More beautiful - Esti mai frumoasa decat crezi!


 


Un experiment extraordinar, uimitor, iluminator si inspirator:

Un artist care a lucrat ani de zile pentru politie, desenand chipul suspectilor dupa descrierea martorilor oculari, realizeaza un experiment ce cu siguranta ne da de gandit noua, femeilor. 
Initial, el cere persoanelor care intra in camera in care el deseneaza, fara a le vedea, sa se descrie, astfel incat sa le poata desena dupa detaliile oferite. 
Apoi, persoanele desenate se intalnesc doua cate doua si li se ofera ocazia sa se cunoasca un pic, sa converseze. Si imediat dupa aceea, fiecare va intra pe rand in camera si va descrie celui care deseneaza, persoana pe care tocmai au cunoscut-o. Din nou, el deseneaza doar conform detaliilor oferite.

Ceea ce m-a uimit, este ca in TOATE cazurile, primul desen, realizat in conformitate cu modul in care oamenii se descriau pe ei insisi, chipul redat este mai mult sau mai putin DEFORMAT, iar oamenii apar mai tristi, mai grasi, mai batrani, mai stressati, mai putin atragatori decat sunt in realitate. 

In al doilea desen, in care ei sunt descrisi de catre o alta persoana, sunt mult mai luminosi, mai frumosi si portretul este mult mai fidel, adica SEAMANA MULT MAI MULT CU REALITATEA.

Nu este uimitor? Si cutremurator!

ESTI MAI FRUMOASA DECAT CREZI, FEMEIE MINUNATA!!!



**********
Anima

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)