Se poate şi fără vasectomie, fără legarea trompelor, fără prezervativ… şi fără copii nedoriti!!!




Cred ca multe femei si-ar dori sa nu aiba nevoie de pilule care le dau sistemul endocrin peste cap, de sterilete care duc in timp la formarea de fibroame uterine, ca sa nu mai spun ca inseamna ceva artificial introdus in intimitatea corpului femeii, de prezervative care miros a cauciuc ars si se simt tot la fel si cel mai important, de avorturi tainuite sau nu, ce le marcheaza psihic, trupeste si sufleteste pe viata..Si cred ca orice barbat si-ar dori sa isi protejeze si faca foarte fericita iubita sau sotia, nu e asa?:) Tocmai de aceea este foarte important s atinem cont de  alternativele perfect naturale care exista si despre care ne vorbeste intr-un articol dupa parerea mea extrem de important Luisa, autoarea blogului Putere de femeie:


Am citit o postare cu titlul “Sterilizarea la oameni” pe blogul prinţesei urbane, pe care îl urmăresc cu mare drag. De câteva zile, de când a apărut, mă tot gândesc şi mă perpelesc. Şi mi se rupe inima. Şi n-am mai putut să mă abţin.

Fiind oarecum în posesia a unor cunoştinţe importante despre sexualitatea umană – chiar dacă în multe privinţe mai mult la nivel teoretic, dar orişicât – nu pot să nu comentez. Vasectomie, legarea trompelor, sterilet, pilule… mi se face piele de găină! Că e mai mult responsabilitatea ei, că ar trebui şi el să-şi dea silinţa… Într-adevăr, problema e spinoasă.

Pare că nu există nicio soluţie care să-i mulţumească pe amândoi, şi în final toată lumea ridică din umeri şi-şi vede de alte treburi, mai importante. Erotismul uman rămâne ca o Cenuşăreasă a vieţii, uitată într-un colţ sau terfelită când ne aducem aminte că avem nevoie de ea. Când ar putea să fie Regina Balului!

Cum spuneam şi în alte articole, occidentalii nu-şi pun problema educaţiei sexuale decât în ceea ce priveşte contracepţia. O concepţie ce derivă evident dintr-o demonizare a sexualităţii. Nici nu mă mir. Secole de-a rândul, orice idee legată de amor avea mai multe puncte de tangenţă cu păcatul decât cu virtutea. Chiar şi în cadrul căsătoriei, nimeni nu se preocupa prea mult de ce se întâmpla pe sub cearşafuri. Era o “datorie conjugală”, oamenii trebuiau să se înmulţească şi ei cumva.În rest, chestii de care în general trebuia să-ţi fie ruşine.

Cu totul altfel stau lucrurile pentru orientali. Acolo există texte importante şi amănunţite referitoare la arta amorului. Fireşte că erau destinate celor învăţaţi şi puternici, dar ajungeau ecouri şi la oamenii de rând. Acuma le găseşti peste tot, sunt la liber. Însă occidentalul care află despre asemenea lucruri îţi va râde superior în nas, zguduindu-şi burta încărcată de grătare în timp ce mai ia o gură de bere. E încă în putere, de ce să se gândească la ziua de mâine, când o să-i tremure genunchii şi n-o să mai poată decât să suspine de la distanţă după o “bucăţică bună”. Oricum el e adeptul sexului de 7 minute ca ce e mult strică.

Sunt rea. Dar m-am lovit deja de atitudinea asta. Când le spui: staţi măi băieţi că nu-i nevoie să vă tăiaţi nimic, şi să vă înnodaţi nimic. Natura are o soluţie elegantă. S-au inventat kung-fu sexual şi continenţă. Adică nu-i nevoie să ejaculezi dacă nu vrei să ai copii. Acest reflex poate fi controlat. Cu ceva efort, e adevărat. Dacă tot le place să tragă de fiare, măcar să găsească un “sport” mai cu folos.

O să-mi sară toată lumea în cap că “vai de mine, cum să nu mai aibă ei orgasm!?”. Greşit. Ejacularea ÎNTRERUPE ORGASMUL, nu este egală cu el (n-am zis eu, a zis Mantak Chia – genial de altfel). Atunci când un bărbat reuşeşte să-şi controleze reflexul ejaculator, are un orgasm mai lung, de o calitate superioară. Orgasmul cu ejaculare este făcut pentru perpetuarea speciei. Şi dacă vreţi opinia mea, un bărbat care nu a avut în viaţa lui un orgasm fără ejaculare, nici nu a învăţat încă să facă dragoste.

Din păcate, aceste informaţii încă nu circulă pe o scară atât de largă, iar dacă există un procent de oameni care le-au aflat, ei încă nu le iau în considerare ca pe o alternativă viabilă. Însă – iarăşi, părerea mea – viitorul ăsta va fi. Nu cu vasectomii şi alte metode inumane, care au aerul că vor doar să “cureţe mizeria” după ce a avut loc un act murdar, lăsându-i pe protagonişti pe acelaşi nivel.

A face dragoste este ceva minunat, profund uman, chiar sacru. Iar o să-mi râdeţi în nas. Dar aşa este. Sunt sigură că toată lumea are sclipiri de genul ăsta, măcar când e îndrăgostit.

Controlul ejaculării masculine are nenumărate avantaje. În primul rând, bărbatul respectiv va fi mai sănătos şi mai puternic şi va trăi mai mult (pentru că sper că nu e o noutate să aflaţi că sperma conţine extrem de multe elemente vitale care pur şi simplu te năruie cu zile atunci când sunt aruncate în afară fără rost).

Apoi, orgasmul lui va fi de o calitate superioară. O să mă întrebaţi ce se întâmplă cu sperma, totuşi. Răspuns simplu: se transformă în energie (un proces întâlnit în natură, cum e de exemplu evaporarea apei, dar aici e ceva mai subtil). E o alchimie corporală care funcţionează pe mai multe nivele, în funcţie de intenţiile bărbatului în cauză. Într-o primă fază, când a reuşit doar să se abţină să mai ejaculeze, energia va rămâne pe loc şi probabil că va avea dureri de testicule. Cel mai probabil, ea se va condensa la loc şi bărbatul va avea o poluţie imediat ce va adormi.

Dacă perseverează, sperma lui va reuşi să treacă la un nivel mai înalt. El va face dragoste fără să ejaculeze, va avea orgasm, şi va deveni mai charismatic, va avea mai mult succes în sfera socială şi materială, va fi mai puternic şi mai sănătos. Pe o treaptă superioară, va deveni mai iubitor şi mai grijuliu. Şi dacă mai are şi aspiraţii spirituale, amorul va fi pentru el motorul cu reacţie către înălţimi nebănuite.

Am scris până acuma de parcă femeile nici n-ar exista. De unde erau oropsitele care numai ele trebuie să se ocupe de contracepţie, acum parcă nu mai au niciun beneficiu. Total greşit. În afară de faptul că nu mai ai grija contracepţiei (vi se pare puţin lucru? mie nu!), cu un bărbat care îşi controlează ejacularea, nu mai trebuie să inventezi dureri de cap pentru că pur şi simplu s-ar putea să înceapă să-ţi placă să faci dragoste! Poţi ajunge să ai şi tu nu doar un orgasm, ci mai multe, unul după altul! Să vezi apoi cum te simţi.

Dacă faci dragoste măcar câte două ore odată, nu prea mai ai nevoie să te duci la sală. Vei avea un corp minunat şi un metabolism de bebeluş. Vei fi stăpânită de o stare de încredere în sine şi de bine, vei avea – şi tu – succes în tot ceea ce faci. Însă nu e chiar atât de simplu. Tot ce am descris aici se bazează pe ceea ce am citit (şi într-o anumită măsură probat) din taoism şi tantra.
Dar să nu-ţi închipui că femeile nu trebuie să facă şi ele eforturi, uneori chiar mai mari. Nu mă refer doar la răbdarea şi atenţia pe care trebuie să le ai ca să ajuţi un bărbat să se controleze. Pentru că suprema continenţă sexuală pentru o femeie înseamă nici mai mult nici mai puţin decât să-şi controleze… ciclul menstrual! Sună a putere paranormală, nu-i aşa? Dacă pentru un bărbat e clar: “nu vreau să ejaculez, deci mă controlez”, şi reuşeşte negreşit măcar atâta vreme cât e treaz, pentru o femeie e puţin mai problematic. Pentru că mie poate să-mi vină ciclul “cu graţie” chiar în timp ce am cu tine o discuţie filosofică. Deci e cu muncă…

Ceea ce se petrece acum cu apariţia acestor informaţii la nivel de mase este o deschidere, o pătrundere în subconştientul colectiv către o lărgire a perpectivei. Poate peste o sută de ani, toate aceste lucruri vor fi ceva normal, aşa cum în urmă cu un secol nimeni nu putea concepe că ne vom uita la showuri erotice în direct (există şi la noi în ţară? că în Paris am mers pe o stradă luuungă numai cu chestii de-astea şi nimeni nu se sinchisea) sau că fiecare va vorbi bine mersi de la telefonul lui propriu oriunde s-ar afla.

Lumea evoluează. Eu cred că sexualitatea umană are dreptul să-şi câştige locul pe care îl merită. Deocamdată, măcar să ştim despre ce e vorba şi cu prima ocazie să şi testăm. Nu-i aşa?

Cred că lucrurile cele mai banale ascund în ele mistere tulburătoare care te pot deschide către tine însuţi într-un fel în care viaţa ta poate deveni minunată şi miraculoasă. Numai că trebuie să ştii cum să priveşti. Şi mai cred că atat femeile, cat si barbatii, au nevoie de un suflu nou. De înţelepciune, de frumuseţe adevărată, de iubire – de valori. De fericire profundă şi autentică.

Comentarii

  1. Cum se chinuie omul in toate directiile numai sa desprinda rostul instinctului de placerea rezultata in urma actului reproducerii pentru a obtine doar pe cea din urma!

    Cu ce mai suntem superiori animalelor daca nu suntem capabili sa ne transcedem conditia biologica prin adevarata alchimie a transmutarii energiilor instinctului in adevarata energie a compasiunii?!

    Cum bine spunea cineva: omul are posibilitatea sa coboare mai jos decat animalele, dar si potentialul de a urca mai sus decat ingerii. Depinde de fiecare ce alege.

    Doar ca astfel de articole care circula pe internet nu fac decat sa induca in eroare si confuzie pe multi...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)