Despre detasare si eliberarea de suferinta



                                             


Se elibera. Se elibera fara niciun cuvant, fara niciun gand.

Se elibera de frica. Se elibera de judecati si de convingerile ce i se invalmaseau prin minte. Renunta la ele. Renunta la intregul comitet de indecizii din capul ei. La toate motivele pentru care "ar fi totusi bine sa...". Renunta cu totul, complet, fara ezitare si fara nicio grija, pur si simplu, se elibera.

Nu ceru sfatul nimanui. Nu citi nicio carte despre puterea renuntarii. Nu cauta raspunsul in scripturi. Pur si simplu, se elibera.
Se elibera de toate amintirile care o trageau inapoi. Si de toate temerile si de anxietatea ce o impiedica sa mearga inainte. Se elibera de toate planificarile si calculele despre cum sa faca alegerea cea mai buna.

Nu a promis nimanui ca va renunta, ca de acum inainte e libera. Nu a scris in jurnal despre asta. Nu si-a programat o data pentru asta in agenda. Nu a anuntat pe nimeni. 
Nu verifica daca vremea e potrivita, momentul bun si horoscopul favorabil. Pur si simplu, se elibera.

Nu analiza daca acum e momentul, nu isi chema prietenele sa discute despre asta. Nu spuse nimic si nimeni n-a fost acolo cand s-a intamplat. Nu a aplaudat-o nimeni si nimeni nu  a felicitat-o. N-a ridicat-o nimeni in slavi pentru asta si nu i-a multumit nimeni. Nu a stiut nimeni nimic. Ca o frunza desprinzandu-se din copac, asa si ea, elibera stransoarea si se desprinse.

Nu a fost niciun efort, nicio lupta. Nu a fost nici bine, nici rau. A fost asa cum a fost si asta e totul. 

In spatiul eliberarii ei, ea a lasat ca totul sa fie ceea ce este. 

Un zambet stralumina chipul ei si ceva ca o briza de zefir ii infiora fiinta.  Iar soarele si luna au sclipit o clipa parca numai pentru ea.~☆*☆¸.✿


  Autor: Ernest Holmes




***********
Anima 





Comentarii

  1. cand am inceput sa citesc aceasta postare eram sigura ca tu ai scris acele cuvinte, te simteam pe tine dincolo de ele, eliberandu-te...abia la sfarsit am vazut autorul...dar cred ca le-ai postat tocmai pentru ca undeva in tine, te-ai regasit renuntand...vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)Da, m-am regasit renuntand la atasament, la incrancenare si la lucruri fara de care imi e mai bine, adesea..nu neaparat acum, sau nu numai acum...:) Am simtit adesea ceea ce aceste cuvinte scrise transmit si mi-a placut foarte mult cat de detaliat surprinde acest text procesul renuntarii si eliberarii de acele lucruri ce ne tineau "agatate".
    Te pup Simi, multumesc mult pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)