Despre IUBIRE


A iubi este una din legile vietii.
Este una din sublimele actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana.
Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte actiuni, activitati ale noastre.
Daca invatam cu iubire de a cunoaste, vom invata si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund.


A iubi inseamna a trai si viata celuilalt. Sa uiti de dorintele tale si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire.
Iubirea nu se daruie decat pe sine si nu ia energia sa atotputernica, divina si misterioasa decat de la sine. "Iubirea nu stapaneste si nu vrea sa fie stapanita de cel sau cea caruia i se daruie; fiindca iubirii adevarate ii este de-ajunsa iubirea infinita".


Iubirea inseamna daruire totala. Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre. Ba din potriva, sa ne bucuram ca ni se permite sa manifestam iubirea. Par nebunesti aceste cuvinte astazi cand o asemenea iubire este aproape de negasit. N-o mai intalnim nici in filme. Dar atata timp cat cineva o mai pomeneste si isi doreste din toata inima sa o manifeste, mai exista o speranta ca ea sa renasca.


 Iubiti-va din toata inima pe voi insiva si nu va fie rusine de aceasta iubire. Foarte multi oameni se dispretuiesc pe ei insisi, de cele mai multe ori fara un motiv real, doar din plictiseala sau  ignoranta.
Iubiti-va asa cum sunteti acum,daca doriti sa va transformati in bine. Nu asteptati sa va transformati pentru a ajunge sa va iubiti, pentru ca nimic nu poate fi transformat in bine in lipsa iubirii.


Multi sunt de acord ca iubirea adevarata e minunata si se intreaba cum pot sa ajunga la ea. Ea exista deja in noi, nu exista nici o reteta magica a iubirii pure. Daruirea de sine, sacrificiul total, rugaciunea si Dumnezeu te vor conduce cu siguranta acolo unde doresti, dar trebuie sa doresti asta din toata inima ta, si din tot sufletul tau, cu toata puterea fiintei tale. Di sa iubesti. Acum, aici, prin gesturi si actiuni cat de mici. Iubirea nu este un concept, este o stare de spirit, o modalitate de a actiona. Singura cale de a atinge starea de fericire este iubirea in actiune. Singura cale care conduce la suferinta este teama de a  actiona cu si din iubire.


Cand iubesti, esti plin de fericire, orice lucru marunt este un motiv de bucurie pentru tine. Cand nu poti iubi, nu poti fii fericit. Bucuria urmeaza pretutindeni iubirea. Daca aveti o atitudine fericita fata de iubire, atunci veti deveni din ce in ce mai fericiti. Nu va trebui sa va intereseze daca iubirea va este returnata sau nu; acest lucru nu are nici cea mai mica importanta. Fericirea urmeaza pretutindeni iubirea, indiferent daca iubirea este returnata sau nu sau daca celalalt raspunde la aceasta iubire.



In aceasta consta rezultatul iubirii. Iubirea, nu depinde de raspunsul celuilalt, ci va apartine in intregime dumneavoastra. Nu conteaza nici pe cine iubiti. Important este sa iubiti ! Va veti simti sufletul plin,cu fiecare dar si bucurie pe care o oferiti din Iubire!

autor necunoscut


**********************************
Anima
 

 

Comentarii

  1. Sunt intru totul de acord. Am trait pe propria piele, simt si aspir sa obtin mai mult din trairea respectiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca majoritatea oamenilor sa caute si sa traiasca iubirea activ.
    Felicitari pentru rezultatele de pana acum Mark, mult succes in iubire si un weekend plin plin plin de dovezi de dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  3. adevarat, adevarat, adevarat!
    superbe fotografiile!
    ti-am luat si eu una......multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted dar un singur ceas de dragoste poate face cat o viata intreaga.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, e atat de adevarata si de complet exprimata, in putine cuvinte,in randurile tale, puterea iubirii de a da sens, Coryta!
    Fie cam iubirea sa ne lumineze tuturor sufletele

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)