Ce inseamna un machiaj reusit (imagini)

Inainte si dupa... Aproape de nerecunoscut!...
Este uimitor ce poate face un machiaj care pune intr-adevar in valoare calitatile femeii..iar pentru aceasta, doar ochii transfiguratori pot vedea ce este cu adevarat frumos in fiecare, reusind sa scoata in evidenta frumusetea si sa ne schimbe viziunea, mai putin obisnuita poate sa priveasca in profunzime si sa vada ceea ce ochiul dezvaluitor de frumos al unui artist poate vedea..
Machiajul poate fi  intr-adevar o arta, atunci cand este realizat cu dragoste pentru frumusetea femeii.
Inca o data, mi se confirma faptul ca ORICE FEMEIE ESTE FRUMOASA...pentru cine este capabil sa vada....Frumusetea a fost intotdeauna acolo, in ochii, zambetul, chipul respectivei femei!
Website: vadimandreev.ru
Make-up artist: Vadim Andreev


Comentarii

  1. Buna ziua. Arata foarte frumos... Si totusi imi pun o intrebare. Femeile respective se demachiaza la un moment dat. Chiar daca s-ar machia zilnic asa, sper ca macar seara tot se demachiaza. si se vad in oglinda asa cum sunt ele in realitate. Nu se simt "urate" prin comparatie? Nu vreau sa spun ca ele chiar ar fi urate, dar e ca diferenta dintre o fotografie netrucata si un tablou pe care il pictezi asa cum vrei si il poti face oricat de frumos, de deosebit, ca un basm... Poate imi lamureste cineva aceasta dilema. Pedra

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)