Modalitati practice de trezire a puterii feminine -Curs ONLINE




Imagineaza-ti o lume in care traiesti exprimand zi de zi prin toata fiinta ta -trup, minte, suflet- inteligenta inimii tale si puterea fascinanta a feminitatii tale, emanand prin toti porii frumusetea ta, iubirea ta, pasiunea si gratia asa cum sunt prezente numai in tine. Intuiesti cat de fericita te-ai simti si cat de completa? Puternica, dar si relaxata, vie, luminand lumea cu prezenta ta plina de echilibru, de stralucire. Onorandu-ti inima si lasand-o sa te ghideze spre adevarata implinire. Toate avem nevoie sa reinvatam sa comunicam cu inteligenta superioara a Inimii.

Cand trezesti energia ta feminina esti cu adevarat deschisa in fata vietii, cu simturile treze si inima deschisa si traiesti o viata miraculoasa, caci esti o manifestare a frumusetii, iubirii si puterii de atractie a miracolelor. Bucuria pur si simplu iti inunda viata:


  • -Te iubesti mai mult, te simti profund implinita din interior, iar forta ta de atractie creste odata cu increderea in sine, ca o expresie a comuniunii cu adevarul inimii tale

  • -Relatia cu barbatul iubit se clarifica si se armonizeaza si in viata ta este din nou loc pentru iubire si pasiune

  • -Creezi relatii de prietenie trainice, profunde, de suflet bazate pe admiratie sincera si sustinere reciproca, dar si pe multa bucurie. 

  • -Chiar si relatiile profesionale devin mult mai usoare. Nu este aceasta o mare usurare, nu-i asa ca mai multa bucurie si usurinta ti-ar aduce relaxarea de care ai nevoie atat de mult ? 

  • -Descoperi ca ai puterea de a atrage si a primi ca pe un dar divin implinirea dorintele tale binefacatoare, prin puterea creatoare a feminitatii. Devii cu adevarat o femeie de succes, care stie sa isi urmeze inima.



Prin aceste Curs online pentru Femei vei primi o perspectiva noua si o noua modalitate de a trai viata - stralucind si luminand din interior - ceea ce iti va aduce mai multa incredere in sine, mai multa iubire de sine, implinire si te vei simti o forta feminina unica prin modul tau specific de a fi, prin conectarea profunda la inima ta, incat oamenii vor fi pur si simplu uimiti si atinsi cu adevarat de prezenta ta. 

  • Curs de feminitate online - 250 lei (5 intalniri saptamanale /2h)

Se ofera modalitati practice, personalizate, de conectare la energia feminina si de trezire a feminitatii, tinand cont de unicitatea ta, de specificul vietii tale si de dorintele binefacatoare ce iti anima inima. Cursul se desfasoara saptamanal, pe module de 5 intalniri. Fiecare intalnire dureaza 2 ore
Taxa se achita prin virament bancar, pentru luna in curs, inainte de prima sedinta.

 
Sedintele  realizeaza online, cu camera web, deci poti participa din orice oras te afli!!! 
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa folositi Formularul de Contact.



 Alina Dospinescu
 

   Psiholog
   Heart Intelligence Life Coach
   Specialist Evolutie personala si
   spirituala in Academia Femeilor

Comentarii

  1. Acesta este un grup puternic. Este un grup de vindecare emotionala profunda, un grup spiritual, caci are menirea sa trezeasca acele parti din noi ce inca sunt ascunse intr-un con de umbra. Dar este si un grup de sarbatorire a feminitatii, in care vei straluci, te vei arata asa cum esti si vei descoperi ca esti SPLENDIDA. Este un grup in care ne vom bucura ca suntem femei, ca suntem vii, ca suntem infinit de complexe si de magice.
    Va invit deci sa va ascultati inima si sa simtiti daca este ceva care va chiama. Acelea dintre voi care se simt atrase de acest mesaj si sunt hotarate sa participe, va rog sa ma contactati prin e-mail (arta_feminitatii@yahoo.com), pentru a confirma inscrierea si a programa impreuna sedinta introductiva gratuita (aprox. 40 de minute). Va reamintesc ca investitia pentru un modul (4 intalniri) este 150lei, iar plata se realizeaza prin virament bancar DUPA sedinta introductiva, iar nr de cont il veti primi prin email.
    Va imbratisez cu drag si efervescenta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)