Binecuvantare la inceput de saptamana



De la minunata prietena a  sufletului meu, Tania Tita:

Buna dimineata, suflet drag!
O noua saptamana este in fata noastra. Inainte de a pleca de acasa, ia-ti 5-10 minute pentru a consacra aceasta saptamana lui Dumnezeu. Aprinde-ti o lumanare si ofera-ti cateva clipe de liniste.
Du-te adanc in inima si ofera-ti timp sa simti prezenta divina in interiorul tau. Respira profund, dupa care rosteste o binecuvantare sincera, plina de iubire, pentru saptamana ce urmeaza. 
“Doamne, iti dedic Tie roadele acestei saptamani. Multumesc pentru intelepciunea si pacea ce o asterni in inima mea, pentru ca intreaga activitate din aceasta saptamana sa aduca prin intermediul meu, Voia Ta, in viata tuturor celor pe care ii intalnesc in cale. Ma pun in mainile Tale, Doamne. Foloseste-te de mine exact asa cum stii ca este mai bine, pentru bucuria si binele suprem al tuturor celor implicati. Multumesc pentru ghidarea ta, clipa de clipa, in tot ceea ce fac.”
Apoi, binecuvanteaza ziua de azi:
“Doamne, aduc multumire pentru o noua zi. Fie ca aceasta zi sa fie dupa Voia Ta. Multumesc ca imi oferi claritate si intelepciune sa pot descifra cu usurinta cadourile zilei de azi si sa pot primi cu seninatate tot ce imi apare in cale.”
In fiecare dimineata, te poti intreba: Cum pot fi o binecuvantare pentru cineva astazi?
Binecuvanteaza-ti familia:
“Doamne, pun familia mea in mainile Tale. Ocroteste-i cu toata Gratia Ta si ofera-le toata intelepciunea de care au nevoie, pentru a intelege experientele vietii lor si a face fata cu bucurie si recunostinta tuturor situatiilor pe care le traverseaza. Fa din mine un instrument prin care Iubirea si Blandetea Ta sa mangaie inimile lor si sa le aduca echilibru, iar lor deschide-le inima sa poata sa devina constienti de darurile Tale.”
In cadrul familiei tale, te poti intreba: Cum pot oferi mai multa iubire si intelegere familiei mele?
Binecuvanteaza jobul pe care il ai:
“Doamne, multumesc pentru jobul pe care il am si multumesc ca prin intermediul lui, iti pot fi Tie de folos, pentru a ajunge in vietile celor care au nevoie sa te cunoasca. Ofera-mi calm, intelepciune, rabdare si putere de munca, pentru ca jobul meu sa devina un mijloc prin care Voia Ta se savarseste in lume. Multumesc pentru relatiile armonioase pe care le am cu toti colegii si le multumesc pentru toate binecuvantarile pe care le primesc prin intermediul lor. Sa fim cu totii binecuvantati si fie ca acest job sa ne aduca impreuna, sa ne deschida inimile si sa reprezinte un mijloc prin care fiecare din noi sa indeplinim Binele Suprem. Sa fim cinstiti, demni, sanatosi si dornici sa ne ajutam reciproc.”
In fiecare zi la job, te poti intreba: Cum pot fi de folos cu adevarat aici, in locul in care ma aflu?
Dupa ce ai rostit cu deplina sinceritate si iubire aceste binecuvantari, continua sa ramai in liniste si sa respiri profund. Cand simti ca esti pregatit/a, deschide ochii si zambeste din inima. Acum esti gata de plecare. O noua saptamana binecuvantata te asteapta. Doar ramai cu inima deschisa in fiecare moment si lasa miracolele sa te surprinda. Ele sunt deja acolo pentru tine. Lipsa ta de rezistenta si de resentimente iti vor deschide ochii pentru a le descoperi din usurinta. Iar pe parcursul fiecarei zile, pune-ti intrebarile de mai sus si lasa spatiu pentru ca raspunsurile acestora sa ti se faca cunoscute, dupa care, ia actiune conform acestora.
Te imbratisez, suflet drag. 
Daca cumva consideri ca acest articol iti este de folos si poate ajuta si pe altcineva, impartaseste-l cu prietenii tai pe retelele sociale.
Multumesc ca Existi. Pacea fie cu tine!
P.s: Efectele binecuvantarilor sunt nepretuite. Ele ne aduc pace in suflet si ne deschid calea spre o viata traita in armonie si iubire. Nu lasa sa treaca o zi sau o saptamana, fara sa te bucuri de puterea binecuvantarilor. Binecuvanteaza-ti casa, familia, prietenii, jobul si tot ce te inconjoara. 
P.s 2: Binecuvantarile de mai sus sunt doar orientative. Daca cumva nu rezonezi cu ele, iti poti gasi tu propriul mod de a le crea, in asa fel incat sa simti puterea acestora cu adevarat.

- Sursa: http://taniatita.info


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

DEVI FESTIVAL — Tu, Redescoperită! 7-8 Martie, Bucureşti