Treceți la conținutul principal

ARTA DE A FI O DOAMNA


Arta de a deveni o doamnă s-a pierdut odată cu încercarea femeii de a fi supraviețuitoarea unei lumi care aparținea bărbaților. O adevarată doamnă este un model pentru femeile din jurul său și un ideal pentru bărbații care ajung să o cunoască. Cum? Emană respect prin toți porii fără a fi agresivă, este feminină și senzuală fără a deveni vulgară, dar mai ales știe că succesul ei nu se bazează pe insuccesul altcuiva.

Arta de a fi o doamnă nu înseamnă altceva decât punctul maxim de feminitate pe care o dobândești odată cu educția din copilărie, condimentată cu un amalgam de metode old-fashioned. 

O doamnă învață din propriile greșeli, face ajustările de comportament necesare și va evolua întotdeauna.O doamnă știe să fie o femeie independentă fără să-și facă iubitul să se simtă inutil, dar mai ales știe să se facă apreciată de cei din jur fără a stârni invidie. Să devii o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău nu este greu. Iată ce trebuie sa faci:

1. Nu bârfi:
A răspândi informații și a bârfi sunt lucruri diferite. Atunci când intenția ta este cea de a distribui o imagine negativă a altor persoane înseamnă că bârfești, deci nu ești demnă de statutul de doamnă.

2. Fii discretă:
O adevărată doamnă nu discută niciodată despre felul în care s-a despărțit de iubitul ei și nici nu-și spală rufele în public.

3. Fii punctuală:
O doamnă respectă timpul altora, atât la birou, cât și în viața persoanală. Punctualitatea este o calitate rară pentru care vei fi apreciată și admirată. Până la urmă, câte femei punctuale cunoști? Totuși, dacă ți se întâmplă să întârzii, alege cel mai delicat mod de a te scuza, fără să folosești explicații inutile sau obositoare.

4. Gândește înainte să vorbești:
În orice context, trebuie să-ți gândești cuvintele . Niciodată nu trebuie să comentezi greșelile altora, nu-l întrerupi pe cel care vorbește și nu jignești.

5. Spune „te rog” și „mulțumesc”:
Zâmbetul ți politetea sunt accesoriile de succes ale unei doamne, așa că nu fi zgârcită cu cele două cuvinte magice.

6. Fii naturală:
O adevărată Lady știe că un decolteu prea adânc sau o pereche de gene false îi poate face pe ceilalți să se simtă stânjeniți de prezența ei. Fii naturală, dar întotdeauna elegantă.

7. Informează-te:
Nu este suficient să fii frumoasă și cu bune maniere dacă nu ești și inteligentă. Acordă-ți o oră pe zi pentru a citi presa, cărți, site-uri de specialitate, altfel riști să fii luată prin surprindere atunci când porți o conversație.

8. Nu face complimente în grup:
Atunci când vrei să-ți faci cunoscute aprecierile față de o persoană, ai grijă ca acestea să fie într-un context intim. Nu vrei ca acea persoană să se simtă stingherită față de restul grupului.

9. Nu folosi telefonul mobil când ești într-o întâlnire:
Atunci când ieși cu prietenii sau ești într-o ședință, închide-ți întotdeauna telefonul. Este de prost gust să fii deranjată atunci când ai toată atenția asupra ta.

10. Fii o încântare pentru cei din jurul tău:
Reglează-ți tonul vocii, astfel încât să nu deranjezi pe nimeni. Atunci când vorbești și gesticulezi trebuie să fii delicată, totul în armonie cu înfățișarea ta generală.

SURSA: beautytips.ro/Comentarii

ETERNULUI FEMININ ♥♥♥

ETERNULUI FEMININ ♥♥♥

ETERNULUI FEMININ ♥♥♥

Dedic acest blog
ETERNULUI FEMININ,
Forta tainica din fiecare femeie
Izvorul viu al iubirii, frumusetii,
plenitudinii si sublimului,
Lumina calauzitoare
care straluceste vesnic in noi.

Postări populare de pe acest blog

Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine!

Până nu demult, eram convinsă că în viaţa trebuie să te apropii de perfecţiune. Munceam să fiu bună, pozitivă, să mă dezvolt continuu, să adaug în vocabularul meu cuvinte frumoase. Până aici nimic neobişnuit, ai să-mi spui. Poate!

Suntem învăţaţi să ne purtăm frumos în societate, să ne adresăm cu respect oamenilor din jurul nostru, să mulţumim formal, să ne lăsăm la urmă şi să-i punem pe primul loc pe ceilalţi. Şi de aici şi până la a te departa complet de tine, e doar un pas. Şi groapa se adânceşte tot mai tare şi tu nu mai întelegi nimic. Şi vine un moment în care te revolţi şi toata bunătatea ta e înlocuită de răutate, invidia ia locul generozităţii, lumina se transformă în întuneric.

“Acolo unde există multă lumină, umbra este adancă.” Goethe

Momentul revoltei tale, este momentul în care umbra ta vrea să  iasă la suprafaţă, să o cunoşţi şi să o accepţi în viaţa ta. Până nu vei accepta că eşti şi bine şi rău, şi alb şi negru, şi iubire şi ură, ai să trăieşti în minciună şi ai să…

ESTI FRUMOASA !

ESTI  FRUMOASA

Nici nu e nevoie sa iti spun eu asta.

Da, e bine sa o auzi din cand in cand de la ceilalti, ca pe o reamintire, dar frumusetea este in tine dintotdeauna.

Oare de ce ni se poate spune de 99 de ori cat de frumoase, de minunate, de speciale suntem si cu toate acestea, daca auzim un singur cuvant de rau despre noi insene ne cuprinde teama si ne intra in minte un semnal de alarma, producand rani sufletesti ?Chiar esti FRUMOASA.


Oricand iubesti, oricand zambesti, oricand ii ingrijesti pe cei dragi, oricand ai inima deschisa - esti exceptional de vie , de fermecatoare si de frumoasa. Esti frumoasa cand Viata creste in jurul tau.

Nu exista alt secret al frumusetii...
Nu trebuie sa se petreaca niciun miracol, nici sa descoperi vreo crema de frumusete secreta..:)
Miracolul exista deja. Miracolul esti chiar TU.

Suntem frumoase, perfecte, atata timp cat Iubirea ne strabate. Oricand daruim si iubim.

Cu cat daruiesti mai mult si celorlalti oameni acest miracol -care esti TU - cu atat vei cre…

Marirea si tonifierea sanilor

Cel mai eficient mijloc de marire si/sau de tonifiere a sanilor, cu efect sigur si de durata este un masaj care provine din traditia taoista si se numeste ''exercitiul caprioarei'':
1. Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.
2. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile.
3. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele.
4. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza roti…

http://elmisattva-nonduality.blogspot.com/