Dormitorul Femeii - un spatiu al iubirii


Intr-o relatie de cuplu dormitorul reprezinta spatiul cel mai intim, cel mai special. Cu siguranta , dormitorul nu este (sau nu ar trebui sa fie) un spatiu oarecare, o camera comfortabila, buna pentru somn. Caci acesta este locul Intalnirii celor doi indragostiti, altarul unui cuplu.


Este prin urmare firesc sa il ingrijim ca pe un adevarat templu, ce ne va primi si inalta iubirea cu atat mai mult cu cat incarcam mai mult, din suflet, acest spatiu sacru.

In loc de a adauga doar cateva lumanari si o muzica dulce in fundal, va recomand o "ceremonie"mult mai vie: transformarea dormitorului in care va intalniti cu cel iubit, intr-un spatiu magic, sacru, fascinant.


Iata o adevarata provocare pentru fiecare Femeie (cred insa ca este o provocare pe gustul multora dintre noi) : a transforma, asemenea unei magiciene, dormitorul, intr-un sanctuar in care ea sa simta ca aspectele cele mai senzuale, mai feminine si mai rafinate ii sunt hranite; un loc unde inima ei va spune: "ma simt acasa". Un sanctuar, un loc al sufletului feminin. 

Aceasta presupune in primul rand sa ne centram in suflet si sa ne intrebam " Cum as dori sa arate locul ideal, in care sa ma simt o adevarata zeita- linistita, infloritoare, pasionala, misterioasa si foarte feminina?". 


Pornind de la raspunsurile pe care inima ta ti le va da, urmeaza apoi sa gasesti o tema in jurul careia sa compui acest spatiu de suflet, redecorand-o si recreand-o de la baza, pentru a rezulta cea mai intima, calda si plina de frumusete camera din casa ta. 



Poti porni de la imaginea unui trandafir, cu care simti ca semeni, sau de la un material ce ti-a fermecat privirea si simtiurile cu atingerea fina, de la o lumina ce simti ca te pune in valoare...poti porni de la orice lucru, de la un obiect ce simti ca "vorbeste" sufletului tau, iar de acolo sa construiesti spatiul ce iti oglindeste esenta ta feminina.



Avand in vedere ca femeia este cea care intr-o relatie de iubire ofera cadrul in care iubirea sa se manifeste si sa infloreasca, aceasta camera este in primul rand locul in care tu, ca femeie, trebuie sa simti ca poti darui tot ceea ce ai mai fumos, mai magic, mai suav in fiinta ta, pentru iubitul tau.

Trebuie deci ca acesta sa fie un spatiu care te reprezinta si care te imbie..dar , cu iubire in inima, aminteste-ti mereu ca acest loc trebuie sa il imbie si fascineze la fel de mult  pe barbatul iubit, oferindu-i un loc de relaxare, o oaza de liniste, in care se va simti ca un zeu in paradis, si totodata un spatiu misterios in care va dori si se va simti inspirat sa descopere si sa adore seducatoarea zeita din tine. 


Acesta este sanctuarul vostru si desi detaliile feminine si foarte rafinate sunt necesare pentru ca tu sa poti sa te deschizi asa cum nu ai facut-o niciodata inainte, urmareste sa pastrezi acel echilibru plin de subtilitate care va face ca iubitul tau sa se simta incantat de acest loc al iubirii si sa isi poata la randul lui deschide pe deplin inima plina de adoratie. 


Fa din acest spatiu un loc cum nu a mai existat altul, un loc dupa chipul si asemanrea sufletului, un taram vrajit, fermecator, incitant, in care iubirea voastra sa fie adusa la lumina si sa se regenereze mereu si mereu, ca un izvor perpetuu si proaspat.
Dormitorul va deveni astfel metafora in planul fizic a specificului relatiei voastre, oglindind idealurile voastre de iubire si armonie.

Acum, casa ta are o Zeita si un Zeu, un Rege si o Regina, un Erou si o Curtezana, o Printesa si un Cavaler, un Mag si o Zana buna, un Indragostit si o Iubita perfecta si un Sanctuar in care fiecare fateta a inimii si iubirii voastre iese la lumina, in mod magic, in acest Centru al Iubirii.

Acesta este locul intalnirii voastre. Locul intalnirii cu Sufletul. Spatiul intalnirii cu Iubirea.
Ori de cate ori hranim acest Centru, toate aspectele Iubirii infloresc in inimile si in relatia noastra.

Mult succes!
******************************
Anima



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)