EXERCITII DE FEMINITATE


Dragi Femei, 

va propun ca in urmatoarele saptamani sa realizam impreuna o serie de exercitii care sa ne ajute sa intram in contact cu sufletul nostru feminin si sa ne exprimam ca femei, devenind constiente de calitatile pe care le avem, de savoarea pe care manifestarea feminitatii o infuzeaza in vietile noastre, de ceea ce ne dorim si de ceea ce putem crea in viata noastra. 

Stiu ca pentru multe dintre noi "exercitiu de feminitate" inseamna a exersa mersul pe tocuri si aranjatul in oglinda, caci asta e cam tot ce suntem invatate ca inseamna a fi feminine. Va propun ca alternativa o serie de actiuni simple, orientate spre descoperirea interioara, care au ca efect amplificarea feminitatii prin  identificarea dorintelor binefacatoare mai mult sau mai putin tainuite, descatusarea liberatii interioare, cresterea poftei de viata, intensificarea iubirii, sporirea frumusetii, etc si  pe care le putem realiza la unison, caci "unde-s multe puterea (feminina) creste":), iar efectele sunt mult mai repede vizibile. 

Vei constata ca multe schimbari benefice vor aparea in viata ta fara a depune un efort foarte mare, investind 10-15 minute pe zi doar pentru sufletul tau.
Iti sugerez ca pentru aceste exercitii sa incepi un caiet nou,   care simti ca te reprezinta, cu coperti frumoase,cu pagini parfumate sau pe/in care sa lipesti chiar tu imagini care vorbesc despre sufletul tau si despre visele si dorintele tale. 



 Exercitiu - JURNALUL FEMININTATII

Probabil ca nu ai acum la indemana acest caiet, prin urmare, primul exercitiu consta in a iti programa sa gasesti un astfel de jurnal, ce va fi ca o oglinda a sufletului tau feminin. Nu este necesar sa il cauti imediat si nu este necesar sa te grabesti, este necesar pentru inceput doar sa te gandesti la el si sa emiti din/in inima dorinta ca acest caiet, perfect pentru tine, sa ajunga la tine cat mai curand posibil. Vei vedea ca exact asa va fi si in curand ochii tai vor descoperi undeva, ca din intamplare, caietul perfect -  pe rafturile unei librarii sau poate chiar printre lucruri mai vechi...ori poate ca mainile tale sunt suficient de pricepute pentru a il crea si pur si simplu iti vor aparea diverse idei si inspiratii foarte frumoase.







 
Spre exemplu, imi amintesc ca odata, cu ajutorul unui capsator si al unei panglici rosii de matase am legat impreuna multe foi indoite in doua, am adaugat diverse insemnari dragi mie, adunate de-a lungul timpului, colaje, flori presate, bilete de teatru sau concert, scrisori de dragoste, poeme si alte amintiri si o vreme acesta a fost caietul meu cel mai drag. Mi-a placut foarte mult ca puteam sa adaug pagini noi oricand doream.



Acesta este primul nostru exercitiu de feminitate. Nu o sa te ajute sa arzi calorii, sa pari mai inalta sau sa fii in pas cu ultima moda,:) dar o sa iti deschida poarta spre o noua imagine de sine si spre un taram mai fumos decat vreodata ai visat - SUFLETUL TAU DE FEMEIE. 

Succes!

**********
Anima


Comentarii

  1. Multumesc mult,draga Anima!
    Este o idee super!Voi tine cont de ea,pentru ca am multe de scris.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)