PROGRAM DE INFRUMUSETARE - primul pas+Martisor feminin




Va daruiesc cu  bucurie primavarateca acest martisor feminin

Si pentru ca inceputul primaverii ne daruieste forte proaspete, este timpul sa facem primul pas in procesul nostru de infrumusetare:


Raportarea la arhetip

Primul lucru pe care il fac dimineata la trezire in cadrul acestui program de infrumusetare este sa ma raportez la Eternul Feminin, energia care sustine intreaga manifestare si tot ceea ce tine de feminitate.

Doriti sa stiti cum se face aceasta?

Uite-asa:

 Ne ridicam de pe perna cea pufoasa :), ne intindem pisiceste (s-a demonstrat ca e bine pentru sanatate), ne asezam comod cu coloana dreapta, inchidem ochii, ne linistim mintea renuntand la gandurile ce ne dau tarcoale si  ne indreptam atentia catre inima. Vom simti cum zona pieptului se incalzeste si parca se deschide; un fior placut ne strabate inima.

In acest spatiu deschis al inimii, vom planta "samanta" noastra, gandul nostru cel bun de frumusete si armonie, daruindu-l spre ingrijire si dezvoltare Eternului Feminin. Formula pe care eu o folosesc este foarte asemanatoare cu dedicatia de pe blog si este foarte simpla: "Daruiesc acest proces de infrumusetare si armonizare Eternului Feminin, forta tainica din fiecare femeie, izvorul frumusetii, iubirii, armoniei si sublimului, Lumina calauzitoare care straluceste in mod misterios si tainic in noi. Fie ca trupul meu si intreaga mea fiinta sa devina o expresie incantatoare a Eternului Feminin!".


Apoi, cu ochii inchisi si inima deschisa, simt acesta lumina vie din mine insami si din tot ceea ce ma inconjoara adunandu-si stralucirea radioasa si plina de pace in inima mea. In acest loc de lumina se creeaza noua mea realitate, trupul meu plin de armonie si gratie, frumos, perfect sanatos, stralucitor si fascinant.

Acelea dintre voi care doresc pot folosi ca fundal pentru acest moment special o melodie foarte frumoasa, pe care o puteti asculta si/sau downloada de aici.

Urmatorii pasi vor fi pragmatici si vor presupune mult lucru cu corpul nostru. Insa, pentru mine cel putin, toate capata un alt sens si o eficacitate mult mai mare datorita acestei centrari in inima si dorintei de a darui Eternului Feminin, Feminitatii insasi, actiunile mele de infrumusetare; ma las inspirata si ghidata in acest proces de acest ideal.

Aceasta raportare la arhetip este poate cel mai important pas, caci el ne ajuta sa ne conectam la sursa, ca si cum am baga un aparat in priza pentru ca el sa aiba energia necesara ca sa functioneze sau ca si cum am folosi "cheia" care deschide "palatul frumusetii". Tot ceea ce vom atinge o data intrate acolo, va fi incarcat de frumos. Atunci cand vom face orice actiune pentru trupul nostru--a ne hrani, a ne imbraca, a ne spala, a ne aranja, a ne mentaliza frumoase, a face exercitii de armonizare sau chiar a dormi -- este important sa ne amintim sa ne raportam la Eternul Feminin si sa vizualizam ca suntem imbaiate in lumina sa sublima, ce ne impregneaza fiinta.


Acesta este inceputul procesului de infrumusetare si modul meu de a chema in fiinta mea frumusetea. Si ma simt ca si cand as avea-o pe Zana cea Buna mereu alaturi de mine, gata sa ma invaluie in mantia ei stralucitoare si sa imi daruiasca daruri miraculoase cu bagheta ei de lumina facatoare de minuni. Nu mai sunt singura in actiunile mele, vibrez la unison cu ea si prin ea cu toate femeile ce isi doresc desavarsirea feminitatii, cu toate femeile ce au manifestat, manifesta si vor manifesta magia Eternului Feminin.

Eternul Feminin este zana noastra cea buna, sursa bunatatilor si frumusetii, oceanul de viata si feminitate din care ne putem oricand extrage seva spre a inflori. Am uitat doar sa o chemam. Doresc sa imi amintesc. Zi de zi. Ea este izvorul si totodata suma tuturor energiilor feminine. Este arhetipul in care sunt adunate toate calitatile femeilor care au fost, sunt si vor fi-- slavite de poeti, pictate de artisti, adorate de eternii indragostiti. O putem numi Matricea creatoare, Energia universala, Femeia ideala, Eternul Feminin sau pur si simplu, Zana noastra buna.



Abia astept sa imi povestiti intalnirea voastra cu Ea!

**********
Anima

p.s.  Pentru cele care isi doresc sa urmeze acest program de infrumusetare vor exista unele actiuni simple, specific feminine, de realizat intre doua "intalniri" cu postari pe blog. Tema pentru urmatoarele zile este sa cautam o imagine sau mai multe care simtim ca ne inspira si seamana foarte mult cu modelul nostru de feminitate, cu modul in care dorim sa ne modelam corpul, tinuta, feminitatea.
Pornind de la aceste imagini vom construi impreuna o harta a comorii. Ce este aceasta?.....Mister!:)

Comentarii

  1. să ai o primăvară ca-n poveşti..
    cu susur de ape limpezi,
    cu parfum de flori îmbietoare,
    cu senin de cer în suflet şi
    iubiri nemuritoare..
    un zâmbet şi o floare,
    un Vivaldi ptr.fiecare
    şi multe raze de soare...

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TbpMLF7joGU

    RăspundețiȘtergere
  2. @coco
    Sa fie si sa fim la fel de frumoase ca ea! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sundary, te imbratisez. Esti incanattoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani feminini...la nivel de femeie zeita iti ureaza printesa si pisikutza ei fetitza

    RăspundețiȘtergere
  5. e foarte frumoasa ideea cu reconectarea la zeita din noi. marturisesc ca uneori uit sau neglijez acest lucru si prin natyura profesiei eu ma intelnesc zi de zi cu 5 sau chiar 7-8 femei la cursurile de limbi straine, si cand sunt tensiuni la lectii, imi dau seama ca eu sau ele au uitat sa se relege la femeia superioara din noi, ma gandesc asa logic....ca daca eu incep dimineata asa, sublim, cu toate energiile mele legate la sursa, automat si cursantele mele se pot bransa pe frecventa, vibratia pe care deja eu zbor si atunci nici un stres, conflict nu ne poate deconecta de la ce suntem cu adevarat, in esenta, adica zeite :) mi-a placut f mult cum ai explicat pas 1, cu claritate si simplitate, vreau sa aplic si eu asa si imi caut poza, dupa ce o gasesc, unde sa o pun? cum sa vi-l arat? :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)