Tu si rochia ta


 

Motto: "Femeile de atunci.. toate cu rochii sau fuste. Feminine, elegante. Cand eram mica, fratele meu se uita la filme vechi si  intreba: ,,Mama, de ce femeile din filmele vechi sunt mai frumoase? De ce nu sunt toate femeile asa?". Ne ruga pe mama si pe mine sa ne aranjam asa cum sunt doamnele elegante din filme.

Femeie gingasa,

iti amintesti ce ai simtit cand ai vazut prima data, poate copila fiind inca, un flim din anii '40-'50?..Casablanca sau poate.. Dancing in the Rain ..ori.. un film cu Fred Astaire si Ginger Rogers..? Audrey Hepburn?

Iti amintesti acele filme cu femei atat de elegante in miscari, vorbire, atitudine..pana si in timbrul vocii sau in modul in care isi faceau intrarea intr-o camera... incat nu iti mai puteai dezlipi privirea de la ele si le admirai visand si spunandu-ti: "voi fi si eu asa cand voi creste mare"!

 

Cred ca atat toti barbatii cat si noi , femeile, "raspundem" cumva instantaneu delicatetii, rafinamentului si farmecului ..
Cred ca pe toate ne-a fascinat stilul si aerul extrem de feminin, aura delicata si in acelasi timp plina de impact  ce le inconjura pe Greta Garbo, Ava Gardner, Grace Kelly, Marlene Dietrich sau Bette Davis..
 
 
 ..Femeile care purtau cu gratie acele rochii ce subliniaza contururile armonioase ale taliei, aduc maiestuozitate mersului prin falfairea ca de zbor a trenei...acea silueta de floare sau de regina, acea aura ca de vis si coplesitoarea finete...
Cred ca nu numai pe barbati, ci si pe noi, femeile, ne farmeca feminitatea subliniata pana in cele mai mici detalii prin accesorii delicate, prin materiale fluide, matasoase, invaluitoare..asemeni aripilor de fluture sau petalelor de floare..ori asemeni trecerii tainice a unei zeite...


De aceea, te invit si te rog..

Femeie gingasa, femeie frumoasa, femeie zana..aminteste-ti cum te simti intr-o rochie vaporoasa..

Imbraca-ti zilnic trupul in rochii ce iti dau senzatia de zbor..pune-ti flori in par..si stele pe bratele goale..pantofiori de Cenusareasa..
Poarta rochii care te ajuta sa arati asa cum esti: fermecatoare, imponderabila, sublima.

Pasii tai vor deveni altfel..

Bratele tale vor cauta firesc gratia menita lor, femeie inaripata.

Parul tau va fi pus in valoare si stralucirea sa iti va fi bijuterie.

Barbatii se vor trezi in preajma ta.
Da, sufletul barbatului raspunde, caci el cauta Femeia-ideal..Femeia feminina..cea langa care are privilegiul de a se manifesta si descoperi ca Barbat.


Imbraca-ti rochia , Regina a florilor si a iubirii..
Vei vedea cate schimbari si surprize minunate iti va aduce, falfaind tandru si seducator...
**************************************
Anima

Comentarii

  1. mi-am imbracat rochia mea de femeie, l-am ascultat pe barbat si sunt fericita......

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

DEVI FESTIVAL — Tu, Redescoperită! 7-8 Martie, Bucureşti