Treceți la conținutul principal

Femei Fericite - Eveniment gratuit pentru femei -15 Martie 2014

FEMEI FERICITE - 7 CĂI SPRE FERICIRE

15martie 2014, București
Eveniment GRATUIT oferit de Venus- Asociația pentru Elevarea Femeii
Locația:
HOTEL INTERNATIONAL, sala Belvedere, etajul 8
Strada Căuzași 27, București
http://www.international-bucharest.ro/contact


În luna celebrării femeii, vă invităm să sărbătoriți împreună cu noi, pentru o zi, miracolul de a fi Femeie

Despre fericire s-a scris mult și cu siguranță se va scrie și mai mult. Însă practic, concret, ce ar trebui să facem ca să fim fericite?

Vino alături de noi sâmbătă 15 martie 2014 la evenimentul Femei fericite pentru a afla câteva  căi spre fericire.

dans euforicDansul euforic - bucuria sufletului tău Anamaria Bădilă instructor de dans
O femeie are o mare nevoie de a dansa, fie că este sau nu conștientă de aceasta, pentru că dansul presupune o acceptare activă de sine, a propriei feminității. Când dansăm simțim cum participăm la viața întregului Univers, cum viața însăși curge și se manifestă prin noi.


oana SarcuEmoțiile și fericirea ta - Aniela Sîrcu - psih. trainer Venus
Cercetările realizate în ultimii ani în domeniul psihologiei arată fără echivoc faptul că inteligenţa emoţională este cea care ne ajută în primul rând în dobândirea fericirii, a echilibrului și a succesului în viaţă alături de inteligenţa propriu-zisă şi nu invers. Creierul abdominal numit și centrul vieții deține rolul principal în  obţinerea şi menţinerea sănătăţii în general, a armoniei corporale şi  a sănătăţii emoţionale în special.
 
 
 Carmen StoianYoga pentru femei Carmen Stoian - psihoterapeut
Yoga înseamnă comuniune, fuziune, unire. Practica Yoga ne face conștiente de legătura dintre trup, minte și suflet și ne învață cum să acționăm pentru ca ele să acționeze în armonie și unitate. Înțelegând cum “comunică” trupul cu emoțiile și gândurile noastre, putem aduce fericirea și plenitudinea în viața noastră.
Îmbinarea corectă a posturilor corporale cu tehnicile de respirație și meditația Yoga reprezintă pentru fiecare femeie o soluție practică și eficientă pentru armonizarea trupului, îmbunătățirea sănătății și trăirea unei stări de fericire zi de zi.
 
Luisa NeagAccesează sursele puterii tale feminineLuisa Neag - jurnalist
De-a lungul secolelor, femeile au fost educate să creadă că sunt „sexul slab”. Să nu aibă încredere în propria putere şi să lase transformarea lumii în mâinile bărbaţilor. În zilele noastre, tot mai multe femei încep să-şi descopere potenţialul gigantic prin care pot nu numai să mişte munţii din loc, dar chiar şi să-i facă să zboare – dacă vor.
Descoperă care sunt aceste surse de putere din tine, cum poţi să le pui în acţiune şi ce beneficii îţi aduc – dar şi eventualele pericole la care te expui dacă nu ştii cum să le gestionezi. Află care sunt asemănările şi deosebirile dintre puterea specific feminină şi cea specific masculină. Învaţă să-ţi transformi eventualele slăbiciuni în forţă pentru a face din viaţa ta un adevărat paradis.
 
Aida calinHormonii fericirii - Aida Călin - psihoterapeut, trainer Venus
Ne-am învățat să credem că fericirea ne este influențată de condiții exterioare. Dar de fapt fericirea este mereu o alegere pe care o facem în fiecare clipă, o lecție pe care o învățăm, un dar pe care îl oferim celorlalți prin ceea ce suntem, ceea ce facem și prin cum anume ne comportăm. Neuroștiința demonstrează că ne putem influența fericirea prin controlul nivelelor hormonale, prin ceea ce mâncăm, prin ceea ce credem, prin cum gândim și mai ales prin cum iubim.
 
Gabriela MarinCum să ai relații fericite - Gabriela Marin - psih. dr.
A avea relații fericite este o artă și ca orice artă se învață.    Prin teorie și mai ales prin practică.  Și chiar dacă nu ne-am născut geniale  si nu am avut încă  relația pe care ne-o dorim, prin exercitiu si practică putem învăța să fim fericite și să ne construim relațiile fericite și sănătoase pe care le dorim.   Pentru că fericirea în cuplu se învață.
 
Laura MosorAfrodisiacele naturale – izvoarele fericirii tale - Laura Mosor, trainer Venus
Ritmul vieții cotidiene ne influențează direct dorința  sexuală. Alimentele pe care le consumăm, stresul de zi cu zi, activitățiile în care suntem implicate acționează profund asupra libidoului nostru. De aceea, uneori dorința noastră sexuală se trezește imediat, alteori mult mai încet. Dar ce putem să facem în cazul acesta? Înțelepciunea orientală ne oferă cheia: afrodisiacele naturale. Aceste produse naturale ne dinamizează dorința amoroasă, stimulează plăcerea, amplifică senzualitatea și trăirile amoroase. În plus, redau tinereţea, pofta de viață și reprezintă un element tot atât de important în viaţa noastră ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis.
 

Alina DospinescuIubește-ți trupul - este primul loc în care poți fi fericita! - Alina Dospinescu - psiholog
Există mii de cărți, seminarii și prezentări despre   încrederea în sine,  dezvoltarea personală și succes, după cum există sute de cărți despre relațiile de cuplu, sexualitate,   orgasm și totuși foarte puține se adresează acestui aspect de bază, care este relația pe   care o ai cu trupul tău de femeie. Deși este singurul loc în care traiești de fapt pe acest Pământ și în care te poți bucura de fericire și de iubire, ești învățată mai des cum să te porți cu ceilalți decât cum să te iubești. Iubirea de sine este însă fundamentul pe care iubirea de ceilalți poate avea apoi forța pentru a înflori cu adevărat. Ea începe cu relația pe care o ai cu trupul în care trăiești și iubești și care este   prietenul tău cel mai apropiat.

Comentarii

ETERNULUI FEMININ ♥♥♥

ETERNULUI FEMININ ♥♥♥

ETERNULUI FEMININ ♥♥♥

Dedic acest blog
ETERNULUI FEMININ,
Forta tainica din fiecare femeie
Izvorul viu al iubirii, frumusetii,
plenitudinii si sublimului,
Lumina calauzitoare
care straluceste vesnic in noi.

Postări populare de pe acest blog

Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine!

Până nu demult, eram convinsă că în viaţa trebuie să te apropii de perfecţiune. Munceam să fiu bună, pozitivă, să mă dezvolt continuu, să adaug în vocabularul meu cuvinte frumoase. Până aici nimic neobişnuit, ai să-mi spui. Poate!

Suntem învăţaţi să ne purtăm frumos în societate, să ne adresăm cu respect oamenilor din jurul nostru, să mulţumim formal, să ne lăsăm la urmă şi să-i punem pe primul loc pe ceilalţi. Şi de aici şi până la a te departa complet de tine, e doar un pas. Şi groapa se adânceşte tot mai tare şi tu nu mai întelegi nimic. Şi vine un moment în care te revolţi şi toata bunătatea ta e înlocuită de răutate, invidia ia locul generozităţii, lumina se transformă în întuneric.

“Acolo unde există multă lumină, umbra este adancă.” Goethe

Momentul revoltei tale, este momentul în care umbra ta vrea să  iasă la suprafaţă, să o cunoşţi şi să o accepţi în viaţa ta. Până nu vei accepta că eşti şi bine şi rău, şi alb şi negru, şi iubire şi ură, ai să trăieşti în minciună şi ai să…

ESTI FRUMOASA !

ESTI  FRUMOASA

Nici nu e nevoie sa iti spun eu asta.

Da, e bine sa o auzi din cand in cand de la ceilalti, ca pe o reamintire, dar frumusetea este in tine dintotdeauna.

Oare de ce ni se poate spune de 99 de ori cat de frumoase, de minunate, de speciale suntem si cu toate acestea, daca auzim un singur cuvant de rau despre noi insene ne cuprinde teama si ne intra in minte un semnal de alarma, producand rani sufletesti ?Chiar esti FRUMOASA.


Oricand iubesti, oricand zambesti, oricand ii ingrijesti pe cei dragi, oricand ai inima deschisa - esti exceptional de vie , de fermecatoare si de frumoasa. Esti frumoasa cand Viata creste in jurul tau.

Nu exista alt secret al frumusetii...
Nu trebuie sa se petreaca niciun miracol, nici sa descoperi vreo crema de frumusete secreta..:)
Miracolul exista deja. Miracolul esti chiar TU.

Suntem frumoase, perfecte, atata timp cat Iubirea ne strabate. Oricand daruim si iubim.

Cu cat daruiesti mai mult si celorlalti oameni acest miracol -care esti TU - cu atat vei cre…

Marirea si tonifierea sanilor

Cel mai eficient mijloc de marire si/sau de tonifiere a sanilor, cu efect sigur si de durata este un masaj care provine din traditia taoista si se numeste ''exercitiul caprioarei'':
1. Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale.
2. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile.
3. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele.
4. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza roti…

http://elmisattva-nonduality.blogspot.com/