FRUMUSETEA SE INVATA


 Dragele mele

"Sunt femeie. Sau sunt femeie in devenire. Sunt mandra ca sunt ceea ce sunt, ca natura mea este asta si nu alta. Sunt fericita [...]  sa lucrez cu persoana mea, totul doar pentru frumusete. Face parte din evolutia mea sa incerc, cel putin, sa fiu frumoasa.

Este trist cand vad atatea femei care nu se considera femei decat pe jumatate, pentru ca nu au fost respectate sau privite asa cum s-ar potrivi. Puterea voastra este in voi, nu trebuie sa va complaceti intr-o stare ce nu va face nici macar fericite. Nu [...] pasati vina pe barbati, job sau copii, voi sunteti singurele responsabile de cum aratati. [...] Nu suntem sclave si nu suntem controlate de nimeni. Imbatranim si ne uratim cu idei preconcepute, cu care mergem inainte ca scuze si scut.
Iar barbatii,'' nenorocitii de barbati'', prefera femeile frumoase [...].  E gresit sa iti placa frumosul si eleganta.(?) E mai usor sa (ii consideram) pe ei nenorociti, decat pe noi delasatoare.

Luati-va curajul sa schimbati ceea ce este de schimbat. Nu fiti invidioase pe (femeile) frumoase; in cele mai multe cazuri frumusetea se invata, [...] si se finiseaza. Si ce daca aveti defecte? Toate avem. Frumos nu inseamna perfect, frumos inseamna feminin, delicat si elegant.

Faceti parte din categoria “sexului frumos”, iar asta inseamna, da, o responsabilitate. Inseamna, pe langa calitatile intelectuale si emotionale, bun gust si priviri senine. Inseamna ca tu, draga mea [...], sa renunti la sabie si sa iti iei un buchet cu flori.

Se vrea o postare motivationala, nu stiu daca mi-am expus ideile suficient de clar. Mi-a placut curajul acestor femei."
Sursa: www.doarcuvinte.wordpress.com
personal-transformation
extreme-makeovers
extreme-makeover

Comentarii

  1. Ai spus un mare adevar. Nu ai nevoie de machiaj mult pentru a fi frumoasa. Cand fericirea vine din inima se vede de la mare distanta, radiezi. O spun din proprie experienta. Superb spus, Alina, si se vede foarte clar trasformarea pe care o aduce increderea si iubirea intr-o femeie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)