Imbratisarea


Nu sunt bine. 
O pereche de bocanci cu chip zambitor a trecut prin sufletul meu.. Inca se vad urme de senile peste straturile frumos ingrijite de flori. Dar e soare. Trebuie sa fie..Pentru florile sufletului..pentru semintele ce au nevoie sa rodeasca..Pentru ca nu conteaza ce a fost, ci ce o sa fie daca aleg sa cred nu in bocanci, ci in flori.


Apoi, mai sunt si picaturile blande de ploaie care spala urmele din gradina si deschid petalele sufletului - mangaierea atingerii sufletelor prietenilor...Si un cer inalt, care le imbratiseaza pe toate -  flori si bocanci si urme adanci si seminte si fire de ploaie.. si ne cuprinde pe toti, cu toate ale noastre.


Privesc spre Cer si-i simt imbratisarea atotcuprinzatoare si infinit de curata, vindecatoare, regeneratoare si blanda din mijlocul si de pretutindeni din afara sufletului meu.
Pana la urma.. realizez ca imi traiesc viata in imbratisarea infinita a Cerului.

Si Cerul e peste tot si tot timpul !
Ma cuibaresc in bratele sale, ca un copil , fara teama, in bratele ce-l leagana.
Si voi intoarce aceasta imbratisare, imbratisand bocancii laolalta cu florile..


Poate ca va ramane pana la urma doar zambetul :)

**********************************************
Anima





Comentarii

  1. mi-ai mangaiat sufletul! iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc si le multumesc tuturor celor ce sunt alaturi de sufletul meu in toate anotimpurile sale, citindu-ma si vibrand la unison, asemenea picaturilor curate de ploaie

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Anima, imi amintesc ca si eu am fost un bocanc...uneori chiar tanc pentru unele fiinte. Apoi prin prietenia cu tine si apropriindu-ma de Dumnezeu, usor usor am reusit sa "slefuim treptat" invelisul devenind in timp botine, apoi pantofi de dama rosii ce exprima feminitate, dulceata, fascinatie si bucurie. Poate acei bocanci din campul inflorit al sufletului...cum scrii in articol...poate in timp vor deveni incaltarea specifica unui print sau al unei printese...

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase ganduri,frumoase imagini,sugestive...sa fie primavara mereu in sufletul tau..cu soare si cer senin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un om minunat si multe seminte vor incolti in imbratisarea calda a sufletului tau,vor umple pamantul de flori si zambete.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Perechile de bocanci care-ti calca sufletul, pe langa faptul ca sunt rele, mai sunt si parsive, caci au "zambetul pe buze", cum ai zis tu! Iti doresc sa poti sterge urmele lasate in sufletul tau....si un cer cat mai senin Anima...judecand dupa cat de frumos scrii,bag mana in foc ca ai un suflet pe masura...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iertarea transforma bocancul in picior descult, acoperit cu petale de trandafiri, ce paseste delicat prin suflet, mangaindu-l!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imbratiseaza-ma daca iubirea inca cere, sa fim mereu prin anotimpurile neperechi. Uimiti si ingandurati peste masura de tacere sa ratacim cu buzele pe umerii raniti de umbre vechi.

    RăspundețiȘtergere
  9. ...sometimes the traces remain on the soul forever , and for a reason ...perhaps to learn compassion ... :) Love, cat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)