Calea cea mai simpla pentru ca femeia sa devina irezistibil de atragatoare - David Deida

 Un videoclip foarte frumos si o revelatie as spune esentiala:



Iata si o scurta traducere: 

Ce ii spune David Deida la ureche femeii in timp ce barbatii si apoi femeile din public evalueaza daca a crescut starea ei de atractivitate si dorinta lor de a fi cu ea, de a o alege ca femeie, sunt cateva sugestii care o fac sa capete o noua viziune asupra oamenilor cu care interactioneaza si o ajuta sa aduca aceasta viziune noua pana in planul fizic, cu ajutorul schimbarii fiziologiei. 

Energia ei creste incredibil de mult, capatand o forma radioasa si feminina, ca un vas plin cu nectar hranitor, nectarul inimii ce abunda de iubire, atunci cand David ii sopteste sa priveasca toti barabatii ca pe niste luptatori ce se intorc acasa osteniti dupa o batalie, explicandu-i ca viata insasi este o lupta pentru un barbat si tocmai de aceea, ceea ce barbatul apreciaza cel mai mult la o femeie si il atrage spontan este inima ei primitoare, energia radianata si hranitoare, ce il cheama si fascineaza pentru ca il face sa se simta cu adevarat viu. 

Ea face acele miscari folosindu-si trupul (pe care le vedeti in videoclip), pentru a exprima in mod simplu si direct ceea ce se peterece in interiorul ei atunci cand priveste barbatul din acest punct de vedere. Dupa cum vedeti, starea ei devine foarte blanda si cuprinzatoare, deschisa si puternica in acelasi timp, impunatoare nu prin forta, ci prin imensa energie si lumina ce se revarsa din preaplin de la nivelul inimii ei, din si prin intreaga ei fiinta. 




Din punct de vedere al energiei erotice, acelasi fenomen este universal valabil: cand femeia isi simte corpul ca pe un receptacol vindecator, plin de lumina pura, transformatoare, regeneratoare, vibranta si vie, trupul ei capata o senzualitate, fluiditate si radiatie magnetica, atragand barbatul nu doar sexual, ci chiar catre adancimile sufletului ei, dincolo de forma, in iubire nelimitata. 


Tot ce avem de facut ca femei pentru o transformare in bine spontana, usoara ca 1-2-3 a modului in care suntem receptate ca expresii ale Feminitatii, este sa lasam energia sa circule prin trupul nostru, izvorand din iubire si radiind, simtind si constientizand noi insene lumina inimii noastre. Cand trupul nostru, zambetul, prezenta si actiunile noastre exprima aceasta lumina, lasand-o sa curga liber ca un torent stralucitor, devenim ceea ce suntem cu adevarat: femei frumoase, pure, senzuale, armonioase, extraordinare. Extrem de atragatoare. 

Pasul de la femeie obisnuita, inchisa, limitata, la Zeita este simplu, desi nu usor: a trai prin tot trupul, gandurile, emotiile si energia noastra ca iubire pura, nemarginita, stralucitoare, radioasa, fara limite, triumfatoare !

**********
 Anima

Comentarii

  1. Faci magie prin ceea ce transmiti pe acest blog... si esti superba, dulce si minunata pe deasupra... sa ai succes mai departe in a transforma aceasta lume intr-un taram magic, asa cum o faci clipa de clipa...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)