Gura de Rai - Rosia Montana si toti muntii nostri



Am primit pe email mesajul pe care il voi transcrie mai jos, privitor la Rosia Montana (un subiect care nu mai este nou pentru niciuna dintre noi) si m-am hotarat sa il postez aici pe blog, deoarece starea de bine a tarii noastre este un subiect care ne priveste pe toate. 
Nu imi pot imagina o resursa mai buna si mai eficienta de dezvoltare si intretinere a frumusetii si a feminitatii decat Natura.Natura este ea insasi feminina, este sursa de viata, de regenerare, este asemenea femeii, nascatoare si vesnic fascinanta..


Doriti sa stiti un remediu mai bun decat orice produs cosmetic, extrem de eficient si de lunga durata pentru amplificarea stralucirii feminine? BAILE DE ROUA PROASPATA, DIMINEATA IN ZORI. Roua este un 'elixir' stravechi romanesc, iar tinerele taranci se tavaleau prin iarba stropita de roua, in lumina Lunii sau a zorilor de ziua, pentru a isi amplifica charisma, forta de atractie si a deveni asemeni boabelor de roua, foarte proaspete si incredibil de radioase si stralucitoare. Se spune ca si zanele faceau acelasi lucru in Noaptea de Sanziene.



 

De altfel, orice contact cu Natura mana este extrem de benefic pentru cele ce doresc sa isi amplifice starea de feminitate..Natura hraneste atat corpul, cat si spiritul. 



 
In aceste vremuri , mai mult ca oricand, orice colt de natura este inestimabil de pretios. Omul (si cel mai mult femeia) care este in contact cu natura este puternic, plin de forta si sanatos.
Sa facem deci tot ce ne sta in putere pentru a pastra vii padurile, raurile, dealurile si muntii nostri dragi! Ele sunt aurul nostru.
*********************************






'La inceput de an eu am gasit de cuvinta sa raspund unei cauze bune.

Desi s-a demonstrat cat este de pagubos si dezastruos pentru Romania acest proiect, ministrul Videanu a declarat vineri, 18 decembrie 2009, că proiectul controversat al exploatării aurifere de la Roşia Montana fost inclus în programul de guvernare şi ar putea începe cât mai curând posibil cu actualul investitor, compania canadiana Gabriel Resources

Nu exista nici o justificare pentru infaptuirea acestei crime care inseamna:

- utilizarea cianurilor în cadrul exploatării miniere, cu risc major pentru mediu, oamenii şi animalele din zonă si nu numai;

- schimbarea brutală a peisajului şi conformaţiei reliefului din zona Roşia Montana, prin dispariţia unor munţi ce urmează a fi trecuţi prin malaxorul exploatării miniere,
- distrugerea sitului arheologic Alburnus Maior care conţine mine romane vechi de aproape 2000 de ani ce reprezintă un patrimoniu istoric unic în Europa,
- comunitatea locală silită să îşi părăsească căminele pentru a face loc exploatării miniere,
- biodiversitatea şi cele peste 100 de specii de plante şi animale protejate din zonă vor dispare,
si toate acestea chiar prin încălcarea, printre altele, a directivelor europene precum Directiva 97/11/CE  EIM privind evaluarea efectelor anumitor proiecte publice şi private asupra mediului, Directiva nr. 80/68/CEE referitoare la protecţia apelor subterane şi Directivele privind Evaluarea Impactului asupra Mediului (EIM)!!!

Rosia Montana trebuie sa ramana neatinsa.
Trebuie sa luam atitudine si sa spunem un nu hotarat daramarii Muntelui Carnic, distrugerii ecosistemului, a sitului arheologic Alburnus Maior, exploatarii aurului si argintului stramosilor, ramase neatinse de peste 2000 de ani. Atitudinea noastra manifestata poate insemna salvarea Rosiei Montana si, cine stie, chiar a noastra.

Sa auzim de bine."


 



**************************************************************
Anima


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)