Exercitii de feminitate - IA-TI TIMP SA RESPIRI



ANUNT

Draga femeie,

Iti propun sa dai atentie feminitatii tale, sa te ingrijesti constient de ea.
Te invit sa mi te alaturi urmarind Exercitiilede Feminitate pe care le impartasesc aici si pe pagina de Facebook Arta-Feminitatii  si scriindu-mi la adresa arta_feminitatii@yahoo.com pentru a te inscrie intr-un Cerc de Feminitate, alaturi de alte femei minunate ca si tine, pentru a lucra impreuna cu energia feminina sub indrumarea mea directa, intr-un program sapatamanal realizat online si a face astfel din feminitatea ta o adevarat arta. Investitia in Feminitatea si puterea ta de fascinatie iti va darui aripi de Zana, cu care poti realiza adevarate miracole in viata ta!
 
Te astept cu drag,
Anima
 *************

Iata si Exercitul de Feminitate de azi:
I-ati timp sa respiri. Timp pentru suflet, timp sa iti regasesti pacea. Oricand te simti incordata, suparata, coplesita, deschide geamul sau iesi afara in lumina soarelui si realizeaza 7 respiratii profunde.

La expiratie, vizualizeaza cum grijile si problemele zilei sunt eliminate, odata cu fluxul respiratiei tale, disipandu-se precum particulele de praf si fiind absorbite d esoare si transformate in lumina. La inspiratie, umple-ti plamanii cu bucurie si lumina si lasa-ti inima sa se simta preaplina de incantare, de resurse, de pofta de viata si de increderea ca esti ghidata si de o Forta infinit buna, blanada si atotputernica, ce te insoteste, protejeaza si inspira mereu, cu Intelepciune Universala.

Vizualizeaza un Soare interior in zona trunchiului, care se expansioneaza, creste si straluceste tot mai tare cu fiecare respiratie a ta.

Reia apoi ceea ce faceai cu forte innoite si cu sufletul si trupul plin de o forta vitala reinnoita.

Succes si sa stralucesti mereu ca un Soare!


************

Te invit sa realizezi si  o scurta meditatie a minunatei Jasmuheen, de amplificare a energiei iubirii in fiinta noastra cu ajutorul respiratiei constiente:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)