Exercitiu de feminitate - Ce faci atunci cand esti suparata?



Ti s-a intamplat sa fii foarte suparata si necajita din cauza unei persoane sau a unei intamplari?  Ce ai facut atunci?


Multe persoane suna o prietena sa ii povesteasca. Daca faci parte din aceasta categorie, atunci cand povestesti necazul tau ii faci un mare rau prietenei tale si TIE.


De ce? Sa iti explic ce se intampla la nivel energetic. Tu povestesti despre supararea ta si dai putere acelei persoane, acelui eveniment, pui energie acolo. Te duci pe o frecventa vibrationala joasa, care nici tie nu iti place, si inca ceva foarte important: vei continua sa atragi acest gen de experiente din partea aceleiasi persoane sau de la alte persoane.


Ce se intampla cu prietena careia ii povestesti? Iti e prietena si te asculta, pune suflet si e alaturi de tine…si “se incarca” cu aceea vibratie joasa pe care tu i-o transmiti.

Concluzia: frecventa voastra vibrationala scade, starea pe care o resimtiti nu e placuta pentru nici una dintre voi.




Si firesc apare intrebarea: Cum sa procedez in astfel de cazuri? Asa face toata lumea…doar de asta avem prieteni, asa e?

Te invit sa testezi o metoda care a dat rezultate la multe persoane. Citeste doar daca esti dispusa sa schimbi modul in care “reactionezi” la o situatie neplacuta, sa schimbi “a reactiona” cu a “actiona”.


Sa presupunem ca tocmai ai fost implicata intr-o astfel de situatie neplacuta. Dupa un astfel de eveniment, trage aer in piept, ia o foaie de hartie, un pix sau un creion si incepe sa scrii ca si cum ai povesti Atotcreatorului ce ti s-a intamplat. Lasa cuvintele sa curga, scrie exact ce iti trece prin minte…esti doar tu si divinitatea care te iubeste neconditionat. Daca iti vine sa plangi atunci cand scrii, lasa lacrimile sa curga. Daca simti ca ai vrea sa ii dai pumni persoanei care te-a suparat, ia o perna si descarca toata supararea in perna. Scrie pana cand simti ca te eliberezi; mainile sunt “aripile sufletului” si toata energia de vibratie joasa care ai strans-o in sufletul tau se va descarca in acea foaie de hartie.


Cand esti impacata ca ai povestit tot, cand simti pacea si linistea care se revarsa catre tine, rupe acea coala de hartie in bucati mici si da-i foc. Astfel toata acea energie a supararii, a faptului ca ai fost nedreptatita va fi distrusa.




Te eliberezi si TU si nici nu mai simti nevoia de a povesti cuiva.


Apoi adu imaginea acelei persoane sau imaginea situatiei care te-a suparat in mintea si sufletul tau si trimite catre ea iubire neconditionata si lumina. Multumeste si fii recunoscatoare ca acea persoana prin actiunea ei te-a ajutat sa dezgropi “sentimente ingropate de vii”. Totul s-a petrecut in oglinda. Acele sentimente care au iesit la suprafata  zaceau undeva ascunse adanc si iti micsorau frecventa vibrationala.Acum le-ai eliberat, ai dus cosul de “gunoi energetic”.Multumeste si fii recunoscatoare Universului si Divinitatii pentru aceasta experienta care a contribuit la eliberarea sufletului tau.


Practica aceasta tehnica in fiecare seara. Fa o retrospectiva a evenimentelor de peste zi si povesteste Divinitatii ce te-a suparat, scriind pe o foaie de hartie. Cand ai terminat, rupe foaia si da-i foc.



Ia un caiet care iti place si deschide un jurnal al recunostintei.

Multumeste si fii recunoscatoare pentru ziua care tocmai s-a incheiat, multumeste si fii recunoscatoare pentru toate evenimentele de peste zi, multumeste si fii recunoscatoare pentru lectiile pe care le-ai invatat, multumeste si fii recunoscatoare pentru persoanele care le-ai intalnit, multumeste si fii recunoscatoare pentru pacea si linistea din sufletul tau.


Procedand in acest mod te vei culca impacata cu tine, vei adormi in vibratia inalta a recunostintei si somnul tau va fi linistit. Daca esti perseverenta si aplici aceasta metoda in fiecare seara, vei evita sa-ti transformi sufletul intr-un cos de “gunoi energetic”, vei fi aliniata cu tine cea care esti cu adevarat, vei fi in armonie si echilibru divin cu ceea ce ai venit sa experimentezi in aceasta viata.



Doar de tine depinde ce vibratie energetica ai; frecventa pe care emiti catre Univers e data de media vibratiilor sentimentelor din sufletul tau. Fii recunoscatoare in orice moment pentru ceea ce traiesti si experimentezi pentru ca totul se intampla pentru binele tau cel mai inalt. Intreaga creatie este aici pentru tine! Asuma-ti responsabilitatea pentru actiunile tale si vei dobandi LIBERTATEA!

Autoare: Marcela Mantz, 
fondator “Indrazneste sa-ti urmezi Visul!”
Sursa: Ghidul Tuturor Femeilor



Marcela te asteapta alaturi de ea in Reinventare Feminina: cel mai complet program dedicat IMPLINIRII  sufletesti a FEMEII! Click aici.  

Comentarii

  1. игровые автоматы фараон играть бесплатно онлайн без регистрации [url=http://nertowinatextest.narod.ru/infa25.html]игровые автоматы на деньги[/url] игровые автоматы игратьбесплатно без регистрации

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)