Femei Fericite - Eveniment gratuit pentru femei -15 Martie 2014

FEMEI FERICITE - 7 CĂI SPRE FERICIRE

15martie 2014, București
Eveniment GRATUIT oferit de Venus- Asociația pentru Elevarea Femeii
Locația:
HOTEL INTERNATIONAL, sala Belvedere, etajul 8
Strada Căuzași 27, București
http://www.international-bucharest.ro/contact


În luna celebrării femeii, vă invităm să sărbătoriți împreună cu noi, pentru o zi, miracolul de a fi Femeie

Despre fericire s-a scris mult și cu siguranță se va scrie și mai mult. Însă practic, concret, ce ar trebui să facem ca să fim fericite?

Vino alături de noi sâmbătă 15 martie 2014 la evenimentul Femei fericite pentru a afla câteva  căi spre fericire.

dans euforicDansul euforic - bucuria sufletului tău Anamaria Bădilă instructor de dans
O femeie are o mare nevoie de a dansa, fie că este sau nu conștientă de aceasta, pentru că dansul presupune o acceptare activă de sine, a propriei feminității. Când dansăm simțim cum participăm la viața întregului Univers, cum viața însăși curge și se manifestă prin noi.


oana SarcuEmoțiile și fericirea ta - Aniela Sîrcu - psih. trainer Venus
Cercetările realizate în ultimii ani în domeniul psihologiei arată fără echivoc faptul că inteligenţa emoţională este cea care ne ajută în primul rând în dobândirea fericirii, a echilibrului și a succesului în viaţă alături de inteligenţa propriu-zisă şi nu invers. Creierul abdominal numit și centrul vieții deține rolul principal în  obţinerea şi menţinerea sănătăţii în general, a armoniei corporale şi  a sănătăţii emoţionale în special.
 
 
 Carmen StoianYoga pentru femei Carmen Stoian - psihoterapeut
Yoga înseamnă comuniune, fuziune, unire. Practica Yoga ne face conștiente de legătura dintre trup, minte și suflet și ne învață cum să acționăm pentru ca ele să acționeze în armonie și unitate. Înțelegând cum “comunică” trupul cu emoțiile și gândurile noastre, putem aduce fericirea și plenitudinea în viața noastră.
Îmbinarea corectă a posturilor corporale cu tehnicile de respirație și meditația Yoga reprezintă pentru fiecare femeie o soluție practică și eficientă pentru armonizarea trupului, îmbunătățirea sănătății și trăirea unei stări de fericire zi de zi.
 
Luisa NeagAccesează sursele puterii tale feminineLuisa Neag - jurnalist
De-a lungul secolelor, femeile au fost educate să creadă că sunt „sexul slab”. Să nu aibă încredere în propria putere şi să lase transformarea lumii în mâinile bărbaţilor. În zilele noastre, tot mai multe femei încep să-şi descopere potenţialul gigantic prin care pot nu numai să mişte munţii din loc, dar chiar şi să-i facă să zboare – dacă vor.
Descoperă care sunt aceste surse de putere din tine, cum poţi să le pui în acţiune şi ce beneficii îţi aduc – dar şi eventualele pericole la care te expui dacă nu ştii cum să le gestionezi. Află care sunt asemănările şi deosebirile dintre puterea specific feminină şi cea specific masculină. Învaţă să-ţi transformi eventualele slăbiciuni în forţă pentru a face din viaţa ta un adevărat paradis.
 
Aida calinHormonii fericirii - Aida Călin - psihoterapeut, trainer Venus
Ne-am învățat să credem că fericirea ne este influențată de condiții exterioare. Dar de fapt fericirea este mereu o alegere pe care o facem în fiecare clipă, o lecție pe care o învățăm, un dar pe care îl oferim celorlalți prin ceea ce suntem, ceea ce facem și prin cum anume ne comportăm. Neuroștiința demonstrează că ne putem influența fericirea prin controlul nivelelor hormonale, prin ceea ce mâncăm, prin ceea ce credem, prin cum gândim și mai ales prin cum iubim.
 
Gabriela MarinCum să ai relații fericite - Gabriela Marin - psih. dr.
A avea relații fericite este o artă și ca orice artă se învață.    Prin teorie și mai ales prin practică.  Și chiar dacă nu ne-am născut geniale  si nu am avut încă  relația pe care ne-o dorim, prin exercitiu si practică putem învăța să fim fericite și să ne construim relațiile fericite și sănătoase pe care le dorim.   Pentru că fericirea în cuplu se învață.
 
Laura MosorAfrodisiacele naturale – izvoarele fericirii tale - Laura Mosor, trainer Venus
Ritmul vieții cotidiene ne influențează direct dorința  sexuală. Alimentele pe care le consumăm, stresul de zi cu zi, activitățiile în care suntem implicate acționează profund asupra libidoului nostru. De aceea, uneori dorința noastră sexuală se trezește imediat, alteori mult mai încet. Dar ce putem să facem în cazul acesta? Înțelepciunea orientală ne oferă cheia: afrodisiacele naturale. Aceste produse naturale ne dinamizează dorința amoroasă, stimulează plăcerea, amplifică senzualitatea și trăirile amoroase. În plus, redau tinereţea, pofta de viață și reprezintă un element tot atât de important în viaţa noastră ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis.
 

Alina DospinescuIubește-ți trupul - este primul loc în care poți fi fericita! - Alina Dospinescu - psiholog
Există mii de cărți, seminarii și prezentări despre   încrederea în sine,  dezvoltarea personală și succes, după cum există sute de cărți despre relațiile de cuplu, sexualitate,   orgasm și totuși foarte puține se adresează acestui aspect de bază, care este relația pe   care o ai cu trupul tău de femeie. Deși este singurul loc în care traiești de fapt pe acest Pământ și în care te poți bucura de fericire și de iubire, ești învățată mai des cum să te porți cu ceilalți decât cum să te iubești. Iubirea de sine este însă fundamentul pe care iubirea de ceilalți poate avea apoi forța pentru a înflori cu adevărat. Ea începe cu relația pe care o ai cu trupul în care trăiești și iubești și care este   prietenul tău cel mai apropiat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)