GRUP DE Inteligenta Inimii - online

"Iti poti da seama imediat care sunt femeile cu adevarat puternice. Se vede. Sunt acele femei care stiu sa se sustina una pe alta sa creasca, in loc de a isi pierde timpul si energia comparandu-se."

Imagineaza-ti ca saptamana de saptamana te deconectezi de la stress si probleme si iti oferi timp doar pentru tine! Timp pentru inima, pentru a te clarifica, pentru a te reinventa, invatand cum sa aduci la lumina FEMEIA din tine: adorabila pentru ca esti demna de a fi adorata, fascinanta, entuziasta, plina de stralucire si mister!

                                                      O simpla femeie 
       dar puternica tocmai prin feminitatea ei.


Imagineaza-ti ca descoperi prietene de suflet, adevarate surori in lumea magica si complexa a feminitatii, femei care sunt reale, profunde, fara masti, femei care stiu sa sustina, sa mangaie, sa creeze, sa se joace, sa ocroteasca si sa celebreze viata ca pe o sarbatoare! 

Imagineaza-ti ca esti mereu ghidata si ca intotdeauna ai un loc plin de pace in care sa te regenerezi, sa prinzi forte noi, sa fii inspirata si sa renasti!
Un loc in care devii maestra a inimii si feminitatii tale.

Intuiesti cat de fericita te-ai simti si cat de completa? Puternica, dar vie si relaxata in acelasi timp, devenind tot mai stralucitoare de la o intalnire la alta!


 Bucuria pur si simplu iti inunda viata:
  • Te iubesti mai mult pe tine insati si te simti profund implinita din interior
  • Forta ta de atractie creste odata cu increderea in sine, ca o expresie a comuniunii cu adevarul inimii tale
  • Nu te mai indoiesti de tine, nu ii mai critici pe cei dragi, nu te mai incarci peste masura cu energii negative si stress, pentru ca stii cum sa iti lasi energia feminina sa curga liber si sa te sustina armonios, regenerandu-te si exprimandu-ti forta sufletului
  • Relatia cu barbatul iubit se clarifica si se armonizeaza ca prin farmec, pentru ca faci din nou loc in viata ta pentru dragoste si pasiune; simti ca prinzi aripi si ca el te vede cu adevarat si te adora
  • Devii cu adevarat o femeie de succes, invatand sa creezi viata si relatiile extraordinare pe care le meriti din plin!

Cele 5 seri ale Grupului de Inteligenta Inimii se realizeaza online, cu camera web, deci poti participa din orice oras te afli!!!


Se ofera modalitati practice, personalizate de armonizare a vietii tale de femeie si a relatiilor tale de iubire, prin conectare la energia feminina, tinand cont de unicitatea ta si de dorintele binefacatoare ce iti anima inima. 

Vom rezolva gradat acele probleme ce inca te mai retin din a inflori ca femeie la maximul tau si vei invata cum sa iti trezesti cu usurinta feminitatea, aducand-o la lumina pe zeita fascinanta din Tine...  

Intr-un cadru plin de iubire si gratie realizam impreuna: tehnici de vindecare a inimii, vizualizari creatoare, exercitii de feminitate, comunicam de la inima la inima si astfel ne descoperim forta feminina plina de fluiditate, fascinanta, vindecatoare si libera.

Intalnirile se desfasoara saptamanal, in fiecare seara de vineri intre orele 19.00-20.30
In total vei lua parte la 5 seri de Inteligenta InimiiFiecare intalnire dureaza 1h30'

Investitia ta: 250 lei. 
Daca te inscrii pana pe 19 decembrie beneficiezi de o reducere de 20%, deci vei achita 200lei. Urmatorul GRUP incepe pe 6 ianuarie 2016.

Taxa se achita prin virament bancar, inainte de prima sedinta. 


  Alina Dospinescu
 
   Psiholog
   Heart Intelligence Life Coach
   Specialist Evolutie personala si
   spirituala in Academia Femeilor


FORMULAR de CONTACTNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

♥♥♥ PREGATESTE-TE PENTRU IUBIREA VIETII TALE ♥♥♥

TRAIESTE-TI FEMINITATEA SUBLIMA, PUTERNICA, VIE SI LIBERA!!!