LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDA



LEGILE OGLINZII

1. Tot ceea ce ma deranjeaza la altul, nu-mi place, cred ca eu as face mai bine, l-as schimba, etc.-TOTUL ESTE IN MINE, deci tot ceea ce eu critic in celalalt, luptand impotriva lui-TOTUL ESTE IN MINE.

2. Tot ceea ce altii critica in mine, lupta sa ma schimbe, iar acest lucru ma enerveaza, ma deranjeaza, ma irita, etc – inseamna ca NU E REZOLVAT IN MINE. Egoul este cel jignit, deoarece am un ego foarte puternic.

3. Tot ceea ce altii critica in mine incercand sa ma schimbe, dar daca pe mine nu ma deranjeaza, atunci ESTE PROBLEMA LOR, neputinta lor pe care o reflecta asupra mea, pentru ca ei nu pot, nu au curajul sa se recunoasca in ei insisi. Nu le convine, le e frica.

4. Tot ceea ce iubesc in celalalt, IUBESC IN MINE, exista in mine, pentru ca ma recunosc in persoana celuilalt, pentru ca stiu ca toti suntem unul.

5. LUMEA CARE MA INCONJOARA E O OGLINDA.

Daca ma uit in ea, ma vad pe mine.
Daca ma uit urat, si ea ma priveste urat.
Daca zambesc, si lumea imi zimbeste.
Permanent lumea ma oglindeste.

Comentarii

  1. Draga mea Anima, iti multumesc din suflet pentru acest articol....si pentru ca ai postat melodia "LISTEN", sincer nu stiam de ea..:">...Ma faci sa ma simt atat de libera..sa-mi dau seama cine sunt cu adevarat! si ce este ceea ce imi doresc cu adevart!...si ce iubesc cu adevarat! multumesc mult:*!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc din suflet ca citesti blogul, ma bucura f mult cand ajung la inima cititoarelor! Iubesc melodia "Listen" pentru ca a iti gasi si exprima propria voce interioara face ca viata sa aiba sens si sa fie autentica. Iti doresc sa fii mereu frumoasa si minunata si adevarata cum te simt ca esti!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Va Ador la in modul usor, frumos, placut, fulgerator si paradisiac. Sunt convins ca adevarata miscare feminista de pe planeta, sunteti cu adevarat
    ' VOI, DIVINELE FEMEI CARE INTRADEVAR REUSITI SA TREZITI ASPIRATII DIVINE IN NOI TOTI.
    ' Asta e adevarata evolutie spirituala fulgeratoare de care avem nevoie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)