Afla in doar 5 minute care este scopul (menirea) vietii tale

 
Raspunde, cu un singur cuvant, la fiecare din urmatoarele intrebari:
  • 1. CINE ESTI? - numele tau
  • 2. CE VREI SA FACI - ce IUBESTI sa faci, ce iti place cu adevarat sa faci? Sau ce te simti foarte calificat/a sa faci si ai deplina incredere in tine ca poti invata alti oameni? Pastreaza totul simplu -un cuvant
  • 3. PENTRU CINE ? - Cine sunt oamenii pe care vrei sa ii servesti -varsta, preocupari, nevoi personale
  • 4. CE AU NEVOIE ACESTI OAMENI SI CE ISI DORESC? - Din nou, simplifica si raspunde printr-un cuvant, maxim doua
  • 5. CUM LI SE SCHIMBA VIATA? - Ce se petrece bun in viata acestor oameni, care primesc serviciile tale. Unul-doua cuvinte.

Acum, pune intr-o singura propozitie toate cele 5-10 cuvinte rezultate, in ordinea in care ai raspuns si vei afla care este scopul vietii tale. Ideea este ca e vorba de a darui (3 intrbari sunt despre cei pe care ii servesti), dar intr-un mod care te face fericit (facand ceea ce iti place si iubesti sa faci). Ai acum formula implinirii scopului actual al vietii tale. De aici va rezulta motivatia si impulsul ce iti va da energia sa actionezi pentru a iti implini visul. 
Clarifica-ti raspunsul la cele 5 intrebari, viata e frumoasa si merita sa fii fericit, stiind cine esti, ce iubesti, ce iti place sa faci, pentru cine si de ce!!!
"Daca faci ceea ce iti place sa faci, o vei face bine si tocmai de aceea este foarte posibil ca la un moment dat sa vina cineva si sa te si plateasca pentru asta" - A. Naumovici
Iti doresc succes deplin!
Alina Dospinescu
Iata, pentru cunoscatorii limbii engleze si videoclipul cu discursul lui Adam Leipzig:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)