Metode naturale de a avea sâni mai mari, frumoşi şi sănătoşi


Una dintre cele mai uimitoare şi vaste cercetări despre puterea minţii a fost întreprinsă de dr. Richard D. Willard de la Institutul de Ştiinţe Comportamentale din Indiana. El a invitat 22 de voluntare, având între 19 şi 54 de ani, să utilizeze autosugestia şi imaginaţia vizuală pentru a-şi mări sânii.

La începutul studiului – descris în întregime în American Journal of Clinical Hypnosis – s-au făcut, la fiecare femeie, cinci măsurători ale sânilor – circumferinţă, înălţime, lăţime şi alţi parametri – de către un medic care nu participa la experiment.

Voluntarele au frecventat clinica doctorului Willard o dată pe săptămână, timp de şase săptămâni, şi o dată la două săptămâni, în următoarele şase săptămâni. La prima şedinţă, femeile au fost instruite cum să-şi relaxeze muşchii întregului corp timp de 15 minute:

Li s-a recomandat apoi să-şi imagineze că au sânii acoperiţi cu un prosop umed şi că prosopul transmite sânilor senzaţia de cald sau să-şi imagineze că un bec fierbinte îşi radiază căldura direct asupra sânilor.

De îndată ce femeile şi-au simţit sânii mai calzi, li s-a cerut să se autosugestioneze că simt o pulsaţie în ţesutul mamar. Li s-a recomandat apoi să facă zilnic, acasă, exerciţiul descris mai sus.

La încheierea celor 12 săptămâni de experiment, 28% din femei au constatat creşterea dorită a dimensiunilor sânilor lor, 85% au confirmat că sânii li s-au mărit semnificativ, iar 46% au comunicat că a trebuit să-şi cumpere sutiene mai încăpătoare. Circumferinţa sânilor a crescut cu 3,5 cm, înălţimea cu1,7 cm iar lăţimea cu 2,5 cm. Cele mai multe dintre aceste femei au declarat, la sfârşitul experimentului, că simplul gând la sânii lor le genera senzaţia că un sânge cald afluează la sâni.

Alte efecte favorabile: femeile care, la începutul experimentului, s-au plâns că sânii lor au mărimi inegale, au comunicat dispariţia acestei inegalităţi. În toate cazurile s-a constatat o creştere a consistenţei sânilor. Totodată, aproximativ 63% din femeile care, la început, s-au plâns că le atârnă sânii, au relatat că aceştia şi-au recăpătat rotunjimea şi contururile. În plus, pentru a avea certitudinea că creşterea mărimii sânilor nu se datorează unei creşteri a greutăţii corpului, femeile au fost cântărite la începutul experimentului.

Studiind modificările produse, dr. Willard a constatat că nu există o corelaţie între amploarea creşterii finale şi dimensiunile iniţiale ale sânilor. În schimb, a stabilit existenţa unei legături între uşurinţa cu care voluntarele fuseseră apte să-şi imagineze vizual afluxul de sânge din sânii lor şi mărirea finală a acestora. Numai două femei, care au apreciat, subiectiv, că dimensiunile sânilor lor nu cresc (la care însă s-au produs creşteri măsurabile ale tuturor parametrilor), au avut dificultăţi în a-şi imagina că simt încălzirea sânilor lor.

Creşterea şi/sau tonifierea sânilor. Masajul doctorului Chang

În două-trei luni, sânii pot creşte cu 50% dacă se realizează un masaj zilnic cu durata de 15-30 de minute. Acest masaj are şi efect de tonifiere a ţesutului mamar.

Cea mai eficientă tehnică de masaj al sânilor s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de „metoda doctorului Chang“, descrisă în continuare:

1. Ne aşezăm astfel încât călcâiul piciorului drept, îndoit, să preseze zona de deasupra uretrei (zona clitorisului). Apăsarea trebuie să fie moderată, dar suficient de fermă pentru a produce o stare de efervescenţă erotică, ce va fi menţinută pe toată durata realizării masajului). Se începe apoi masajul sânilor cu mişcări circulare lin, dar intens.

2. Se evocă mental procesul de creştere şi armonizare a sânilor. Se vizualizează interior, printr-un proces de imaginaţie creatoare, sânii împliniţi şi armonioşi. Se trăieşte intens starea de reuşită şi încununare cu succes a eforturilor noastre.

Mai multe informatii despre aceasta metoda celebra si foarte folositoare puteti afla accesand acest link

Uleiuri medicinale pentru masaj

Se folosesc uleiuri naturale cu extracte din plante medicinale ce pătrund în piele şi prin caracteristicile de stimulare pe care le exercită la nivelul sânilor, aceste remedii vor permite o amplificare a procesului natural de creştere a acestora. Dintre remediile cele mai renumite în acest sens menţionăm:

- uleiul de germeni de grâu - este un produs care se poate procura acum din majoritatea magazinelor cu produse naturiste: se aplică în doze moderate, de una până la de trei ori pe zi. Are efect estrogenic şi este foarte bogat în vitamina E;

– ulei SUPERBUST ce conţine uleiuri esenţiale de mărar şi fenicul, cu efect similar hormonilor sexuali feminini, prin conţinutul de fitoestrogeni naturali. Este stimulent al circulaţiei sangvine şi limfatice, trofic, decongestionant, tonic al sânilor.

În cazul sânilor moi sau atrofiaţi se recomandă, pe lângă masajul descris anterior, compresele cu macerat din creţişoară şi iederă, care se menţin vreme de 15-30 de minute, de două ori pe zi.

Un aspect deosebit al pielii, neted şi mătăsos, va apărea dacă se foloseşte crema PENELOPE, ce conţine patru varietăţi de aloe, chitosan – extras din crustacee, vitamine cu valoare nutritivă (A, B5, E, F) şi coenzima Q10, cu „efect anti-timp“.

Dietă naturală

Alimentaţia naturală, eliminarea consumului de cafea şi a fumatului vor accelera şi mai mult procesele de întinerire şi înfrumuseţare. Consumul zilnic a minim doi litri de apă plată va oferi o detoxificare uşoară a organismului, o hidratare şi un aspect mai bun al pielii.

Abordarea unei reţete din plante medicinale (lemn dulce, fenicul, mărar, traista ciobanului, schinduf) în proporţii ajustate, conform cu constituţia dumneavoastră şi cu vârsta, de medicul fitoterapeut vă va aduce cu siguranţă efectele scontate.

Sursa: venus.org.ro
Autoare: Oana Adam, Aida Calin

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)