7 lucruri extraordinare despre puterea uterului femeii



Este important pentru o femeie sa devina constienta de puterea, scopul si potentialul minunatului uter, astfel incat sa imbunatatim si sa mentinem sanatatea si vitalitatea acestui minunat organ feminin!
Toate dintre noi, am luat cunostinta in mod intim de uterul nostru, inca de la inceputul vietii, daca exista sau nu in corpul nostru.
Fiecare om care a mers vreodata pe aceasta planeta, isi are existenta datorita acestui minunat organ!

Uterul: Un organ sensibil
Uterul este permeabil si sensibil la chimicalele industriale, care ne inunda in zilele noastre, la mediul inconjurator. Sute de chimicale toxice isi gasesc locul in uterul feminin, si mai ales, in fluidul amniotic al femeilor insarcinate si sunt apoi detectate in sangele nou-nascutilor.
Oricum, uterul a devenit un organ foarte sensibil.
Extirparea uterului este o cea de-a doua operatie cea mai comuna in Statele Unite. Cea mai comuna operatie in SUA este acum la sectia de cezariana, taierea uterului pentru nasterea copilului.
Este important ca noi sa fim constiente de puterea, scopul si potentialul uterului nostru, astfel incat sa imbunatatim si mentinem sanatatea si vitalitatea acestui minunat organ feminin!
Femeile pot sa foloseasca puterea uterului nu doar pentru a creste copii, ci sipentru a accesa potentialul sau creator din univers si da nastere la mari idei, afaceri, proiecte, arta si mai multe.
Uterul unei femei este unica conexiune a ei cu sursa primordiala a creatiei si poate fi folosita nu doar pentru procreare, cat si pentru crearea constienta cu ajutorul naturii si al spiritului.


7 lucruri extraordinare despre uter

1 Uterul este foarte puternic

Uterul este cel mai puternic muschi din corp ca greutate. Uterul unei femei are mai multe invelisuri ale tesutului muscular care sunt orientate in fiecare directie, spiralate impreuna, si care sunt ultra-puternice.
Un uter elaborat exercita o presiune incredibila ca sa dea nastere unui copil si este cea mai puternica forta exercitata de fiecare muschi din corp!
Cartea mondiala a recordurilor nominalizeaza muschiul uterin ca fiind cel mai puternic muschi din corp.

2 Uterul este incredibil de flexibil

In timpul sarcinii, uterul femeii trece de la marimea unei pare si ascuns osului pubic, la fiind larg ca un balon, extinzandu-se de la cutia toracica si intinzand muschii abdominali in exterior. Dupa nastere, el revine la marimea normal-minunat! Nu numai ca este foarte puternic, dar este si foarte flexibil de asemenea.

3 Uterul vindeca

Sangele menstrual este bogat in celule stem care se pot adapta in corp astfel incat sa vindece o mare varietate de boli. In fiecare luna, in timpul anilor fertili, corpul femeii creaza un strat endometrial in pregatirea dezvoltarii si hranirii unei noi vieti. Cand un copil nu este conceput, corpul elibereaza o substanta nutritiva si valoroasa in timpul ciclului menstrual.
Abundenta celulelor stem in sangele menstrual, releva faptul ca pot trata o larga varietate de afectiuni de la lovituri, boli de inima, Parkinson, boala Lough Gehrig, si diabet, la boli neurodegenerative si mai multe.
Corpurile femeilor sunt cele mai abundente in celule stem si surse libere de celule stem in timpul menstruatiei-o practica mai etica de a extrage aceste celule decat de a lua sangele din cordul bebelusilor la nastere sau din embrioni eliminati.

4 Uterul este orgasmic

Cand o femeie are orgasm nu experimenteaza numai senzatii placate si euforice, ci si contractii musculare in tot uterul, precum in vagin si nivelul pelvian. Intreg uterul se contracta, care ajuta sa ghideze sperma dinspre vagin catre uter.

5 Uterul este conectat la Univers

Ciclul menstrual al femeilor si stagiile de viata sunt in mare legatura cu ciclurile Pamantului, Lunii si al Soarelui. Ciclul Lunii este de 29.5 zile, ciclul menstrual al femeii, in medie este de 29.5 zile. Femeile care au ciclul mai aproape de 29.5 zile au un nivel mai inalt de fertilitate.
In plus, exista 13 cicluri ale lunii in calendarul anual si varsta medie a unei fete la la primul ciclu menstrual este este 13. Varsta medie a menopauzei este varsta de 52 de ani, care este de asemenea numarul saptamanilor intr-un an. Este o medie de 4 saptamani la un ciclu menstrual feminin si sunt 4 sezoane intr-un an.
Calendarele antice de menstruatie, constituite sub forma unor note inscrise in piatra sau oase, se spune ca ar fi cateva din cele mai recente forme de calendare stiute. Intr-adevar, se pare ca uterul feminin are o legatura puternica cu intreg cosmosul!

6 Uterul poate creste o placenta

Uterul este singurul organ care poate da nastere, inauntru, unui alt organ.
Aceasta placenta este absolut minunata si este un organ crescut in interiorul uterului unei femeie insarcinate, care hraneste fetusul cu exact ce are nevoie pe perioada nasterii.
Placenta este lipita de peretele uterin al mamei, si al bebelusului, printr-un cord ombilical. Este o manifestare fizica a grijei mamei fata de copil si este eliberata la nasterea copilului.
Placenta si cordonul ombilical au un model vizibil intre artere care seamana cu copacul vietii si este un simbol antic al vietii si vitalitatii.
Placenta a fost foarte onorata de catre culturi in jurul lumii, inca de la inceputul umanitatii.
Cuvantul “placenta” provine din limba engleza si inseamna de fapt “o prajitura rotunda”, si traditia, onorizand placenta, continua astazi cand celebram ziua de nastere cu tort.

7 Uterul poate creste o intreaga fiinta umana!

Uimitor este ca inauntrul uterului unei femei este potentialul de a procrea si da nastere unei intregi noi fiinte umane!
Fiecare dintre noi este in aici in viata pe Pamant pentru ca noi ne-am inceput viata in uterul mamei noastre.

Comentarii

  1. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația dvs. Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)