Exercitii de feminitate - STRALUCESTE!

DRAGA FEMEIE,

 Ai incredere in tine! Pierdem prea multe zile comparandu-ne cu altii si dorind sa fim altcineva sau altcumva decat suntem. 

Aminteste-ti ca fiecare femeie are puncte slabe si calitati extraordinare si ca numai atunci cand tu te accepti cu totul - cu tot ceea ce esti si tot ceea ce nu esti inca - stralucesti cu adevarat. 

Iata un exercitiu simplu, dar foarte eficient, care iti va mari foarte mult charisma si radiatia interioara.
 
Dimineata, inainte de a iti incepe ziua, inainte de a face orice altceva, ofera-ti cateva minute de liniste, raporteaza-te la Eternul Feminin, regaseste sclipirea sa in tine, apoi
priveste-te in ochi, in oglinda,respira adanc si spune-ti:

 MA IUBESC SI MA ACCEPT ASA CUM SUNT. SUNT MINUNATA, COMPLETA. SUNT DEMNA DE IUBIRE INFINITA! SUNT UN SUFLET STRALUCITOR SI PERFECT. SUNT O MANIFESTARE A IUBIRII SI FRUMUSETII IN ACEASTA LUME. MA IUBESC SI MA ACCEPT CU TOTUL, EXACT ASA CUM SUNT. MA IUBESC. MA IUBESC. MA IUBESC.

Lasa aceste cuvinte sa se intipareasca in inima ta, respira-le odata cu inspiratia si in timp ce expiri elimina orice urma de indoiala, orice grija sau stress. Inspira iubirea de sine. Expira si elibereaza-te de griji. STRALUCESTE PRIN TOTI PORII. STRALUCESTE CU LUMINA SUFLETULUI TAU PERFECT, FEMININ, IUBITOR, COMPLET, MINUNAT!

Incepe-ti ziua in acest mod, zambeste vietii si paseste cu incredere catre o noua zi in care viata iti va zambi. Ai incredere ca esti un crampei de Feminitate, o raza jucausa a Eternului Feminin. Esti perfecta, ai fost creata perfecta si esti o manifestare unica a Ei.

De-a lungul zilei, oricand simti ca ai nevoie de mai multa incredere, inspira si expira de minim 7 ori rostind formula de mai sus, in acelasi ritm descris anterior: inspira in inima ta cuvintele si expira apoi amplu, vizualizand cum increderea si iubirea iti umplu ca o lumina trupul si sufletul si cum stressul este eliminat odata cu expiratia, zburand pe fereastra.

Este simplu ca si cum ai numara incet si contient pana la 7. Este simplu si natural ca respiratia! 

Interiorizeaza-te. Fii tu cu tine.  Regaseste-te in spatiul tau interior si deodata, vei descoperi acolo o explozie de lumina, de frumusete, de bucurie - ca si cum mii de trandafiri au inflorit in tine si realizezi ca esti plina de catifelarea si parfumul lor extaziant.

Vizualizeaza aceasta lumina a iubirii de sine inundandu-ti fiinta, umplandu-ti inima, dandu-ti forta si facandu-te sa radiezi.

Esti atat de frumoasa! 

 Iubeste-te si vei fi iubita. Iubeste si vei straluci.  

Oamenii care te iubesc cu adevarat nu se lasa pacaliti de ideile negative pe care inca le mai ai despre tine insati. Ei isi amintesc frumusetea ta atunci cand te simti urata; isi amintesc cat esti de intreaga si completa, atunci cand simti ca te spargi in bucati; isi amintesc inocenta ta, atunci cand te simti confuza.

Aminteste-ti si tu, intotdeauna. Fa-ti un obicei de a iti aminti. In fiecare zi!

Draga femeie, in tine straluceste o lumina puternica, o lumina care iradiaza prin ochii tai. Nu o ascunde si nu lasa numic sa o umbreasca. Nu iti fie teama sa te arati asa cum esti de fapt,

  STRALUCESTE IN LUMINA FRUMUSETII TALE!

************
Alina Anima



Comentarii

  1. inchipuieti ca uitasem de mult de acest exrcitiu desi m-a ajutat atit de mult cind l-am facut...atit de usor uitam de ce esti usor si divin. te imbratisez cu drag.paty

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)