Tumult de femeie


Penduland intre singuratatea inimii si bucuria totului, intre "in mine e  totul" si "am atata nevoie de tine..."


..Balansand intre zambete copilaresti si priviri sagalnice, intre ochi inocenti si ochi de alcov, intre ochi plini de lacrimi si ochi visatori..

Viata pe muchia petalei de trandafiri, intre inflorire si spini, intre parfum ametitor si mana ce te rupe de la mijloc..


Viata de Femeie..Tumult de viata!..


Viata de inima, de frumoasa de pica, viata de doamna, de tiganca dansand cu poalele ridicate, de fetita curioasa, de mama a Lumii si de sora a Pamantului..viata de mare preoteasa si viata de spalat podele ingenuncheata ca in rugaciune..


Viata de cantec si viata de joc, viata cuminte si apoi..nesfarsite gemete si suspine dulci ce brazdeaza inaltul cerului cu fulgere de iubire..



Viata plina de culori, viata in bucati de cioburi colorate, urmarind sa devii fascinant vitraliu..Tumult de strigate de lupta pe campul iubirii, iubirea cu care lupti pentru viata si pentru trimful iubirii..tumult in care strigatul devine ruga si "multumesc" devine psalm..


Viata de cautare si de invartire cu o viteza din ce in ce mai mare..viata de echilibru si de salt in gol..viata de incredere si franturi de disperare urcate la Cer si transformate in stele..Viata traita, orice ar fi, cu bratele deschise si inima batand..



 Viata de Femeie...



Aruncare in lumina !...

**********************
Anima

Comentarii

  1. Ce frumos spui:"Viata de Femeie..Tumult de viata.." Si imaginile sunt super,ca de obicei!
    Multumesc ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari si pentru aceasta postare deosebita!
    Este foarte atractiva ,atat prin forma cat si prin continut!Ea defineste femeia in intregul sau,asezand o coroana pe "crestetul" Eternului feminin !
    Iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. ..."Viata pe muchia petalei de trandafiri, intre inflorire si spini, intre parfum ametitor si mana ce te rupe de la mijloc..." superb asa cum ne-ai invatat deja...
    te imbratisez plina de viata tumultoasa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, cate vieti sunt intr-o femeie! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)