Inteligenta Inimii pentru Femeia sublima din tine!

 
♥Draga Femeie sublima,

Bine ai venit in Taramul Feminitatii! Sunt sigura ca sufletul tau a tresarit, infiorat, pasind in acest spatiu feminin, recunoscand chemarea inimii spre descoperirea a tot ce e mai frumos in fiinta ta. Asa este si pentru mine. De cate ori sunt aici, conectata la toate sufletele feminine ce se reflecta in Eternul Feminin prind aripi, inima mea se revarsa de iubire, de inspiratie, de bucurie si de dorinta de a inflori.
Acesta este motivul pentru care am ales sa lucrez cu femeile si cu inima, devenind life coach prin Inteligenta Inimii. Stiu ca a invata femeile sa isi asculte vocea inimii este tot ceea ce e necesar pentru ca ele sa descopere in ele insele raspunsurile la toate intrebarile existentiale, calea catre bucurie, implinire si iubire si astfel sa infloreasca in lumina frumusetii lor, ca femei sublime, pline de viata si gratie. Iubesc sa vad femeile pline de inima devenind femei cu inima plina!:)

                     

Grupurile de Inteligenta Inimii pentru trezirea Feminitatii  fascinante au ca scop atingerea maiestriei in Arta de a fi Femeie prin modalitati simple si ingenioase bazate pe modelul de mare succes Heart Intelligence, invatandu-te modalitati care fac cu usurinta posibila accesarea arhetipului Femeii Universale si te pun in legatura cu sufletul tau feminin, rezolvand totodata pe parcurs toate problemele ce inca te mai retin din a inflori ca Femeie si ca om la maximul potentialului tau.
Pentru a organiza aceste grupuri online (prin platforma gotomeeting.com--ma voi ocupa chiar eu de a va trimite invitatiile, tot ce este necesar este sa aveti acces la un computer si la internet) sau in persoana, in grupuri de 3-6 minunate femei insufletite de aspiratia de a isi trezi la maxim feminitatea, precum si pentru sedinte 1 la 1 ma puteti contacta  la adresa de email arta_feminitatii@yahoo.com  sau pe contul de Facebook: www.facebook.com/ARTAFEMINITATII
 
Vino si tu la Sarbatoarea feminitatii!
Feminitatea este darul nostru si vom face din ea o    adevarata Arta!




Ceea ce daruiesc alaturi de calauzirea pe drumul Inimii, este mai ales puterea exemplului si le multumesc tuturor femeilor care aleg sa porneasca impreuna cu mine pe acest drum, celor care participa alaturi de mine la sedintele de coaching prin Inteligenta Inimii, celor care cauta si se descopera, celor care imi pun intrebari, celor ce aplica ceea ce au invatat, celor ce isi impartasesc rezultatele cu celelalte suflete surori, asa cum faci si tu.
Lucrez in fiecare zi pentru a deschide pentru tine, pentru noi toate, acest drum. Lucrez la a ma cunoaste si desavarsi. Pentru ca acesta este idealul meu, sa fac din feminitatea mea o arta, o capodopera in desfasurare, in fiecare zi un pic mai aproape de Frumusetea dintai si sa transmit astfel ceva esential tuturor femeilor ce isi doresc sa fie splendide, frumoase, iubitoare si foarte feminine, acel ceva care sa le ajute sa fie cu adevarat ele insele in toata splendoarea si puritatea feminitatii lor fascinante. 
Stiu ca nu este ceva obisnuit si ca drumul are si obstacole si umbre, asa cum are si multe bucurii, revelatii si culmi, insa cred cu tarie in tainica putere a idealului meu! Iar pe acele femei care simt ca ceva in sufletul lor se lumineaza si se umple de viata citind ceea ce scriu sau participand la grupurile de ARTA-FEMINITATII prin Inteligenta Inimii, doresc sa le ajut cu tot ceea ce am descoperit in calatoria spre Femeia Ideala, arhetipala.
Impreuna vom reusi sa intrupam Eternul Feminin!
***********
Anima
(Alina Gabriela Dospinescu)
coach Inteligenta Inimii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)