Tu ce iti doresti cu adevarat acum, in inima ta ?



Motto: "Uneori, binecuvantarile lui Dumnezeu intra spargand toate vitraliile"- Paolo Coehlo


Nicio dorinta a inimii nu este fara rost...dorintele ne arata ceva despre noi insine, contin in germenele lor o invatatura si o provocare pentru noi, care ne va ajuta sa ne cunoastem si sa fim fericiti, implinindu-ne rostul prin descoperirea de sine. 

URMEAZA-TI INIMA!



*************************************************
" - De ce nu stiu sa ma rog cu sufletul?

- Pentru ca iti lipseste smerenia de a il asculta si de a afla ce isi doreste el, sufletul tau. Iti este rusine sa asculti ce cere sufletul tau. Si iti este teama sa duci aceste cereri pana la Dumnezeu, fiindca tu crezi ca El nu are timp sa se ocupe  de asa ceva.
Se afla in fata unui apus si alaturi de un intelept..totusi, ori de cate ori apareau astfel de momente in viata ei, avea impresia ca nu le merita.

- Ma socotesc nedemna, da. Cred ca aceasta cautare de sine a fost facuta pentru persoane mai bune decat mine. 
- Aceste persoane ''mai bune", daca exista, nu mai trebuie sa caute nimic. Ele sunt deja manifestari ale spiritului. Cautarea a fost facuta tocmai pentru oameni ca noi.

- Atunci, invata-ma sa ma rog.



Magul se intoarse direct catre soare si inchise ochii.
- Doamne, suntem oameni si nu ne cunoastem maretia. Da-ne smerenia de a cere ceea ce ne trebuie , Doamne, fiindca nicio dorinta nu este in zadar si nicio dorinta nu este fara valoare. Fiecare stie cel mai bine pentru el insusi cu ce sa isi hraneasca sufletul; da-ne curaj sa ne privim dorintele ca venind din fanatana Intelepciunii Tale eterne. Numai acceptandu-ne dorintele putem avea o idee despre cine suntem, Doamne. Amin
Apoi Magul spuse:
- Acum e randul tau.


- Doamne, fa sa inteleg ca daca mi se peterce ceva bun in viata este pentru ca merit. [...]Fa-ma sa fiu destul de smerita pentru a accepta ca nu sunt diferita de ceilalti, Doamne. Amin.

Ramasera in liniste, privind apusul, pana cand ultima raza de soare a zilei aceleia a parasit norii. Sufletele lor se rugau, cereau si mutumeau ca erau impreuna."

*                                                                                  *                                                                         *

"Adu-ti aminte ca primul drum direct catre Dumnezeu este Rugaciunea. Cel de al doilea drum direct este Bucuria."

Fragmente din romanul " Brida" de Paolo Coehlo














************************************************
Tu ce dorinta a sufletului tainuiesti acum in inima ta? 
Si cum te rogi pentru ea?
Las-o sa iti vorbeasca despre tine, sa te ajute sa cunosti inca ceva despre tine, sa iti vorbeasca despre cine esti si incotro se indreapta inima ta!
Si aminteste-ti doar, in timp ce o lasi sa te conduca spre bucuria din tine insati ca- "Doar cunoasterea insotita de transformare este intelepciune".

Lasa dorintele inimii tale sa te transforme mereu intr-o fiinta mai buna.

***********************************************
Anima

Comentarii

  1. Dorintele sunt facute de oameni pentru a le implini tot ei... singuri. Suntem pe Pamant o clipa cat o eternitate. Inima bate in ritmul zbaterilor ce naste sufletul. Iubirea este ecoul durabil al vietii sau roua din flori cautand locuri neumblate. Poate foamea de a visa cu inima, cu sufletul, cu buzele...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)