" ACEA FEMEIE..SUNT EU" - Masca lui Zorro

"As dori sa va impartasesc cum ma privesc eu. Ma uit la acest videoclip si imi imaginez ca eu sunt acea femeie perfecta care danseaza la acel bal" - un Suflet de Femeie :





*****************************
 Aaah! Sublim! Ce scantei in jocul Barbat-Femeie! Si cata pasiune, libertate, gratie, frumusete, siguranta de sine, forta, iubire..toate in aceeasi femeie.

Iti multumesc, draga Femeie, ca ne-ai daruit o parte din sufletul tau si ne-ai lasat sa ii degustam romantismul si splendoarea.

Pe voi, dragi suflete feminine, ce imagini va inspira, va fac inima sa tresara pentru ca  recunoasteti ceva din lumea voastra interioara si va ajuta sa va regasiti ?

Astept cu drag imaginile/povestirile/poeziile/videoclipurile voastre, ca sa ne bucuram impreuna, cu toate, de multiplele chipuri fermecatoare ale Feminitatii.

O saptamana fericita si feminina! :)
***************************************
Anima

Comentarii

  1. O curtezana care ma inspira -FRUMOASA VENETIANA, DANGEROUS BEAUTY http://www.youtube.com/watch?v=Gu6ga28dqhk&feature=related . Am de invatat de la ea, avea rabdare de aur si bunatate si blandete, stia sa ii asculte pe toti si sa ii puna in valoare chiar daca unul era batran sau celalalt mai putin inteligent, ii facea pe fiecare sa se simta UNICI. cheia ei secreta era frumusetea, feminitatea si erotismul. Dar si eroismul, curajul de care a dat dovada. Avea mai multi barbati dar inima ei apartinea UNUI SINGUR BARBAT. In secolul al XVI-lea, intr-o epoca in care femeile aveau putine drepturi si erau tratate ca o proprietate a barbatului, EA, o curtezana de o frumusete rapitoare si o inteligenta pe masura a indraznit sa devina stapana propriului ei destin, schimband totodata si viata cetatii in care a stralucit - Venetia. Neputandu-se marita cu cel pe care il iubeste cu pasiune, Veronica decide sa fie iubita tuturor si, instruita de mama ei, devine curtezana. In vremea respectiva, curtezanele erau favoritele celor mai bogati si mai puternici barbati din Venetia.curtezanele erau singurele femei care se bucurau de anumite privilegii: educatie, haine frumoase, discutiile despre problemele guvernamentale alaturi de barbati. admiram la ea felul in care sustine din umbra barbatii cu functii importante, cat de discreta era si cuprinzatoare, si femeie dar si ratiune in acelasi timp. are ea un monolog, o confesiune superba asupra careia voi reveni mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea o face pe o femeie frumoasa si dragostea o face fericita.Iubirea este adevaratul fard al femeii.
    Va urez o zi cat mai placuta !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)