Viata mea de femeie

Viata mea de femeie este facuta din muzica si arabescuri de dans. Este facuta din cenusa...transformata... in praf de stele. Aruncata in sus, intr-un pumn, imprastiata pe peretii cerului, ca o explozie de viata si repaos. 

Viata mea de femeie este, a fost si va fi un privilegiu. 
Privilegiul de a iubi, de avea atat de multe de iubit, de adorat, de sarutat in genunchi, cu ochii inchisi, spre inima deschisi. Insetata. Sau... instelata. Da, de-a dreptul instelata, in toata bolta talpii, in tot cerul gurii care saruta pios totul, pentru ca 
totul i-e sfant.



Privilegiul de a ma trezi la toate minunile lumii, chiar si in cele mai grele si nesuportate zile, de a deschide ochii si a privi cata frumusete de viata ma inconjoara si curge prin mine. Privilegiu, de a trai fiecare zi asa cum vine, luminoasa sau grea, carand-o nu pe umeri, nu in spate, nu pe brate, ci pe piept, pe pieptul deschis si cambrat. Aruncata in sus ca o despovarare, ca o poarta de paza la inceputul cerurilor, curcubeu.



Privilegiul de a ma regasi...de a ma regasi in tot ce traieste viu, ca un brat de copac sau o limba de pamant sau un ochi de apa sau un gat de lebada, ca o piele de caprioara sau o iarba de-un cot si un munte al lui venus.

In toate sunt, pentru ca sunt femeie. Creatoare. Purtatoare de viata. Privilegiata.
Multumesc!!!

Alina Dospinescu
ARTA-FEMINITATII Life coach

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)