el însuşi în câmpurile magnetice bogate create prin iubirea lor, sexul lor şi să-şi întărească Ka-ul într-o mai mare măsură.

Douăzeci şi patru

 Este important pentru ambii iniţiaţi ce desfăşoară Sexul Magic al lui Isis să realizeze că ei se îmbarcă într-o lungă călătorie şi că procesul este în esenţă unul de alchimie. Scopul alchimiei este să transforme o substanţă în alta. Ea face aceasta calcinând reziduurile sau negativitatea unei substanţeastfel încât substanţa pură rămâne sau este creată.

În procesul Sexului Magic al lui Isis substanţele transformate sunt pur şi simplu fluidele sexuale, hormonii, neurotransmiţătorii şi alte substanţe încă nedescoperite de ştiinţa voastră. Dar, de asemenea, implică o transformare a psihologiei cuiva.

Prin natura sa, Sexul Magic al lui Isis sporeşte procesul alchimic. Căldura se ridică sus, ca să zicem aşa, reziduul devine clar, ceea ce are nevoie să fie purificat se apropie dureros în focar.

Dacă cineva nu înţelege că acesta este unul din produsele secundare ale alchimiei, acela ar putea fi deranjat de sosirea materialului psihologic dificil. Dar, de fapt, acesta este unul dintre rezultate, pentru că presiunea internă creată prin alchimia intensă generată prin Sexul Magic al lui Isis determină corpul Ka să împingă afară din el toate impurităţile şi să se cureţe de toate Obstacolele Zborului.

În practica de unul singur, fără partener, alchimiile lui Horus, de asemenea, creează presiunea internă, scoţând afară impurităţile, dar sarcina este mai dificilă prin aceea că energia cerută vine prin eforturile proprii ale cuiva şi nu există beneficiul reflexiei de la celălalt. Cu toate acestea, poate fi făcută.

Douăzeci şi şase

Aceasta este înţelegerea de bază cerută pentru practica Sexului Magic al lui Isis. În paginile precedente am revelat secretele timpurilor, unul dintre cel mai strâns apărat secret al Templelor lui Isis.

Înţelegerea acestor practici a fost rezervată celor mai avansaţi studenţi.

Indiferent dacă se practică calea solitară prin Alchimiile lui Horus sau calea Relaţiei sacre prin Sexul Magic al lui Isis, acela păşeşte pe drumul dumnezeirii.

Cheia centrală în această călătorie este întărirea lui Ka prin stările extatice ale conştiinţei. Fie că este auto-generată, fie este creată prin extazul sexului, nu are importanţă în mod inerent; Ka este hrănit şi întărit de stările extatice indiferent de sursa lor.

Din contra, ruşinea este o otravă pentru corpul Ka, un element toxic ce descreşte vitalitatea şi potenţa sa.

Eu, o Iniţiată a lui Isis, găsesc tragic că Biserica a învinovăţit femeia şi bărbatul cu privire la natura lor sexuală şi a închis o poartă uneia dintre cele mai directe căi către Realizarea lui Dumnezeu. Indiferent de ce aţi face de-a lungul acestei căi, sfatul meu este să vă eliberaţi de toată ruşinea.

Căutaţi în toate catacombele minţii şi inimii voastre, cercetaţi locurile întunecate din voi însuşi unde ruşinea locuieşte şi scoateţi-o afară.

Găsiţi oportunitatea de a crea extazul, pentru că el vă întăreşte şi potenţează Ka-ul.

Faceţi ca obstacolele zborului vostru să fie câteva iar binecuvântările de-a lungul călătoriei voastre să fie multe.

Douăzeci şi şapte

Aş vrea să-mi întorc atenţia acum la câteva fire nedesluşite referitor la practica Achimiei şi a Sexului Magic al lui Isis.

Pentru Iniţiatul bărbat, este esenţial să înţeleagă că sunt câmpuri magnetice create mai întâi prin atingerea şi mângâierea femeii Iniţiate, iubita lui, ce încep o cascadă a câmpurilor magnetice care construiesc o intensitate până la punctul orgasmului.

Este important ca Iniţiatul bărbat să se antreneze pentru a fi capabil să se adăpostească în câmpurile magnetice.

Este extrem de important pentru ambii Iniţiaţi să-şi plaseze atenţia pe corpul Ka în timpul stărilor extatice de conştiinţă ce sunt generate de actul de iubire pe care-l realizează, pentru că aceasta întăreşte şi potenţează corpul Ka, iar aceasta este esenţial pentru acest tip de alchimie pe care am practicat-o eu şi Isus.

La momentul orgasmului fizic există o tendinţă pentru valul magnetic de a se mişca fie sus prin vârful capului sau jos prin picioare – dar în ambele cazuri, acest câmp magnetic părăseşte câmpul magnetic şi se risipeşte. Este important ca în timpul momentului orgasmului să se păstreze câmpul sau valul magnetic. Ideal ar fi ca Iniţiatul să-şi plaseze conştienţa în Tronul superior sau centrii superiori ai creierului. Aceasta va cauza un val de orgasm să urce sus în cap, trimiţându-şi energia în creier şi în corpul Ka.

În final, aş vrea să-mi întorc atenţia la termenul de Iniţiat, pentru că am folosit acest temen extensiv prin acest material. Termenul Iniţiat se referă la acea persoană care s-a decis să trăiască la un nivel înalt de conştiinţă, unul care s-a decis să lase în urmă viaţa lumească şi să intre într-o aventură a conştiinţei.

În general vorbind, trecerea pragului de la viaţa lumească la una sacră este marcată de un ritual de Iniţiere. În practicile vechi, un candidat putea fi iniţiat de un preot sau preoteasă, şi acest preot sau preoteasă avea puterea să confere acelui individ puterea relativă a descendenţei de care aparţinea.

În anumite tipuri de treceri, un Iniţiator extern este necesar sau cerut.

Pentru acei care sunt atraşi să practice Alchimiile lui Horus şi doresc să marcheze angajamentul lor de a trăi într-o viaţă sacră, le ofer acest simplu ritual. Dau această instrucţiune pentru că este un aşa deficit de persoane calificate care să conducă iniţierile în vechile descendenţe ale Egiptului.

Pentru acest ritual, cineva are nevoie de o lumânare şi două pahare sau căni.

O cană este umplută cu apă şi una este goală. Dacă doriţi, puteţi adăuga flori sau tămâie, făcând ritualul atât de plăcut estetic pe cât doriţi, dar fundamental, Auto-Iniţierea este un act al intenţiei şi voinţei personale şi spirituale.

Ritualul este o simplă reflecţie externă a ceva ce se întâmplă în profunzimea cuiva. Şi, într-adevăr, această alegere internă poate fi făcută fără nevoia unui ritual extern de loc, pentru că ritualul fără alegerea internă nu este bun de nimic.

Pentru acest ritual, aprindeţi lumânarea şi apoi spuneţi aceste cuvinte...

„Spirit al întregii vieţi, fi martorul meu aici. De dragul propriei elevări şi a elevării întregii vieţi, mă voi strădui să fiu nevătămător mie şi tuturor celorlalţi.”

Apoi ţineţi cana cu apă în mâna dreaptă, turnaţi apa în cana din mâna stângă, şi prin aceste cuvinte veţi pecetlui această acţiune...

„Prin turnarea acestei ape, eu însemnez transferul apelor mele sacre ale vieţii
 De la lumesc la sacru. Spirit al întregii vieţi, fi martorul meu aici.
 Amin. Amin. Amin.”       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)