Intalnire cu Iubirea


 "Vreau un sarut de la tine"
a spus inima mea.
"Da, dar pretul este viata ta!"
Inima a tresarit de fericire 
si a spus:
Cui ii pasa de pret?"
~RUMI




Sugababes - Too lost in you
    





Iubirea are si putere si stralucire. Cine o primeste si o raspandeste, biruieste moartea, biruieste tot ce-i sta in cale si nu-i mai e teama de nimic, caci el devine iubire si ramane etern cum e si ea. Si cel care are iubirea este un izvor de trairi, cuvinte si actiuni care sunt adevaruri si sunt Adevarul.

Iubirea daca este, ea nu poate sa moara. Poate fi ascunsa, gonita, uitata, dar nu distrusa. Ea este vesnica. Si omul care are iubire, care este iubire si adevar, are viata vesnica si starluceste, la fel ca Iubirea.

Esenta dragostei insasi nu poate fi distrusa. Ea exista ca un substrat fundamental al nostru si dainuieste in eternitate. Nici un esec si nicio deceptie nu pot schimba acest adevar, caci iubirea este darul lui Dumnezeu.

Autor necunoscut




"Dragostea este un miracol care instaureaza regatul frumusetii, iar frumusetea este o initiere in mistere, o intalnire cu sacrul"

" Sa nu mergi la intalnirea cu iubirea dintr-un alt motiv decat acela de a descoperi ce este mai bun in celalalt si in tine insuti. Pentru ca minunea unei intalniri de iubire se ascunde tocmai in descoperirea minunatelor posibilitati tainuite in noi. Poti trai pe aceste baze o relatie de iubire?"

********
Anima


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)