Calatorie spre lumina interioara - Puterea Rugaciunii



Urmatorul pas in CALATORIA SPRE LUMINA INTERIOARA prin Iubirea de Sine este...Rugaciunea. Poate ca suna neasteptat, dar cine nu se ancoreaza puternic in comuniunea cu Ghidarea Superioara, mai devreme sau mai tarziu va trece printr-o incercare ce o va face sa se indoiasca de sine. 

Rugaciunea este cel mai bun si apropiat prieten la nevoie si nu este o chestiune bisericeasca, ci o deprindere a inimii. Pentru ca atunci cand rugaciunea se inalta de acolo, din inima, in cuvinte simple, ca si cum am vorbi Cerului si nu din carti, ne poate exprima cu adevarat sufletul si creeaza minuni in viata noastra.
Nu as putea enumera miracolele ce au avut loc in viata mea pentru ca am invatat inca de mica, de la bunica mea, sa ma rog. Sunt mii de miracole, presarate in viata mea aproape zi de zi, pentru care ma simt profund recunoscatoare.


De curand am descoperit ca in momentele de indoiala de sine, de suparare, de vinovatie, de neiertare, in toate momentele in care mintea mea este cuprinsa de teama si gandurile nu se mai opresc, iar inima imi tremura cu gandul la "ce va fi daca..", este de ajuns sa rostesc in gand o rugaciune, uneori ore intregi, zile intregi, ca acea teama si acele griji sa nu ma mai domine. Universul aranjeaza treptat lucrurile ca sa imi vina in intampinare si sa ma ajute sa ies usor din impas, nu prin solutii gasite de una singura, ci prin participarea sa directa in viata mea prin oameni care imi ies in cale, prin situatii care se creeaza, prin revelatii care imi linistesc sufletul si imi dau putere. Totul este miraculos, plin de gratie si nu mai e necesar ca eu sa fiu, asa cum imi inchipuiam in momentele de ingrijorare, cea mai desteapta, cea mai pregatita, cea mai cea, pentru ca rezolvarea sa apara, pentru ca impacarea sa vin ade la sine, pentru ca lucrurile sa se lege in favoarea mea, intr-un mod armonios si plin de iubire. 




Pur si simplu, rugaciunea face ca eu sa fiu asa prin integrarea armonioasa in Tot si nu prin puterea egoului.

Imi place foarte mult rugaciunea "Inger ingerasul meu", dar si cea pe care am inclus-o in fotografia de mai sus si care sper sa va fie de folos, pentru ca induce o stare deosebita de pace, de acceptare, de forta, de creativitate, de deschidere interioara catre ceea ce este bun.

Va invit sa impartasiti aici, la comentarii si alte rugaciuni care va sunt dragi sau create chiar de voi, care va inspira si protejeaza in momentele in care aveti nevoie, caci ele pot ajuta si alte femei sa gaseasca resurse nebanuite atunci cand le este greu sau pur si simplu, in viata de zi cu zi.

Iar daca doresti sa fii ajutata sa reinvii cu totul bucuria, fericirea, iubirea si implinirea in viata ta, te invit sa lucram impreuna si te voi ajuta sa descoperi puterea Inimii tale feminine si o viata cu adevarat implinita. Programeaza o sedinta introductiva gratuita de coaching prin Inteligenta Inimii pentru femei, scriindu-mi la adresa de e-mail: arta_feminitatii@yahoo.com


Cu mult drag,


Alina Dospinescu
 

Traieste iubindu-te, gaseste Fericirea, primeste Iubirea, prin Inteligenta Inimii tale!

Comentarii

  1. Doamna Alina este o femeie minunata , binevoitoare si altruista care a avut rabdare cu mine si mi-a ascultat toate ofurile ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca am avut privilegiul sa aduc bucurie in inima ta! Multumesc mult pentru comentariul acesta de inima.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)