Zambeste!

Dupa cativa ani de casnicie,saturandu-se sa se tot certe,un barbat si sotia lui se
hotarasc sa apeleze la un terapeut pt.a-si salva mariajul.Cand ajung la cdabinetul
acestuia,acesta ii intreaba direct:
-Care este problema?
Imediat sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune nimic.Sotia incepe
sa vorbeasca non-stop descriind problemele casniciei.Dupa ce o asculta 5...10...15
minute,consilierul se apleaca peste ea,o ia de umeri,o saruta pasional cateva minute
si o lasa inapoi pe scaun.Dupa aceasta sotia se duce intr-un colt
f.cuminte.Consilierul se uita la barbat care tocmai privise scena fara sa-i vina a
crede.Ii spune:
-Sotia dvs.are nevoie de asta de cel putin de 2 ori pe saptamana!Sotul se scarpina in
cap,se gandeste un timp si apoi raspunde:
-De acord,pot sa o aduc aici in fiecare marti si joi......

*****************************************************
:))Anima

Comentarii

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) imi place

    RăspundețiȘtergere
  2. da, f tare...insa, uneori e si adevarata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. anima, am o intrebare.cum imi dau seama daca un tip ma place?ne-am intersectat privirile in acelasi timp am intors si eu si el capu, si am auzit ca m-ar placea numai ca zice ca ar trebui sa slabesc. si cand trec pe langa el nici nu se uita la mine...sunt curioasa, de aia intreb, poate ai un sfat ptr mine, multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand, iti multumesc foarte mult pentru increderea acordata ,Z..sunt incantata sa iti raspund si sper ca raspunsul meu sa te ajute in primul rand sa gasesti raspunsul in tine insati..caci acolo se afla adevarurile adevarate.
    Ca sa ramanem in spiritul celor de mai sus, dar fara gluma de data aceasta, ci foarte serios, un barbat care te place face exact asa cum spunea terapeutul : te saruta cand nici nu te astepti. Cu alte cuvinte, te SUPPRINDE PLACUT. Nu e acolo ca sa iti ceara ceva (de exemplu sa slabesti), pentru ca cine te place se raporteaza la ceea ce ai, ii PLACE ceea ce ai, asta inseamna a placea, nu? sa fii atras de ceva care ESTE, nu de ceva care AR PUTEA fi intru-un viitor incert.
    Surprizele foarte placute, gesturile nesteptate si afectuoase, micile bucurii daruite sunt semnul ca cineva te place cu adevarat. Pentru ca atunci cand cineva e atras, functioneaza un fel de 'magnet", care il face sa VREA SA FIE APROAPE de tine, sa se "lipeasca", sa ajunga in preajma ta..si gesturile frumoase ne deschid ca sa lasam pe cineva nou in apropierea noastra.
    Desigur, la copiii mici, a te trage de codite este tot un gest, timid, prin care pot ajunge in preajma ta. Dar a accepta pe cineva care face gesturi mai putin placute ca sa fie langa tine e preferabil sa nu acceptam decat cel mult din partea copiilor..needucati inca. De la 11-12 ani pana la 70-80-90 etc..:), cred ca e preferabil sa acceptam doar gesturi de apropiere din partea unor fiinte educate:)...aceasta inseamna respect de sine, iar respectul de sine este esential pentru a avea parte in viata de respectul celorlalti.
    Intrebarile lamuritoare pe care poti sa ti-opui sunt: 1.daca mie, Z. ,mi-ar placea cineva, ce gesturi as face, ce semnale as emite catre acea fiinta? 2.Transmite fiinta respectiva acele semnale catre mine, am observat vreo asemanare cu ceea ce as face eu? 3. M-a suprprins,(chiar in mod repetat), acea fiinta in mod placut? A facut gesturi frumoase adresate mie? 4. Daca eu as transmite catre el acele semnale, gesturi, etc pe care el le transmite catre mine, ce ar trebui sa simt in interiorul meu fata de Z, ca sa fac acele gesturi? 4. bis. In mod specific, daca eu, Z., as transmite catre un baiat informatia ca ar trebui sa slabeasca, asta inseamna ca imi place de el sau nu? Imi place asa cum este acum sau nu?

    Acestea ar fi cateva unghiuri din perspectiva carora putem raspunde unei intrebari atat de delicate.Sper din toata inima ca aceste idei te-au ajutat.
    Atat femeile cat si barbatii care urmaresc acest blog ar putea oferi ideile lor, din experienta de viata proprie si astefel am putea obtine un raspuns complet.
    Dragii si dragele mele, voi ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Anima pentru permisiunea de a-mi exprima parerea pentru Zahir.
    Am fost supraponderala si am intalnit un barbat minunat care a vazut mai mult decat "ambalajul".Dragostea lui am citit-o in ochii ce ma priveau ca pe cea mai frumoasa femeie din lume.M-a facut sa simt prin rabdarea,intelegerea,seriozitatea,tandretea...intr-un cuvant- iubirea ce mi-a daruit-o si ma face sa ma simt implinita,frumoasa,puternica.A venit la mine atunci cand eram pregatita sa inteleg,cand nici in vis nu credeam ca ar fi posibil(sunt sase ani de atunci).Am omis faptul ca acum ma simt ca la douazeci de ani,desi in acte este specificat anul nasterii 1959.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Zahir
    Nu cred ca o conditionare de acest fel sa prefigureze un sentiment din registrul dragostei.Barbatul acela,pur si simplu, si-a exprimat o parere,evaluandu-te ca pe o marfa,nu ca pe un suflet,chiar daca tu te-ai simtit privita.Eu cred ca trebuie sa ignori asemenea indivizi si sa astepti cu speranta clipa in care va sosi cel care te merita!
    Iti doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu va doresc numai bine, iau toate sfaturile pe care le primesc in consideratie.cred ca aveti dreptate, asa e.multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)