Cum sa incepi orice zi bine



Citind aceste randuri pline de iubire, adresate de o voce feminina sie insasi, ca o licoare dadatoare de puteri magice pentru o noua zi in minunata aventura a vietii, raspunsurile celor din jur fura impartite:

"Narcisismul nu favorizeaza dezvoltarea personala.", spuse un barbat.

"Nu este narcisism! Este vorba despre transfigurare personala si despre puterea de a te accepta ca fiinta exact asa cum esti . Este complicat de inteles dar este o "terapie" minunata... O recomand", spuse o femeie.

"O proiectie extatica?, o auto-contemplare auto-suficienta?, cvasi-autista? Nichita Stanescu avea un vers: "Mai sunt pentru ca ea mai este/Dar ce trista si sangeroasa poveste". Pe calea asta urmeaza sa ne impreunam cu noi insine, hermafroditzi, ca melcii! Nu degeaba a scris Ion Barbu din "Uvedenrode"!", raspunse barbatul, pe un ton usor superior.

"
Putem interpreta diferit si fff filozofic lucrurile astea atat de simple si de necesare uneori echilibrului fiintei noastre... dar in nici un caz nu putem vorbi de narsicism...", spuse femeia 


Pot doar sa adaug ca nu stiu cum este in cazul barbatilor, dar noi, femeile, ne hranim cu iubire si adesea avem nevoie sa auzim o vorba buna, sa fim vazute, acceptate si iubite asa cum suntem, sa incantam, sa fim adorate chiar. Asta face ca uneori sa ne simtim infometate, sa alergam in afara, sa asteptam sa primim si sa suferim, lucru care nu ajuta pe nimeni, nici pe noi, nici pe barbatul iubit..pe nimeni. 

E o metoda de dezvoltare personala buna zic eu, dupa ce am testat, aplicand aceasta metoda, sa ne daruim noi insine ceea ce am dori sa primim de la altii--2-3 minute de contemplare admirativa fata de sine, de cuvinte ce ne mangaie inima si ne ajuta sa ne vedem dincolo de problemele vietii de zi cu zi si de poverile pe care uneori le purtam, sa nu ne mai identificam cu acestea si sa ne onoram sufletul, sa ne daruim iubire, tocmai pentru a putea, a avea de unde sa iubim si mai mult oamenii dragi.

Aceasta este chiar cea mai buna metoda de a activa Legea Atractiei pentru a magnetiza ceea ce ne dorim cu adevarat si nu ce ne dorim, cum se intampla atunci cand ne focalizam pe probleme de exemplu.Putine lucruri le putem controla in cursul unei zile, nu stim niciodata ce se va intampla, daca vom avea timp si pentru suflet, daca vom primi ce isi doreste sufletul, daca ceva ne va mangaia in acea zi...Dar putem controla modul in care ne incepem ziua, putem alege sa o incepem cu un gand bun si experimentand iubirea de sine. De la care, porneste tot ceea ce este bun.

Incepe-ti ziua cu cateva momente de meditatie si contemplare a ceea ce este bun si frumos in inima ta. Starea de stress se transmite din pacate atat de usor copiilor tai, barbatului tau, oamenilor dragi, la felsi incordarea, inversunarea, sentimentul de gol si de inutilitate...

Tot atat de usor se poate transmite si un obicei bun, o stare de multumire si recunostinta pentru ca existam, mangaierea si pacea, linistea...Iar pentru acestea orice femeie are nevoie de momente in care sa isi hraneasca sufletul. Aceasta afirmatie este una ce poate fi de folos in acest sens, creand o atitudine launtrica senina si pozitiva. Sper sa ajute cat mai multe femei. Pe mine m-a ajutat.

Deci dimineata, inainte de a iti incepe ziua, inainte de a face orice altceva, ofera-ti cateva minute de liniste, raporteaza-te la Eternul Feminin, regaseste sclipirea sa in tine, apoi priveste-te in ochi, in oglinda,respira adanc si spune-ti:

MA IUBESC SI MA ACCEPT ASA CUM SUNT. SUNT MINUNATA, COMPLETA. SUNT DEMNA DE IUBIRE INFINITA! SUNT UN SUFLET STRALUCITOR SI PERFECT. SUNT O MANIFESTARE A IUBIRII SI FRUMUSETII IN ACEASTA LUME. MA IUBESC SI MA ACCEPT CU TOTUL, EXACT ASA CUM SUNT. MA IUBESC. MA IUBESC. MA IUBESC


Da-ti timp ca aceste cuvinte sa fie insotite de o stare de relaxare profunda si de o atitudine tonica si lasa-le sa ti se impregneze in suflet. Incepe ziua conectata astfel la lumina din tine, la inima ta vie si frumoasa si intoarce-te in inima ori de cate ori ai nevoie, spunandu-ti cuvinte blande, incurajatoare, pline de iubire. Daruieste aceasta blandete izvorata din inima si celor dragi tie. Viata ta va fi transformata. In BINE. 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)