Marturia graitoare a unui barbat despre femeile cu forme


Fiecare femeie este frumoasa atunci cand crede in ea. Iar kilogramele nu au nicio legatura cu asta. Starea de armonie, de feminitate, de gratie, de jucausenie, de bucurie, de vivacitate, senzualitatea, naturaletea sunt cele care ne fac atragatoare, nu centimetrii. Am intalnit femei de toate tipurile, grase, slabe, inalte, scunde, blonde, brunete, roscate, pistruiate, nu conteaza, femei care emanau acel "ceva" si starea pe care o simti este : "Ah, Doamne, ce femeie!", datorita felului in care se misca, in care paseste, a caldurii din voce, a focului din privire, a dulcetei din suflet. Pur si simplu, indiferent daca se incadreaza sau nu in stndardele 90-60-90. 
Nu kilogramele, ci libera curgere a energiei feminine si chiar abundenta ei sunt cele care conteaza. Nu ma credeti? Iata marturia foarte frumoasa si  graitoare a unui barbat:


Imi aduc aminte de o seara de sambata in care ploua foarte tare. Eram la Londra cu niste amici, intrasem intr-un pub oarecare si faceam planuri. La un moment dat, a intrat in incapere o femeie cu o privire magnetica, cu niste forme mai mult decat apetisante, cu o atitudine imperiala si cu un tricou alb, mulat si extrem de ud. V-am mai spus ca ploua.

Cateva dintre fetele de la masa noastra si-au modificat instant discursul, evident deranjate de spectrul impozant al domnisoarei in cauza. Evident, replicile rautacioase au inceput sa curga: ”e obeza!”, ”cat tupeu trebuie sa ai sa porti fuste-creion daca tu cantaresti 90 de kilograme?”, ”e trista!”, ”e frustrata!”, etc.

Din punctul meu de vedere era superba. In niciun caz obeza, trista sau frustrata. Era mult mai sigura pe sine, mult mai seducatoare si mult mai evidenta (si nu din cauza numarului de kilograme) decat toate fetele de la masa mea. Siguranta ei era atat de molipsitoare, incat amicele mele au simtit pericolul si au realizat ca o femeie mult mai grasa decat ele, le poate fura in orice moment iubitul. Asta pentru ca baietii se pierdusera de ceva vreme in formele pline, rotunde, ale frumoasei necunoscute.
Si pentru ca am intalnit, recent, un alt exemplu de femeie care poate fi considerata grasa, pentru ca m-a fascinat, pentru ca mi-a demontat absolut toate miturile legate de siguranta, flirt si atitudine, imi permit sa ma declar fanul numarul 1 al formelor!

Si, da, atitudiunea nu are absolut NICIO legatura cu numarul de kilograme! Au contraire!

image

Credit foto: Tara Lynn
Sursa: Le Projet d'Amour 


Credeti in voi! Lasati energia sa curga liber prin trupul vostru! Bucurati-va de viata, bucurati-va de trupul vostru, de energia voastra debordanta, bucurati-va ca sunteti femei, este un dar! Iubiti cu putere, cu romantism, iubiti la nebunie! Traiti viata ca pe un dans, cu pasiune, in armonie, exprimand ritmul ei incantator! 

Sunteti intruparea gratiei, a frumusetii, a senzualitatii, a iubirii, sunteti femei divine, nascute ca sa faca lumea frumoasa si palpitand de iubire! Acesta este darul feminitatii pentru aceasta lume. Cand il exprimam liber, viata noastra devine BUCURIE! 


ESTI FRUMOASA CAND IUBESTI, ESTI FRUMOASA CAND TE IUBESTI CU TOT CE ESTI, BUCURA-TE DE VIATA, ESTI CEA MAI FRUMOASA CAND ESTI FERICITA SI LIBERA! 

cu mult drag,
Alina Dospinescu

Comentarii

  1. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    *******
    Buna ziua I'am Chris Din Franța!
    Aveți un blog minunat pe care îl consider a fi înregistrat la nivel internațional Blog dicționar. Vă va reprezenta țara
    Vă rugăm să vizitați următorul link și comentarii blog-ul Numele tau
    Blog Url
    Locul de operare de țară în comentariul de sesiuni ce vor fi adăugate în lista de Țară
    Pe partea dreaptă, în "lista verde", veți găsi toate țările și, dacă faceți clic pe ele, veți găsi numele de blog-uri din această țară.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Blogging fericit
    Înregistrare pentru "director" blog, sunt gratuite.
    Vă cerem doar să urmați blog-ul. Vă mulțumim pentru înțelegere

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)