Admira-te, femeie cu suflet frumos !




 Frumusetea... esti TU
Imprimare E-mail
 Cine m-ar putea căuta? Hmm... cred că a greşit.
 Deschise uşa şi rămase mută de uimire...          
-Oare cine să fie? Cine m-ar putea căuta? Hmm... cred că a greşit adresa. 


 Se duse spre uşă, încercând să ghicească la ce vecină o fi venit persoana care tocmai sunase la uşa ei. De cealaltă parte a uşii era Andrei, prietenul ei din copilărie, devenit acum bărbat.
           Deschise uşa şi rămase mută de uimire. În faţa ei era o femeie excepţional de frumoasă.  Era înaltă, cu părul lung, iar trupu-i exprima atâta demnitate, că o făcu să-şi îndrepte brusc umerii. Părea totodată o copilă, însă ochii ei vorbeau, în tăcerea lăsată, despre forţa ei interioară, despre reuşitele ei şi despre căderile  temporare, dar şi despre iubirea mereu triumfătoare,  prin vânt şi ceaţă, mereu renăscută, mai puternică mereu...
          Era cu siguranţă cea mai frumoasă femeie pe care o văzuse vreodată, isi spuse, neîncetând să se minuneze de ceea ce vedea. 
           În acest moment, Andrei aseză lângă ea oglinda ce i-o adusese în dar de ziua ei şi, sărutându-i obrajii, se retrase ca o adiere, întocmai precum venise.
            Iar ea? Continua să se privească... 
          Spune-mi, Femeie frumoasă care citeşti aceste rânduri, de câte ori ai fost în locul ei? De cate ori ai văzut frumuseţea pretutindeni, mai puţin în tine? Iată, acest mesaj este pentru tine.
           Frumuseţea este diamantul pe care Creatorul l-a dăruit femeii ca semn al iubirii Lui, şi e manifestarea Sa în Univers. Este acel fior care transformă totul în jur. Şi, mai ales, frumuseţea... eşti TU!

 E necesar doar să crezi! Dezvoltă încrederea în sine pentru a te descoperi aşa cum eşti! Căci frumuseţea nu se poate obţine din exterior. Ea există deja în noi. O femeie poate fi cea mai frumoasă din întreaga manifestare, iar când şi ea crede aceasta, orice este cu putinţă. Dacă o femeie doreşte să realizeze ceva, care este integrat în voinţa divina, reuşeşte cu sigurantă!  Trebuie doar să devenim conştiente de potenţialul nostru înnăscut şi să-l folosim, chiar din acest moment! 
          A nu avea încredere în tine, în frumuseţea ta echivaleaza cu a renunta la tine. Acceptă-te, admiră-te pentru ceea ce eşti, fii prietena ta. Actionând astfel, întregul puzzle al vieţii tale se rearanjează, întru fericirea, încântarea şi împlinirea ta sufletească. Şi, de asemenea, întru transformarea fiinţelor care te întâlnesc.
          Frumuseţea este în tine. Descoperă-te! Şi... dăruieşte...
                                                                                                                 
autor: Oana Oprea

Sursa: http://venus.org.ro


Atunci cand te privesti in oglinda, admira ceea ce esti, frumusetea din ochii tai care au vazut atat de multe, forta inimii tale care a iubit atat de mult si spune-ti tie insati mereu:


Frumusetea este o zeita..zeita din noi, din inima noastra, atunci cand ii deschidem portile si daruim oamenilor si noua insene savori de Paradis. Frumusetea este Iubirea ce ne incoroneaza inimile, frumusetea suntem noi, cand visam, cand credem, cand imbratisam, cand iubim.
Frumusetea esti TU! 
*****************************************
Anima


Comentarii

  1. Cred ca cineva a ghicit cu ce se mai joaca uneori mintea mea si mi-a trimis mesajul acesta. Ma recunosc pana in varful unghiilor. :)) Recunosc nesiguranta si teama de a ma descoperi. Cu greu ma accept si nu intotdeauna sunt cea mai buna prietena a mea. A deveni FEMEIE e un intreg proces de transformare ce seamana cu metamorfoza omidei in fluture. Admir frumosul din jurul meu si nu cred ca eu as putea fi vreodata asa. Si vad in jurul meu atatea femei care ar avea nevoie de acest mesaj... nu stiu cat le-ar ajuta sa-si descopere frumusetea interioara, dar un zambet pe buze tot le-ar aduce. Si uneori e deajuns si acest zambet... poate vindeca multe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa,e un subiect frumos,dar eu zic ca fiecare dintre noi are ceva frumos,poate natura nu ne-a inzestrat cu trup de manechin dar interiorul nostru are poate cel mai frumos contur si fascinam tocmai prin acest lucru...am admirat tot timpul femeile frumoase ba mai mult daca ele s-au dovedit a fi si destepte am avut tot respectul pentru ele...
    Imi place cum ai incheiat"Frumusetea este Iubirea ce ne incoroneaza inimile, frumusetea suntem noi, cand visam, cand credem, cand imbratisam, cand iubim.
    Frumusetea esti TU! "
    Subscriu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt onorata, multumesc! :) Nu pot sa mai spun altceva, pentru ca as incepe sa plang... iar azi vreau sa rad.

    RăspundețiȘtergere
  4. frumusetea exterioara se duce...e ca si vantul intr-o zi torida...iar oamenii care apreciaza doar asta, sunt superficiali si nu merita deranjul de a le demonstra ceva.
    Frmusetea interioara...e ceva cu care ne putem mandri, pentru ca ea trebuie cultivata...slefuita...ne apartine in totalitate...nu e un dat pentru care nu am facut nimic. E cel mai de pret atu al nostru.
    Oamenii frumosi fizic... nu au aproape nici un aport la frumusetea lor, insa oamenii frumosi in interior merita respect si admiratie pentru ca din interior curge un izvor care se vede si in exterior.
    Avem nevoie sa ne redescoperim...pentru ca daca noi nu ne iubim...atunci cine sa ne iubeasca? daca noi nu ne respectam..cine sa ne respecte si de ce? Suntem cel mai minunat lucru ce ni se poate intampla..pentru ca ne apartinem in totalitate si ne putem modela in asa fel incat sa ne fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc,am lacrimat citind acest articol si asa este,am admirat intotdeauna frumusetea(mai putin a mea)pana intr-o zi cand,am intalnit barbatul ce m-a facut sa ma simt"mai frumoasa decat stiu eu-(Laura Stoica)".
    Am fost create de Dumnezeu,suntem frumoase asa cum este si natura.In dorinta de a deveni perfecte,incercam sa fim frumoase si in exterior.Suntem iubire si avem atat de mult de daruit!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am făcut aripi din frumuseţe, din iubire... am adus viaţă în sufletul şi inima oamenilor. Am sufletul curat ca al unui copil şi încă mai cred în miracole, pentru că ele se întâmplă în fiecare clipă, doar ochiul inimii noastre trebuie să le perceapă. Am sufletul plin de acea lumină a iubirii, a frumuseţii şi a dorului de absolut. Aş vrea să am puterea ca această frumuseţe a sufletului meu să umple sufletul tău însetat de iubire. Sufletul meu... un dor nesfârşit de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mama intotdeauna imi spunea sa ma iubesc pe mine insami, ca daca eu nu ma iubesc, cum sa ma iubeasca ceilalti??... Atunci cand o femeie este prietena cu ea insasi si se iubeste asa cum e ea, cu micile ei defecte cu tot, emana in exterior o energie fantastica..

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Margeluta, a ne fie noua insene cele mai bune prietene e firesc si foarte folositor totodata, este o cheie care face sa infloreasca in noi demnitatea, optimismul, umorul, dar si feminitatea, increderea in sine si iubirea de oameni. Caci daca te iubesti pe tine, ii vei iubi si pe ceilalti oameni, daca iti esti tie insati prietena, vei sti cum sa fii o adevarata prietena in general, in viata...Mamica ta este foarte inteleapta, ar fi minunat ca toate mamicile sa isi invete copiii aceasta lectie simpla, dar fundamentala.

    RăspundețiȘtergere
  9. mami meu e un om puternic,omul pe care il admir cel mai mult...si mi-as dori sa fiu si eu macar un sfert din mama care este ea...

    RăspundețiȘtergere
  10. hahahahahahahahaha
    hahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahaaaha
    hahahaha
    hahaha
    hahha
    hah
    hah
    ha
    ha
    h
    h
    haahahahahaha
    hahahahahahahhahhahaha
    hahahahhahahahahahahah

    RăspundețiȘtergere
  11. :-) Da, rasul ajuta si el la cresterea increderii in sine, atunci cand este utilizat cu generozitate si intelepciune...iar uneori ascunde doar, in spatele cinismului, propriile frici si insecuritati.
    Merita sa il pretuim deci si sa il folosim doar in sens pozitiv ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)