ARTA-FEMINITATII #3: Transparenta si absolut misterioasa


Am fost intrebata de mai multe ori de ce am ales sa ajut femeile sa fie mai feminine. Sunt multe raspunsuri, dar primul care imi vine acum in minte este acel "nu-stiu-ce" pe care femeile ce isi imbratiseaza feminitatea il intrupeaza: o combinatie delicioasa si absolut fascinanta de transparenta sufleteasca totala, plina de un aer curat, nobil si inocent si un mister ce emana din fiecare fibra a fiintei lor, din fiecare gest, zambet si privire. 

Este ca si cum femeia si-ar purta sufletul in palme, la vedere, vulnerabil si sensibil, vibrand la fiecare atingere, dar in acelasi timp sufletul ei inspira o profunzime fara sfarsit, ce o face invulnerabila, magnetica, precum adancurile unei ape racoroase si fara sfarsit ce te imbie irezistibil in  arsita verii.
 Astfel, femeia devine acel tip special de femeie care inspira, care trezeste suflete, care cheama spre necunoscut, spre inalt si pre profunzimile cele mai mari ale simtirii. 

Aceasta alchimie a generarii in proportii perfecte a misterului absolut si transparentei totale este o adevarata arta. O arta care ma atrage sa o descopar si care simt ca face orice femeie irezistibila. 

Atunci cand o femeie este transparenta, plina de mister si irezistibila poate transforma in bine aceasta lume, fiind o forta a binelui, a frumosului, a iubirii si a sublimului. De aceea am ales dintre toate pasiunile posibile, sa ma pasioneze Feminitatea si modul in care ea traieste , straluceste si catalizeaza schimbarea in bine in lume prin femei. Femeile feminine sunt frumoase, puternice si fericite si reusesc intotdeauna sa creeze de la sine un taram al fericirii acolo unde sunt. 
 Cu drag,
Alina Dospinescu
ARTA-FEMINITATII Life coach


GRUP DE FEMINITATE - online

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)