SURPRINDE-MA...



Barbatii..mmm!..barbatii sunt adesea o incantatoare surpriza!...

Barbatii pun adesea poezia in fapte: in buchetul imens de flori sau in trandafirul singuratic si imbujorat care iti spune "te iubesc si vreau sa te-nfloresc", in bratul si pieptul care iti sunt o noapte-ntreaga perna, in privirea aprinsa cu care iti spun : "esti cea mai frumoasa!", chiar mai mult si mai graitor decat orice cuvant care pleaca de pe buze..
M-a surprins poezia din sufletul barbatului atunci cand el a-ngenunchiat ca sa imi lege sireturile la pantofi sau s-a oferit sa imi spele parul, cu bucuria cu care ai atinge o comoara si a facut-o cu atata grija de parca as fi purtat pe cap o coroana..sau atunci cand l-am rugat sa imi aduca in dar o sabie, iar el mi-a adus.. trei!:)...sau in zilele insorite cand dimineata m-a trezit sarutarea lui si o tava cu ceai si paine cu dulceata...ori cand mergand pe strada, dupa o ora de plimbare a scos la iveala, ca un magician, o garoafa rosie aprinsa toata de emotie din maneca hainei lui..

Dar poezia cea mai tainica si pt care poate ne-ar trebui "ochelari de vedere" si apreciere, este cea incifrata in lucrurile cele mai simple: in telefonul lui de fiecare seara, prin care se asigura ca am ajuns cu bine acasa...ori in bunataturile alese din piata - mereu cele mai mari si mai frumoase:), in generozitatea cu care trece cu vederea peste cicaleli si sfaturi nesolicitate si iarta trecerile mele peste mandria lui..In bunatatea pe care o manifesta in fiecare zi - fata de mine si fata de toti oamenii, el, in forta lui imensa, cu blandetea pe care o are si o imbina ca pe cele mai mestesugite rime si ritmuri cu impecabilitatea si vreticalitatea.
Am descoperit adesea ,cu uimire, ca inima unui barbat e un poem tacut. De neuitat.

Iar femeia poate fi o Muza ce inspira ...
*****************************************
Anima

Comentarii

  1. Ne-ai surprins în cel mai plăcut mod cu videoclipul acesta.

    Pupici geaninoşi!

    RăspundețiȘtergere
  2. f interesant ceea ce ai scris...mi-a placut mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este,ai mare dreptate!Inima barbatului cand iubeste...poate face sa infloreasca orice femeie,ce stie sa aprecieze "scanteia" Dumnezeiasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multmesc mult Cristina, Geanina, Cosmin, Anita!
    Sa ne umple Dumnezeu inimile de inspiratie si de avantul iubirii, pentru ca vietile noastre sa devina o explozie de surprize minunate si romantice, pe care le daruim si le primim, pe cerul nesfarsitei iubiri, stralucind de bucurie asemenea jocului de artificii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat articolul si clipul pe masura...

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos......de fapt ti-am mai scris asta si data trecuta.....si de fiecare data cand esti asa inspirata, minune de Femeie

    RăspundețiȘtergere
  7. Anima,te-am parafrazat in blogul de azi...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur foarte mult Tasha! Multumesc mult!Mi-ai facut o surpriza minunata. Vin la tine pe blog sa povestesc mai multe:) Imbratisari calde

    RăspundețiȘtergere
  9. "Am descoperit adesea ,cu uimire, ca inima unui barbat e un poem tacut. De neuitat.
    Iar femeia poate fi o Muza ce inspira ..."

    Superb... totul..

    RăspundețiȘtergere
  10. Il cunosti cumva pe viitorul meu sot? Ca parca l-ai fi descris pe el...:)))) Off Anima,ce teama ingrozitoare mi-a fost azi cand am aflat ca a avut accident de masina! Am crezut ca l-am pierdut! Caci fara el sunt eu insami pierduta! Dar e bine acum...E teafar...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce m-ai surprins ca imediat dupa ce am postat comentariul de mai sus am descoperit un nou articol!
    Ma duc sa-l citesc cu bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Va imbratisez pe toate(si toti) cu bucurie!
    Le multumesc tuturor barbatilor care m-au iubit si pe care i-am iubit ..
    Ii dedic iubitului meu drag acest articol si ii multumesc din inima..Nu, nu este acelasi cu iubitul Margelutei:)..cred ca multe dintre noi recunoastem sufletul barbatilor iubiti in aceste randuri..si ne inchidem genele, buzele si palmele in semn de multumire, daruind zambetul nostru fericit..

    Margeluta, din fericire, avem din nou dovada ca Dumnezeu ii apara pe cei ce iubesc:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hi there! I could have sworn I've been to this site before but after browsing through some of the post I realized it's
    new to me. Anyhow, I'm definitely glad I found it and I'll be bookmarking and checking back often!


    my blog post :: bmi chart for men

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

DEVI FESTIVAL — Tu, Redescoperită! 7-8 Martie, Bucureşti