Calatorie Spre Lumina Interioara - MA IUBESC. IMI IUBESC VIATA!



Dragele mele, 
ca prim pas in Programul CALATORIE SPRE LUMINA INTERIOARA, program ce are ca scop principal trezirea fiecareia dintre noi la iubirea de sine, va propun sa lucram zilnic cu o idee-forta, adica o afirmatie simpla si datatoare de foarte multa putere:

MA IUBESC. IMI IUBESC VIATA!!!


Acelea dintre voi care simtiti o strangere de inima, gandind "in acest moment nu pot spune ca imi iubesc viata, sunt lucruri acolo care nu imi plac si nu stiu cand/cum se vor rezolva", va rog sa aveti incredere. Atentie!Ceea ce gandim si mai ales ceea ce simtim, mai devreme sau mai tarziu devenim! Tocmai de aceea, daca hotaram sa gandim si sa SIMTIM ca ne IUBIM VIATA, activam astfel Legea Atractiei si incepem sa atragem catre noi ceea ce iubim sa existe in viata noastra. Viata se aranjeaza intotdeauna conform credintelor, valorilor si convingerilor noastre si conform frecventei noastre de vibratie. Deci daca dorim sa VIBRAM atragand CEEA CE IUBIM, este necesar sa ne lasam sa simtim ca IUBIM VIATA. Sa ne umplem de aceasta iubire!

Iar modalitatea simpla prin care facem aceasta este, pentru inceput, lucrul cu aceasta afirmatie minunata, astfel:

-dimineata, cand ne trezim, inainte chiar de a deschide ochii,evocam minim 3 lucruri foarte frumoase din viata noastra si, din aceasta stare de conectare la bucuria de a fi binecuvantate cu acele lucruri, ne spunem din toata inima, de minim 7 ori: MA IUBESC.IMI IUBESC VIATA!!! DA!


Pentru mine, lucrurile pe care le-as evoca ar fi spre exemplu faptul ca in viata mea exista o iubire extraordinara, gandul la munca mea ca Heart Intelligence lifecoach si rezultatele frumoase pe care le obtin cu clientii mei, bucuria ce iese la lumina sau faptul ca acum, prin acest program ARTA-FEMINITATII pe care am simtit sa il realizez gratuit comunic cu inimile foarte multor femei minunate, faptul ca ma simt ghidata , protejata si inspirata de Dumnezeu si faptul ca in sfarsit este cald, soare, vara, ahh, suficient sa ma gandesc la soarele cel vesel care imi lumineaza ziua si SIMT ca IMI IUBESC VIATA! Acestea sunt lucrurile care imi vin in minte acum, dar pentru fiecare dintre voi pot fi o multitidine de alte binecuvantari: poate ca e vorba de copiii tai sau de un prieten de exceptie sau faptul ca ai un acoperis sigur, protector sub care dormi ori faptul ca porti in inima ta un vis, un talent sau o pasiune care te implineste si multe, multe altele.

- a doua modalitate pe care o vom folosi va fi sa avem aceatsa afirmatie la vedere mai mereu, asa ca putem sa o scriem mare si frumos si sa o asezam pe birou. Am pregatit pentru voi cateva fotografii cu aceasta afirmatie, pe care le voi posta si pe care le puteti folosi ca si wallpaper pentru desktop pe perioada acestor 21 de zile de sarbatorire a Iubirii de sine. Puteti alege o imagine preferata sau sa le folositi pe rand pe toate si puteti de asemenea sa va faceti propriile imagini, cu chipul vostru, folosind un program de editare foto. Important este ca in primul rand imaginea aleasa sa va PLACA si sa va INSPIRE.

-a treia modalitate este sa folositi aceasta afirmatie ca pe o melodie interioara a sufletului vostru, ca pe o mantra, repetand-o pe tot parcursul zilei, in special in momentele cand simtiti ca aveti nevoie sa va reconectati la puterea din voi si la iubirea de sine, dar si in "timpii morti", cand mergeti cu masina sau astptati la rand sa cumparati ceva, cand trebaluiti prin casa, etc si deasemenea, cu recunostinta si speranta, noaptea inainte de culcare.

Si sa ne amintim cu bucurie ca suntem impreuna, multe femei gand la gand si inima langa inima, animate de aceeasi aspiratie spre Iubirea d esine si tocmai de aceea forta noastra este imensa chiar acum! Sa folosim aceasta sansa, aceasta energie amplificata a unisonului si sa vibram intens chiar ACUM pe frecventa Feminitatii insufletite de Iubire Infinita. 

Iar IUBIREA INCEPE CU TINE!

Te rog sa imi lasi un comentariu in care sa enumeri 3 lucruri pe care le iubesti in/la viata ta, pentru ca sa ne inspiram una pe alta si sa ne ajutam sa devenim mai constiente de ceea ce avem, de ceea ce suntem!

Cineva, o femeie ca si tine se poate recunoaste in exemplul tau si e posibil sa isi recapete increderea astfel in frumusetea vietii ei! Participa si tu la trezirea sufletelor feminine, impartasind o scanteie din inima ta aici, pentru surorile tale femei!

Va imbratisez cu cel mai mare drag!
Alina 




Comentarii

  1. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit adresa de e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)