Te invit alaturi de mine la Reinventare Feminina!


Draga Femeie,

a sosit in sfarsit timpul sa ne cunoastem mai bine. Sa putem dialoga direct!:)

Te invit alaturi de mine in programul gratuit REINVENTARE FEMININA, cu cea mai mare bucurie si dorinta de a te cunoaste, de a iti simti sufletul si de a raspunde la intrebarile tale despre feminitate, viata, iubire si Inima femeii.

Acest program este realizat special pentru sufletul femeilor de pretutindeni de catre Tania Tita, fondatoarea site-ului Ghidul tuturor femeilor, impreuna cu invitatele ei speciale, 22 de femei minunate ce se pregatesc sa iti ofere iubirea si cunoasterea lor in ceea ce priveste "drumul femeii spre claritate, autenticitate si iubire" si Arta de a fi Femeie - armonioasa, fericita, implinita pe toate planurile vietii, plina de incredere in sine si de pace in suflet.




"A venit momentul ca tu, scumpa femeie, sa privesti in interiorul tau si sa-ti permiti sa te cunosti cu adevarat. Sa te descoperi dincolo de masti, de nemultumiri, de neajunsuri si de dezamagiri. Sa-ti dai voie sa gasesti fericirea, iubirea si implinirea inauntrul tau.
Sa-l descoperi pe Dumnezeu in tine si sa-ti redobandesti Puterea Interioara care iti va aduce odata cu ea, claritatea, increderea si curajul divin de a-ti trai viata in conformitate cu ceea ce salasluieste in Sufletul tau.
Iti cunoastem calatoria, greutatile si frustrarile, pentru ca am trecut cu toatele prin ele. Stim cat de greu poate fi sa mergi inainte, cand pare a nu mai fi nicio solutie. Stim cat de dureros este sa pierzi pe cineva drag si mai apoi sa incerci sa-ti construiesti viata fara el. Stim cum e sa nu reusesti din prima.
Stim cum e sa te lupti, sa te zbati, sa nu-ti iasa nimic.
Am cunoscut cu toatele suferinta. Insa, am putut trece dincolo de ea si am regasit inauntrul nostru scanteia divina, scanteie ce ne-a aratat calea si ne-a relevat Adevarul despre Cine Suntem cu Adevarat.
Am inteles ca fiecare isi are propria calatorie, dar stim totodata ce minunat este sa ai pe cineva aproape in aceasta calatorie de regasire de Sine, cineva care a trecut prin ce treci tu si merge cu tine de mana. Te sustine, te imbratiseaza in Iubire, iti impartaseste din experientele sale si te ajuta sa vezi lumina de dincolo de greutati.
Pentru asta, noi suntem aici pentru tine.
  • 22 de femei care au trecut prin ceea ce treci si tu acum.
  • 22 de femei care au putut regasi fericirea inauntrul lor si increderea de a-si urma cu bucurie Drumul Sufletului.
  • 22 de femei valoroase, pline de iubire si intelepciune a Inimii, care vor sa-ti fie alaturi.
 Ne-am unit fortele pentru a-ti darui tot ce avem noi mai bun. Iti cunoastem Sufletul si vrem sa iti fie bine.
Te asteptam asadar alaturi de noi in programul “Reinventare Feminina”,(program online gratuit, format din 22 de webinarii (seminarii online), fiecare webinar avand o invitata cu o tema specifica; (vei primi la inscriere calendarul programului si temele abordate de fiecare invitata)' ~Tania Tita

Inscrie-te acum, gratuit, accesand acest link.  

Esti invitata mea draga si speciala si sunt extraordinar de entuziasmata de aceasta oprtunitate de a ne apropia, de a iti cunoaste intrebarile vietii, de a dialoga de la suflet la suflet in transmisiunea online din data de 10 ianuarie si de tot ceea ce Tania, impreuna cu noi toate am creat special pentru sufletul tau de femeie, suflet ce se hraneste cu esente si pe care suntem aici sa il celebram si sa il descoperim in toata splendoarea sa!


Este momentul:
…sa te reinventezi.
…sa te cunosti cu adevarat.
…sa fii fericita.
…sa STRALUCESTI asa cum fac copiii.
Lumina Divina din interiorul tau asteapta sa fie aprinsa. Acum ai posibilitatea sa faci acest lucru!



IMPORTANT!

Cadoul meu pentru toate femeile care isi doresc Reinventarea Feminina si se inscriu gratuit la acest program este o reducere de 20% la pachetul de 4 sedinte de consiliere si life coaching prin Inteligenta Inimii, realizate online sau in persoana + o sedinta gratuita (deci in total 5 sedinte, prima gratuita, iar celelalte la pret redus). 

Despre Inteligenta inimii (Heart IQ) poti citi mai multe pe pagina in care descriu viziunea care sta la baza acestui model de life coaching, adica aici.

 

Te astept sa pornim impreuna pe calea inimii, in fascinanta calatorie a feminitatii implinite! 

**********
Anima

Comentarii

  1. Am anuntat fete in jurul meu si se vor inscrie. Succes, draga Anima! Ana Arvay

    RăspundețiȘtergere
  2. I am genuinely grateful to the owner of this web site who has shared
    this fantastic paragraph at at this place.
    My web page :: borkum riff

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a inscris Ana B si coafeza noastra, Zsuzsa, au vrut ele, invitatia e clara si se adreseaza sufletului, felicitari! Ana A.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)