Zodiac floral



Astrologia este o arta, iar horoscopul floral face parte din aceasta. Pentru a descoperi care este floarea care te defineste, dar si trasaturile definitorii, compatibilitatea in iubire ai nevoie doar de ziua ta de nastere.

Zodia Floarea Soarelui


Floarea Soarelui corespunde persoanelor nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28;

Trasaturi definitorii: generozitatea si maturitatea.

Zodia Floarea Soarelui in Horoscop Floral

Numere norocoase pentru persoanele din Zodia Floarea Soarelui: 1, 12, 15, 24, 29.

Zile favorabile: duminica, luni;

Compatibilitate pentru Floarea Soarelui: Bujor, Albastrea, Orhidee, Floarea Soarelui.

Caracteristici: Persoanele din zodia Floarea Soarelui sunt firi sincere, prietenoase si deschise. Se simt atrase de aventura si distractie si urasc rutina. Le este teama de singuratate si de aceea fac tot posibilul pentru a isi tine prietenii cat mai aproape. Uneori incapatanate, vor sa fie in centrul atentiei si sa fie apreciate.

In relatii, persoanele din zodia Floarea Soarelui sunt firi romantice si hotarate. Stiu ce vor de la partener si nu le este teama sa ceara. Pasionale din fire, adora flirtul si aventurile, relatiile in care invata mereu ceva nou.






Zodia Bujor


Horoscop floral: Zodia Bujor

Zodia Bujor corespunde persoanelor nascute in zilele de: 2, 11, 20, 29.

Trasaturi definitorii: pasiunea si calmul;

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Bujor: 4, 9, 11, 16, 27;

Zile favorabile: duminica si miercuri;

Compatibilitate pentru zodia Bujor: Bujor, Albastrea, Orhidee, Mac si Margareta.


Caracteristici: Persoanele din zodia Bujor sunt firi sensibile si prietenoase. Urasc minciuna, barfa si de aceea au destul de putini prieteni. Perseverente si incapatanate, sunt cu un pas inaintea problemei si reusesc de fiecare data sa se descurce in situatiile dificile. Rabdatoare din fire, se enerveaza destul de greu si rar vezi un Bujor irascibil.
In relatii, persoanele din zodia Bujor sunt pasionale si romantice. Uneori pot da dovada de posesivitate excesiva, asteptand ca partenerul sa le asculte si sa le fie alaturi la orice ora din zi si din noapte.


Zodia Papucul Doamnei




Zodia Papucul Doamnei corespunde persoanelor nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30.

Trasaturi definitorii: instabilitate si curiozitate.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Papucul Doamnei: 3, 15, 21, 28.

Zile favorabile: luni, miercuri si sambata.

Compatibilitate pentru zodia Papucul Doamnei: Mac, Trandafir, Papucul Doamnei.


Caracteristici: Persoanele din zodia Papucul Doamnei sunt firi cu o dubla personalitate: uneori exuberante si prietenoase, alteori timide si inchise, nativii din Papucul Doamnei au nevoie de foarte mare intelegere din partea familiei si a prietenilor. Aventurieri si curiosi, simt mereu nevoia de miscare si  cautan lucruri noi si diferite de fiecare data.

In relatii, persoanele din zodia Papucul Doamnei vor libertate si distractie si de aceea cauta parteneri liberi, alaturi de care sa aiba parte de experiente incredibile. Relatii intense, pasionale, flirt si seductie, ceva nou in fiecare zi… si viata nativilor din Papucul Doamnei ar fi perfecta.



Zodia Albastrea


Horoscop floral: Zodia Albastrea

Zodia Albastrea corespunde persoanelor nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31.

Trasaturi definitorii: fidelitatea si increderea in oameni;

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Albastrea: 2, 6, 9, 14, 22.

Zile favorabile: marti, joi si vineri.

Horoscop floral: Zodia Albastrea

Compatibilitate pentru zodia Albastrea: Albastrea, Bujor, Mac, Margareta, Trandafir.

Caracteristici: Persoanele din zodia Albastrea sunt firi prietenoase, loiale celor din jurul lor. In societate dau dovada de timiditate si le este teama sa isi expuna sentimentele pentru a nu fi ranite. Le place sa mentina o legatura stransa cu familia si prietenii si simt nevoia de rutina in viata lor, fiindu-le teama de schimbari. Sunt destul de exigente cu propria persoana si duc o lupta continua de autodepasire.

In relatii, persoanele din zodia Albastrea sunt vesnic indragostite. Au nevoie permanenta de dragoste in viata lor pentru a fi fericite. Stiu ce vor de la partener si nu renunta pana cand nu isi gasesc sufletul pereche. Atunci cand se indragostesc se implica total, dedicandu-si timpul persoanei iubite.



Zodia Iris


Horoscop floral: Zodia iris

Zodia Iris corespunde persoanelor nascute in zilele de: 5, 14, 23.

Trasaturi definitorii: dinamism si indrazneala.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Iris: 6, 10, 13, 21, 23.

Zile favorabile: luni, miercuri si sambata.


Compatibilitate pentru zodia Iris: Bujor, Floarea Soarelui, Iris, Mac, Margareta, Orhidee, Papucul Doamnei si Trandafir.
Caracteristici: Persoanele din zodia Iris sunt firi directe, prietenoase si dinamice. Schimbatoare si pline de surprize, reusesc de fiecare data sa se adapteze chiar si in cele mai grele conditii. Le plac provocarile si se simt atrase de situatiile complicate, problematice. Incapatanate din fire, stiu ce vor de la viata si nu se opresc pana cand nu obtin ceea ce isi doresc.

In relatii, persoanele din zodia Iris sunt directe si pasionale. Se simt atrase de partenerii independenti, maturi si siguri pe ei, care le inteleg caracterul si nu vor sa le schimbe. Pastreaza distanta si se implica destul de rar in dragoste.



Zodia Mac




Zodia Mac corespunde persoanelor nascute in zilele de: 6, 15, 24.

Trasaturi definitorii: sensibilitatea si rafinamentul.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Mac: 1, 7, 12, 16, 22.

Zile favorabile: joi si vineri.



Compatibilitate pentru zodia Mac: Trandafir, Papucul Doamnei, Iris.

Caracteristici: Persoanele din zodia Mac sunt firi sensibile si prietenoase, cu foarte multe cunostinte. Pentru ele familia si prietenii joaca un rol foarte important in viata lor si de aceea fac tot posibilul pentru a ii tine aproape. Chiar daca le este teama de singuratate, nativii din zodia Mac au momente in viata in care isi doresc un loc al lor, in care sa fie singure si sa reflecte asupra problemelor pe care le au.

In relatii, persoanele din zodia Mac sunt firi sensibile si romantice, care lupta pentru a gasi dragostea adevarata. Cauta iubirea perfecta si nu renunta pana cand nu intalnesc sufletul pereche, partenerul ideal.

 

Zodia Orhidee


Horoscop floral: Zodia Orhidee
Zodia Orhidee corespunde persoanelor nascute in zilele de: 7, 16, 25.

Trasaturi definitorii: romantismul si naivitatea.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Orhidee: 6, 14, 15, 25, 29.

Zile favorabile: miercuri si duminica.

Compatibilitate pentru zodia Orhidee: Floarea Soarelui, Papucul Doamnei, Mac.



Caracteristici: Persoanele din zodia Orhidee sunt firi sensibile, cu un puternic simt al responsabilitatii. Pentru ele conteaza foarte mult planul financiar, de aceea isi vor asuma foarte multe obligatii si vor lupta pentru a avea o viata confortabila. Prietenoase si deschise, au foarte mare incredere in oameni si ajung sa fie ranite destul de des.

In relatii, persoanele din zodia Orhidee sunt firi  care stiu ce isi doresc de la partener. La inceputul relatiei sunt reci si distante, insa in momentul in care se indragostesc isi pun sufletul pe tava.



Zodia Margareta


Horoscop floral: Zodia Margareta

Zodia Margareta corespunde persoanelor nascute in zilele de: 8, 17, 26.

Trasaturi definitorii: delicatetea si perseverenta.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Margareta: 7, 9, 13, 18, 25.

Zile favorabile: luni, marti si joi.

Compatibilitate pentru zodia Margareta: Albastrea, Bujor, Mac, Floarea Soarelui.


Caracteristici: Persoanele din zodia Margareta sunt firi ciudate, uneori greu de descifrat. Aparent delicate si sensibile, acestea sunt foarte incapatanate si increzatoare in fortele proprii si stiu ce isi doresc de la viata. Le place siguranta financiara si sunt intr-o lupta continua pentru a reusi in cariera. Pentru nativii din zodia Margareta viata profesionala inseamna totul si vor exista momente in care familia va trece pe plan secund din aceasta cauza.

In relatii persoanele din zodia Margareta sunt firi cu personalitate puternica si autoritare, care se asteapta ca partenerul sa faca ce vor ele. Le place sa simta ca detin controlul si vor sa fie apreciate si rasfatate. Asteapta in schimb ca partenerul sa le inteleaga si sa le ofere libertatea de care au nevoie.






Zodia Trandafir


Horoscop floral: Zodia Trandafir

Zodia Trandafir corespunde persoanelor nascute in zilele de: 9, 18, 27.

Trasaturi definitorii: agresivitatea si pasiunea.

Numere norocoase pentru persoanele din zodia Trandafir: 5, 12, 15, 27, 29, 30.

Zile favorabile: miercuri, vineri si sambata.


Compatibilitate pentru zodia Tradafir: Papucul Doamnei, Mac, Orhidee, Floarea Soarelui.

Caracteristici: Persoanele din zodia Trandafir sunt firi pasionale, impulsive si directe. Le place sa fie in centrul atentiei si fac tot posibilul pentru a fi ascultate. Urasc rutina si sunt dependente de schimbari in viata. Se simt atrase de aventura si iubesc sa se bucure de viata, incercand sa traiasca fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

In relatii persoanele din zodia Trandafir au un tipar al partenerului ideal si stiu ce isi doresc de la o relatie. Chiar daca vor sa aiba relatii de lunga durata, uneori simt nevoia sa se simta bine si aleg parteneri la fel de joviali .

Autor necunoscut

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)